Inspiration
Asu bungalowissa Thaimaassa

Asu bungalowissa Thaimaassa

2018-08-08

Kuvittele, että heräät aaltojen kohinaan, lasket varpaasi suoraan rantahiekalle ja teet aamupulahduksen mereen. Moni Thaimaan-matkaaja haaveilee asuvansa omassa bungalowissa rauhallisella rantakaistaleella.

On useita syitä valita bungalow. Asut hieman yksityisemmin, usein ilman seinänaapureita ja voit lukea kaikessa rauhassa kirjaa omalla terassillasi auringon laskiessa.

Thaimaassa on paljon erilaisia bungaloweja yksinkertaisista bambumajoista, joissa on tuuletin ja ulkosuihku, luksusbungaloweihin, joissa on useita huoneita, ilmastointi ja oma uima-allas. Monet hotellit tarjoavat sekä hotellihuoneita että bungaloweja – voit itse valita juuri teille täydellisen vaihtoehdon.

Bungalow-hotelleja Thaimaassa

TUI Family Life Mai Khao Lak, Khao Lak

Perheystävällinen TUI Family Life Mai Khao Lak sijaitsee Pak Weepin hiekkarannan äärellä. Täällä voit asua omassa bungalowissa, jossa on oma uima-allas tai ulkokylpyamme. Suuresta panoraamaikkunasta on näkymä kauniille rannalle. Hotelli sopii erinomaisesti perhelomailuun, mutta siellä on myös vain aikuisille tarkoitettu rauhallisempi osa.

Bungalow omalla uima-altaalla Family Life Mai Khao Lak -hotellissa.

Nakara Long Beach Resort , Koh Lanta

Nakara Long Beach Resort sijaitsee keskellä luonnonkaunista Long Beachin rantaa Koh Lantan saarella. Bungalowit on ripoteltu rantakaistaleelle trooppisen vehreyden keskelle. Täällä voit nauttia auringonlaskuista ihanissa korituoleissa omalla terassillasi.

Nakara Long Beach -hotellin bungaloweja.

Robinson Club Khao Lak, Khao Lak

Robinson Club Khao Lak löytyy 13 kilometriä pitkän rannan ääreltä, läheltä Takua Pan kansallispuistoa. Hotellin bungalowit sijaitsevat palmujen reunustamalla rannalla ja niissä on oma ulkotila, aurinkotuolit ja yksityinen uima-allas. Voit siirtyä suoraan uima-altaaltasi mereen minuutissa. Robinsonissa on myös hyvät treenimahdollisuudet, lastenkerho ja ravintola, josta saa sekä terveellistä wellfoodia että herkullista thairuokaa.

Robinson Club Khao Lak

Bangsak Village, Khao Lak

Rauhallinen Bangsak Village sijaitsee lähes koskemattomalla Bangsakin rannalla banaanipuiden ja palmujen siimeksessä Khao Lakissa. Hotellilla on 12-vuoden ikäraja. Täällä voit asua omassa bungalowissa aivan uima-altaan äärellä.

Bangsak Village

Nora Buri Resort & Spa, Koh Samui

Nora Buri Resort & Spa on eksklusiivinen hotelli upealla paikalla Chawengin rannalle viettävässä rinteessä. Asut joko bungalowissa tai hotellihuoneessa. Bungalowin näköalaikkunoista avautuu näkymä puiselle aurinkoterassille, jossa sinulla on oma uima-allas ja aurinkokalusteet. Maaterassilla on myös ulkosuihku ja bungalowien välissä näkösuoja, joten tunnelma terassilla säilyy yksityisenä.

Nora Burin unelmabungaloweja.

TUIn Thaimaan-valikoimasta löytyy yhteensä yli 200 hotellia. Tutustu ja löydä omasi!

Lue myös listauksemme Thaimaan upeimmista rannoista!