Asu hyvin Krabin Centara-hotelleissa

23.10.2018
SallaS
Centara Hotels and Resorts -ketjun hotellit ovat tunnettuja korkeasta tasostaan ja hyvästä sijainnistaan. Hotellit sopivat sekä perheille, että pariskunnille, jotka arvostavat hyvää asumista, palvelua ja haluavat hotelliltaan hieman enemmän. Seuraavassa listaamme kolme ihanaa Centara-hotellia Krabin alueelta, enintään 30 minuutin matkan päässä lentokentältä.

Centara Phu Pano Resort Krabi

10 minuutin ajomatkan päässä Ao Nangista sijaitsee uusi Centara Phu Pano Resort Krabi. Täällä asut modernissa ja designiltaan kauniissa hotellissa vuorten ja trooppisten metsien keskellä. Hotellilla on suuri allasalue lukuisine aurinkotuoleineen, pienempi lastenallas ja bussikuljetus suoraan rannalle.

Hotellilla on kompakti kuntosali ja ylimpien kerrosten huoneista aivan lyömätön näköala.

Hotelli sopii sinulle, joka arvostat rauhaa, mutta haluat kuitenkin asua lähellä Ao Nangin keskustaa.

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

Ylellinen Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi sijaitsee yksityisessä poukamassa hieman Ao Nangin keskustan ulkopuolella. Hotelliin ei ole tieyhteyttä, joten sinne kuljetaan lyhyt matka veneellä, tai vaeltaen polkua pitkin vuoren yli.

Hotelli on erittäin tasokas ja täällä asut vuorten ja viidakon välissä, meren ja upeiden kalliomuodostelmien äärellä. Allasalueelta on ihana näköala merelle ja hotellin omalle rannalle huojuvine palmuineen.

Hotellilta voi lainata kajakkeja. Siellä on myös oma spa, lastenallas ja leikkihuone. Ao Nangiin pääsee veneellä noin 10 minuutissa ja veneitä kulkee useamman kerran päivässä.

Tämä hotelli sopii sinulle, joka haluat asua ylellisemmin, hieman syrjässä, mutta lähellä luontoa.

Centara Anda Dhevi Resort & Spa

Centara Anda Dhevi Resort & Spa sijaitsee vain 400 metrin päässä Nopparat Tharan hiekkarannasta. Hotellilla on moderni sisustus ja useita ns. swim up -huoneita, joista on suora käynti altaaseen. Tarjolla on myös spa, kuntoilutila, ravintola ja baari.

Lähellä sijaitsevan rannan lisäksi voit pulahtaa myös uima-altaisiin. Hotellilla on lastenallas, suurempi aikuisten uima-allas ja vesiliukumäki.

Tämä hotelli on sinulle, joka haluat asua lähellä Ao Nangin keskustan ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja viihdetarjontaa. Täältä on myös lyhyt matka Ao Nangin satamalaiturille, jolta monet veneretket lähisaarille lähtevät.

Muita samankaltaisia

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019

6 Instagram-ystävällistä hotellia kesälomalle

Liikaa ihmisiä kuvassa, varjoisat uima-altaat, puut peittävät merinäköalan... Ei näin. Nyt listaamme perhehotellit, joista saat täydelliset instakuvat. Jatka lukemista ja nappaa kesän hienoimmat kuvat.
SallaS SallaS 8.5.2019