9 vinkkiä unelmalomaan

Lomalla jokainen hetki on tärkeää. Lue 10 vinkkiä, miten lisäät lomaelämykseesi vähän ekstraa!

Nauti lentomatkasta

Aloita lomasi jo lentomatkalla. Valitse parempi lentoluokka, varaa istuinpaikkasi ennakkoon tai tilaa juhla-ateria menolennolle ennen lähtöä niin lentomatkasi tulee vieläkin mukavampi. Mitä kuulostaisi esimerkiksi samppanja-aamiainen alkaneen loman kunniaksi?

All Inclusive

All Inclusive lisää erityisesti lasten kanssa matkustavien lomatunnelmaa. Kaikki on mietitty valmiiksi, tarvitsee vain nauttia. Monissa hotelleissa on tarjolla niin paljon all inclusiveen kuuluvaa ohjelmaa kiipeilystä sukell Lasten vaatimat välipalat ja käsittämätön määrä nautittua jäätelöä on vain yksi monista syistä valita All Inclusive. Sen lisäksi istut joka päivä valmiiksi katettuun pöytään miettimättä, onko lompakko mukana.

Valitse Swim up -huone

Pulahda altaaseen suoraan hotellihuoneestasi. Muun muassa Thaimaassa ja Meksikossa on monta hotellia, joissa on swim-up-huoneita.

Sensatori

Sensatori on ylellisin hotellikonseptimme niin isommille kuin pienemmillekin nautiskelijoille, matkustitpa sitten lasten kanssa, kahden kesken tai useamman sukupolven kanssa.

Bungalow tai villa, jossa on oma allas

Ajattele, että voit herätä aamulla ja pulahtaa suoraan altaaseen aamu-uinnille! Ja rentoutua omalla altaalla vaikka koko päivän. Luksusta!

Merinäköala

Kun valitset huoneen, josta on merinäköala, nostat samalla lomatunnelmaa melkoisesti.

Huone, jossa on suuri parveke tai terassi

Tassuttele paljain jaloin aamukahville, loikoile ja lueskele aurinkotuolilla tai kutsu koko matkaseurueesi aperitiiville omalle terassille tai parvekkeelle. Riskinä on, että siellä se koko loma sitten kuluukin…

Vuokra-auto

Anna lomallesi lisää sisältöä, vuokraa auto ja tee omia löytöretkiä!

Spa-hoidot

Kokeile hierontaa kuumilla kivillä tai yrteiltä tuoksuvaa vartalokäärettä. Valitse ylellinen spa-hotelli tai ota edullinen hieronta rannalla.

Kroolauskurssi

Opettele jotain uutta lomallasi! Jos valitset TUI Blue For Families -hotellin, voit omistaa muutaman iltapäivän hintansa arvoiseen kroolauskurssiin ammattitaitoisen uimaopettajan johdolla.