Tallinna lasten kanssa

Tiedot

  • Maa

    Viro

  • Valuutta

    Euro

  • Aikaero

    Sama aika kuin Suomessa

Suunnitteletko matkaa Tallinnaan lasten kanssa? Lyhen lentomatkan päässä sijaitseva Tallinna on mitä mainioin kohde lapsiperheille, sillä Tallinnassa on runsaasti kiehtovia nähtävyyksiä ja kivaa tekemistä lapsille.

Hotellivinkit

Tekemistä lapsille Tallinnassa

Tallinnan Vanhakaupunki mukulakivikatuineen, kapeine kujineen, vanhoine rakennuksineen, linnoituksineen ja salaperäisine portteineen tarjoaa lapsille jännittävän ympäristön seikkailla ja tutkia. Jos vanhan kaupungin kujilla kävely väsyttää pieniä jalkoja, hauska tapa tutustua Tallinnaan lasten kanssa on ajella ympäriinsä punaisilla, kaksikerroksisilla Tallinnan hop-on hop-off busseilla, joihin voi ostaa päivälipun TUI elämysten kautta.

Huikea kokemus Tallinnassa lasten kanssa on Skywheel-maailmanpyörä, joka nostaa sinut 120 metrin korkeuteen ja tarjoaa mahdollisuuden tarkastella Tallinnaa lintuperspektiivistä. Skywheel-maailmanpyörässä koko perhe matkustaa mukavasti ja turvallisesti korkeuksiin ikkunallisessa gondolissa, joka on talvella lämmitetty ja kesällä ilmastoitu. Gondoliin mahtuu maksimissaan kuusi henkeä, ja siinä voi sekä istua että seisoa. Gondoliin pääsee myös lastenrattaiden ja -vaunujen kanssa. 

Jännittävä ja hauska aktiviteetti Tallinnassa lasten kanssa on Vanhankaupungin rosvojahti, johon voitte osallistua koko perheen voimin omalla älypuhelimella. Tämä TUI elämysten kautta varattava hauska suunnistuspeli tempaa teidät mukaansa jännittävän seikkailun Vanhassakaupungissa, jossa metsästetään aarretta ja ratkaistaan arvoituksia samalla kun tutustutaan Tallinnan nähtävyyksiin ja historiaan. 

Muita hauskoja elämyksiä perhelomalle Tallinnassa ovat: Proto keksintötehdas, koko perheen elämyksellinen Lentosatamamuseo, Nukketeatterimuseo Nuku, suosittu Kadriorgin leikkipuisto, Bastionin jännittävät tunnelit sekä Tallinnan eläintarha seikkailupuistoineen.

Tallinnan ravintolat lasten kanssa

Ruokailu Tallinnassa lasten kanssa on helppoa, sillä Tallinnassa on runsaasti perheystävällisiä ja rentoja ravintoloita, joista löytyy maistuvia annoksia sekä pienille että suurille. Virolaisissa ravintoloissa ei välttämättä ole erillisiä ruokalistoja lapsille, mutta annosten puolittaminen onnistuu yleensä helposti. Usein ravintoloissa on myös lapsille omat leikkinurkkaukset.

Perhehotelli Tallinnassa

TUIn valikoimassa on monia hyviä perhehotelleja Tallinnassa. Jos matkustat Tallinnaan lasten kanssa, voimme erityisesti suositella  Kalev Spa Hotel and Waterpark -hotellia, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Tallinnan Vanhassakaupungissa. Hotelli tarjoaa hotellivieraille pääsyn yhteen Viron suurimmista sisävesipuistoista, joten voit yhdistää lomaasi Tallinnassa lasten kanssa myös kylpyläelämyksen.  Muita lapsiperheille sopivia hotelleja Tallinnassa ovat Tallinnan keskustassa sijaitsevat Metropol Spa Hotel ja Movenpick Hotel Tallinn, jossa molemmissa on lämmitetyt sisäuima-altaat. Myös lähellä Vanhaakaupunkia sijaitsevassa Nordic Hotel Forumissa on tilavat huoneet ja sisäuima-allas. Kaikki TUIn hotellit Tallinnassa näet Tallinnan hotellisivultamme.

Koe Tallinna lasten kanssa ja varaa TUIn matka Tallinnaan – lapsiperheiden suosikkikohteeseen!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä tehdä Tallinnassa lasten kanssa?

Tallinna on erinomainen lomakohde lapsiperheille, koska sieltä löytyy paljon tekemistä ja aktiviteetteja lapsille. Seikkailkaa vanhan kaupungin sokkeloisilla kujilla ja linnoituksessa, tutustukaa Tallinnaan ajelemalla hauskalla kaksikerroksisella hop-on hop-off-bussilla, ihailkaa Tallinnaa korkeuksista Skywheel-maailmanpyörästä tai jahdatkaa rosvoja Vanhassakaupungissa. Vierailkaa lasten museoissa kuten Proto keksintötehtaassa, Lentosatamamuseossa, Nukketeatteri Nukussa sekä Bastionin jännittävissä tunneleissa. Tai viettäkää aikaa Tallinnan leikkipuistoissa kuten Kadriorgin puistossa tai Eläintarhan seikkailupuistossa. Katso TUI elämyksistä lisää nähtävyyksiä ja aktiviteetteja Tallinnassa.

Mitkä ovat parhaat hotellit Tallinnassa lapsiperheelle?

TUIn valikoimassa on monia lapsiperheille sopivia hotelleja Tallinnassa. Erityisesti suosittelemme Tallinnaan lasten kanssa matkustaville Kalev Spa Hotel and Waterpark -hotellia, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Tallinnan Vanhassakaupungissa ja tarjoaa hotellivieraille pääsyn yhteen Viron suurimmista sisävesipuistoista. Meillä on myös monia muita hyviä hotelleja lapsiperheille Tallinnassa keskeisellä sijainnilla. Lisää hotelleja Tallinnassa löydät Tallinnan hotellisivultamme.

Mitä muuta olisi hyvä tietää lomaillessa lasten kanssa Tallinnassa?

Inspiraatioartikkeleistamme löydät paljon hyödyllistä tietoa siitä, mitä sinun on hyvä ottaa huomioon lomaillessasi lasten kanssa. Nappaa talteen pakkauslista matkalle lasten kanssa. Lue mitä sinun tulisi tietää matkarattaiden ottamisesta mukaan lennolle. Katso vinkkimme lapsen kanssa lentämiseen.