6.11.2018

9 vinkkiä unelmalomaan

Lomalla jokainen hetki on tärkeää. Lue 10 vinkkiä, miten lisäät lomaelämykseesi vähän ekstraa!

Nauti lentomatkasta

Aloita lomasi jo lentomatkalla. Valitse parempi lentoluokka, varaa istuinpaikkasi ennakkoon tai tilaa juhla-ateria menolennolle ennen lähtöä niin lentomatkasi tulee vieläkin mukavampi. Mitä kuulostaisi esimerkiksi samppanja-aamiainen alkaneen loman kunniaksi?

All Inclusive

All Inclusive lisää erityisesti lasten kanssa matkustavien lomatunnelmaa. Kaikki on mietitty valmiiksi, tarvitsee vain nauttia. Monissa hotelleissa on tarjolla niin paljon all inclusiveen kuuluvaa ohjelmaa kiipeilystä sukell Lasten vaatimat välipalat ja käsittämätön määrä nautittua jäätelöä on vain yksi monista syistä valita All Inclusive. Sen lisäksi istut joka päivä valmiiksi katettuun pöytään miettimättä, onko lompakko mukana.

Valitse Swim up -huone

Pulahda altaaseen suoraan hotellihuoneestasi. Muun muassa Thaimaassa ja Meksikossa on monta hotellia, joissa on swim-up-huoneita.

Sensatori

Sensatori on ylellisin hotellikonseptimme niin isommille kuin pienemmillekin nautiskelijoille, matkustitpa sitten lasten kanssa, kahden kesken tai useamman sukupolven kanssa.

Bungalow tai villa, jossa on oma allas

Ajattele, että voit herätä aamulla ja pulahtaa suoraan altaaseen aamu-uinnille! Ja rentoutua omalla altaalla vaikka koko päivän. Luksusta!

Merinäköala

Kun valitset huoneen, josta on merinäköala, nostat samalla lomatunnelmaa melkoisesti.

Huone, jossa on suuri parveke tai terassi

Tassuttele paljain jaloin aamukahville, loikoile ja lueskele aurinkotuolilla tai kutsu koko matkaseurueesi aperitiiville omalle terassille tai parvekkeelle. Riskinä on, että siellä se koko loma sitten kuluukin…

Vuokra-auto

Anna lomallesi lisää sisältöä, vuokraa auto ja tee omia löytöretkiä!

Spa-hoidot

Kokeile hierontaa kuumilla kivillä tai yrteiltä tuoksuvaa vartalokäärettä. Valitse ylellinen spa-hotelli tai ota edullinen hieronta rannalla.

Kroolauskurssi

Opettele jotain uutta lomallasi! Jos valitset Family Life -hotellin, voit omistaa muutaman iltapäivän hintansa arvoiseen kroolauskurssiin ammattitaitoisen uimaopettajan johdolla.

Muita samankaltaisia

RIU-hotelleja paratiisirannoilta suurkaupunkeihin

RIU-hotelleilla on monia kanta-asiakkaita, erinomaista ruokaa, erityisen hyvä palvelu ja aina hyvä sijainti. Mitä et ehkä kuitenkaan tiennyt, on RIU-hotelleja sekä paratiisirannoilla että sykkivissä suurkaupungeissa. Tässä muutama upea RIU-hotelli, jotka kannattaa varata pian.
Johanna Johanna 23.9.2019

Viiden tähden lomaeuforiaa: Blue Star Euphoria Resort

Kesällä 2018 Kreetalle avattu Blue Star Euphoria Resort on uniikki ja moderni hotelli, joka heti ensimmäisinä aukiolokuukausinaan onnistui hurmaamaan vieraansa tunnelmallaan ja palveluillaan. Hotellin omistaja Marietta Mathioulaki listasi 5 highlightia, jotka tekevät Euphoria Resortista suorastaan euforisen rentoutumispaikan.
SallaS SallaS 5.2.2019

Matkailutrendit 2019: Tiedätkö mitä ovat plogging ja glamping?

Tänä vuonna matkailija haluaa lomallaan tuntea täydellisen vapauden ja päästää irti niin lompakostaan kuin kellostaankin. Toisaalta, joillekin loman päämäärä on nimenomaan juokseminen kellon kanssa: erilaisiin juoksutapahtumiin osallistumisesta on tullut matkailuilmiö. Mukavuudenhaluisimmat majoittuvat ”juuri minulle” räätälöityyn konseptihotelliin, trenditietoisimmat puolestaan yöpyvät teltassa. Tässä TUIn listaus vuoden 2019 matkailutrendeistä.
SallaS SallaS 16.1.2019

Spa-loma hellii kehoa ja mieltä

Merilevän, ruusunterälehtien ja aloe veran tuoksu leijailee ilmoilla. Moderneissa lomakohteissa eletään vahvaa spa-trendiä!
SallaS SallaS 6.11.2018