Asu bungalowissa Thaimaassa

Kuvittele, että heräät aaltojen kohinaan, lasket varpaasi suoraan rantahiekalle ja teet aamupulahduksen mereen. Moni Thaimaan-matkaaja haaveilee asuvansa omassa bungalowissa rauhallisella rantakaistaleella.

On useita syitä valita bungalow. Asut hieman yksityisemmin, usein ilman seinänaapureita ja voit lukea kaikessa rauhassa kirjaa omalla terassillasi auringon laskiessa.

Thaimaassa on paljon erilaisia bungaloweja yksinkertaisista bambumajoista, joissa on tuuletin ja ulkosuihku, luksusbungaloweihin, joissa on useita huoneita, ilmastointi ja oma uima-allas. Monet hotellit tarjoavat sekä hotellihuoneita että bungaloweja – voit itse valita juuri teille täydellisen vaihtoehdon.

TUI Blue Mai Khao Lak, Khao Lak

Perheystävällinen TUI Blue Mai Khao Lak sijaitsee Pak Weepin hiekkarannan äärellä. Täällä voit asua omassa bungalowissa, jossa on oma uima-allas tai ulkokylpyamme. Suuresta panoraamaikkunasta on näkymä kauniille rannalle. Hotelli sopii erinomaisesti perhelomailuun, mutta siellä on myös vain aikuisille tarkoitettu rauhallisempi osa.

Bungalow omalla uima-altaalla TUI Blue Mai Khao Lak -hotellissa.
Bungalow omalla uima-altaalla TUI Blue Mai Khao Lak -hotellissa.

Robinson Club Khao Lak, Khao Lak

Robinson Club Khao Lak löytyy 13 kilometriä pitkän rannan ääreltä, läheltä Takua Pan kansallispuistoa. Hotellin bungalowit sijaitsevat palmujen reunustamalla rannalla ja niissä on oma ulkotila, aurinkotuolit ja yksityinen uima-allas. Voit siirtyä suoraan uima-altaaltasi mereen minuutissa. Robinsonissa on myös hyvät treenimahdollisuudet, lastenkerho ja ravintola, josta saa sekä terveellistä wellfoodia että herkullista thairuokaa.

Robinson Club Khao Lak
Robinson Club Khao Lak

Hotelli Metadee, Phuket

Hotelli Metadeessa pääset nauttimaan korkeatasoisesta palvelusta ja upeista bungaloweista, joissa on oma kylpyamme, iso patio ja uima-allas. Valo, värit ja materiaalit, kuten puu, betoni ja bambu, ovat pääroolissa. Yksityiseen bungalowiin mahtuu mukavasti 2-5 henkilöä. Hotelli sijaitsee Katan rauhallisessa osassa.

Hotelli Metadee on sisustettu hyvällä maulla.
Hotelli Metadee on sisustettu hyvällä maulla.

Twin Lotus, Koh Lanta

Tämä hotelli sijaitsee rauhallisella Klong Dao Beachin alueella, ja sopii erinomaisesti pariskunnille. Voit majoittua bungalowissa tai hotellihuoneessa. Twin Lotus -hotellilla on kaksi uima-allasta, joista toinen sijaitsee aivan rannan vieressä ja toinen kauempana hotellialueella. Hotellin palveluihin kuuluu myös spa ja wellness-keskus sekä mahdollisuus vuokrata polkupyöriä. Hotelli on moderni, tilava ja ilmava.

Twin Lotus -hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Koh Lantalla.
Twin Lotus -hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Koh Lantalla.

Nakara Long Beach Resort, Koh Lanta

Nakara Long Beach Resort sijaitsee keskellä luonnonkaunista Long Beachin rantaa Koh Lantan saarella. Bungalowit on ripoteltu rantakaistaleelle trooppisen vehreyden keskelle. Täällä voit nauttia auringonlaskuista ihanissa korituoleissa omalla terassillasi.

Nakara Long Beach -hotellin bungaloweja.
Nakara Long Beach -hotellin bungaloweja.

TUIn Thaimaan-valikoimasta löytyy yhteensä yli 200 hotellia. Tutustu ja löydä omasi!
Lue myös listauksemme Thaimaan upeimmista rannoista!

Muita samankaltaisia

10 Instagram-ystävällistä rantaa Euroopassa

Useimmille lomailijoille yksi tärkeä osa lomakokemuksesta on myös sen jakaminen. Aurinkovarjojen rivit unelmarannalla, varpaat hiekassa, turkoosi meri – nämä postikorteista tutut maisemat ovat edelleen meille visuaalisesti tärkeitä palasia. Perinteiset postikortit ovat tosin saaneet väistyä sosiaalisen median astuttua pelikentälle. Postimerkkien ja osoitekirjojen sijasta meillä on nyt filtterit, häshtägit ja feedit.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna