Asu bungalowissa Thaimaassa

8.8.2018
SallaS
Kuvittele, että heräät aaltojen kohinaan, lasket varpaasi suoraan rantahiekalle ja teet aamupulahduksen mereen. Moni Thaimaan-matkaaja haaveilee asuvansa omassa bungalowissa rauhallisella rantakaistaleella.

On useita syitä valita bungalow. Asut hieman yksityisemmin, usein ilman seinänaapureita ja voit lukea kaikessa rauhassa kirjaa omalla terassillasi auringon laskiessa.

Thaimaassa on paljon erilaisia bungaloweja yksinkertaisista bambumajoista, joissa on tuuletin ja ulkosuihku, luksusbungaloweihin, joissa on useita huoneita, ilmastointi ja oma uima-allas. Monet hotellit tarjoavat sekä hotellihuoneita että bungaloweja – voit itse valita juuri teille täydellisen vaihtoehdon.

Bungalow-hotelleja Thaimaassa

TUI Family Life Mai Khao Lak, Khao Lak
Perheystävällinen TUI Family Life Mai Khao Lak sijaitsee Pak Weepin hiekkarannan äärellä. Täällä voit asua omassa bungalowissa, jossa on oma uima-allas tai ulkokylpyamme. Suuresta panoraamaikkunasta on näkymä kauniille rannalle. Hotelli sopii erinomaisesti perhelomailuun, mutta siellä on myös vain aikuisille tarkoitettu rauhallisempi osa.

Bungalow omalla uima-altaalla Family Life Mai Khao Lak -hotellissa.
Bungalow omalla uima-altaalla Family Life Mai Khao Lak -hotellissa.

Nakara Long Beach Resort, Koh Lanta
Nakara Long Beach Resort sijaitsee keskellä luonnonkaunista Long Beachin rantaa Koh Lantan saarella. Bungalowit on ripoteltu rantakaistaleelle trooppisen vehreyden keskelle. Täällä voit nauttia auringonlaskuista ihanissa korituoleissa omalla terassillasi.

Nakara Long Beach -hotellin bungaloweja.
Nakara Long Beach -hotellin bungaloweja.

Robinson Club Khao Lak, Khao Lak
Robinson Club Khao Lak löytyy 13 kilometriä pitkän rannan ääreltä, läheltä Takua Pan kansallispuistoa. Hotellin bungalowit sijaitsevat palmujen reunustamalla rannalla ja niissä on oma ulkotila, aurinkotuolit ja yksityinen uima-allas. Voit siirtyä suoraan uima-altaaltasi mereen minuutissa. Robinsonissa on myös hyvät treenimahdollisuudet, lastenkerho ja ravintola, josta saa sekä terveellistä wellfoodia että herkullista thairuokaa.

Robinson Club Khao Lak
Robinson Club Khao Lak

Bangsak Village, Khao Lak
Rauhallinen Bangsak Village sijaitsee lähes koskemattomalla Bangsakin rannalla banaanipuiden ja palmujen siimeksessä Khao Lakissa. Hotellilla on 12-vuoden ikäraja. Täällä voit asua omassa bungalowissa aivan uima-altaan äärellä.

Bangsak Village
Bangsak Village

Nora Buri Resort & Spa, Koh Samui
Nora Buri Resort & Spa on eksklusiivinen hotelli upealla paikalla Chawengin rannalle viettävässä rinteessä. Asut joko bungalowissa tai hotellihuoneessa. Bungalowin näköalaikkunoista avautuu näkymä puiselle aurinkoterassille, jossa sinulla on oma uima-allas ja aurinkokalusteet. Maaterassilla on myös ulkosuihku ja bungalowien välissä näkösuoja, joten tunnelma terassilla säilyy yksityisenä.

Nora Burin unelmabungaloweja.
Nora Burin unelmabungaloweja.

TUIn Thaimaan-valikoimasta löytyy yhteensä yli 200 hotellia. Tutustu ja löydä omasi!
Lue myös listauksemme Thaimaan upeimmista rannoista!

Muita samankaltaisia

6 upeaa infinity-allasta Välimerellä

Se tunne, kun astut uima-altaalle, joka näyttää jatkuvan äärettömiin, sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin... Infinity-allas on suunniteltu niin, että ainakin yksi sen sivuista näyttäisi olevan reunaton. Tästä syntyy kaunis visuaalinen vaikutelma rajattomasta vedestä. Esittelemme nyt 6 henkeäsalpaavan upeaa infinity-allasta Välimeren alueen hotelleissamme.
SallaS SallaS 20.3.2019

All Inclusive – lomanautintoa parhaista raaka-aineista

Lomalla on ihana irtautua arjesta: ruoanlaitosta, tiskeistä ja jopa lompakosta. All Inclusive tuo matkailuun aivan erityistä helppoutta ja rentoutta – ja nostaa lomasi aivan uudelle tasolle. Eikä All Inclusiven tarjonta todellakaan ole tylsää, mautonta ja kaikkialla samanlaista, kuten joskus virheellisesti väitetään. Mitä All Inclusiveen kuuluu ja miten valmistetaan todella hyvä noutopöytä sadoille hotellivieraille? Annetaan asiantuntijan kertoa.
SallaS SallaS 6.3.2019

Blue Star Euphoria Resortissa luksus kohtaa ekologisuuden

Blue Star Euphoria Resort on uusi, vuonna 2018 valmistunut viiden tähden hotelli pittoreskin Kolimbarin kalastajakylän laidalla. Se on rakennettu 60 000 neliömetrin merenrantatontille, jota ympäröi kaunis luonto ja kristallinkirkas vesi. Hotellin omistajatar Marietta Mathioulaki on koulutukseltaan maa- ja vesirakennusinsinööri. Hän kertoo, että hotellin suunnittelussa ja rakentamisessa on otettu erityisesti huomioon uusi teknologia ja ympäristöystävälliset ratkaisut.
SallaS SallaS 5.2.2019

Fuerteventura on aktiivisen lomailijan paratiisi: 5+2 vinkkiä (h)ikiliikkujille

Fuerteventuran saari soveltuu täydellisesti aktiivilomailuun. Kanarian upeimmat rannat houkuttelevat pitkiin rantakävelyihin ja vesiurheiluun. Vaihtelevat maisemat ja hyvät tiet ovat tehneet saaresta myös merkittävän pyöräilykohteen. Hotellitarjonnassakin on entistä paremmin otettu huomioon nykymatkailijoiden halu pitää lomalla huolta kunnostaan ja terveydestään.
SallaS SallaS 15.11.2018