Asu hyvin Krabin Centara-hotelleissa

23.10.2018
SallaS
Centara Hotels and Resorts -ketjun hotellit ovat tunnettuja korkeasta tasostaan ja hyvästä sijainnistaan. Hotellit sopivat sekä perheille, että pariskunnille, jotka arvostavat hyvää asumista, palvelua ja haluavat hotelliltaan hieman enemmän. Seuraavassa listaamme kolme ihanaa Centara-hotellia Krabin alueelta, enintään 30 minuutin matkan päässä lentokentältä.

Centara Phu Pano Resort Krabi

10 minuutin ajomatkan päässä Ao Nangista sijaitsee uusi Centara Phu Pano Resort Krabi. Täällä asut modernissa ja designiltaan kauniissa hotellissa vuorten ja trooppisten metsien keskellä. Hotellilla on suuri allasalue lukuisine aurinkotuoleineen, pienempi lastenallas ja bussikuljetus suoraan rannalle.

Hotellilla on kompakti kuntosali ja ylimpien kerrosten huoneista aivan lyömätön näköala.

Hotelli sopii sinulle, joka arvostat rauhaa, mutta haluat kuitenkin asua lähellä Ao Nangin keskustaa.

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

Ylellinen Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi sijaitsee yksityisessä poukamassa hieman Ao Nangin keskustan ulkopuolella. Hotelliin ei ole tieyhteyttä, joten sinne kuljetaan lyhyt matka veneellä, tai vaeltaen polkua pitkin vuoren yli.

Hotelli on erittäin tasokas ja täällä asut vuorten ja viidakon välissä, meren ja upeiden kalliomuodostelmien äärellä. Allasalueelta on ihana näköala merelle ja hotellin omalle rannalle huojuvine palmuineen.

Hotellilta voi lainata kajakkeja. Siellä on myös oma spa, lastenallas ja leikkihuone. Ao Nangiin pääsee veneellä noin 10 minuutissa ja veneitä kulkee useamman kerran päivässä.

Tämä hotelli sopii sinulle, joka haluat asua ylellisemmin, hieman syrjässä, mutta lähellä luontoa.

Centara Anda Dhevi Resort & Spa

Centara Anda Dhevi Resort & Spa sijaitsee vain 400 metrin päässä Nopparat Tharan hiekkarannasta. Hotellilla on moderni sisustus ja useita ns. swim up -huoneita, joista on suora käynti altaaseen. Tarjolla on myös spa, kuntoilutila, ravintola ja baari.

Lähellä sijaitsevan rannan lisäksi voit pulahtaa myös uima-altaisiin. Hotellilla on lastenallas, suurempi aikuisten uima-allas ja vesiliukumäki.

Tämä hotelli on sinulle, joka haluat asua lähellä Ao Nangin keskustan ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja viihdetarjontaa. Täältä on myös lyhyt matka Ao Nangin satamalaiturille, jolta monet veneretket lähisaarille lähtevät.

Muita samankaltaisia

6 upeaa infinity-allasta Välimerellä

Se tunne, kun astut uima-altaalle, joka näyttää jatkuvan äärettömiin, sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin... Infinity-allas on suunniteltu niin, että ainakin yksi sen sivuista näyttäisi olevan reunaton. Tästä syntyy kaunis visuaalinen vaikutelma rajattomasta vedestä. Esittelemme nyt 6 henkeäsalpaavan upeaa infinity-allasta Välimeren alueen hotelleissamme.
SallaS SallaS 20.3.2019

All Inclusive – lomanautintoa parhaista raaka-aineista

Lomalla on ihana irtautua arjesta: ruoanlaitosta, tiskeistä ja jopa lompakosta. All Inclusive tuo matkailuun aivan erityistä helppoutta ja rentoutta – ja nostaa lomasi aivan uudelle tasolle. Eikä All Inclusiven tarjonta todellakaan ole tylsää, mautonta ja kaikkialla samanlaista, kuten joskus virheellisesti väitetään. Mitä All Inclusiveen kuuluu ja miten valmistetaan todella hyvä noutopöytä sadoille hotellivieraille? Annetaan asiantuntijan kertoa.
SallaS SallaS 6.3.2019

Blue Star Euphoria Resortissa luksus kohtaa ekologisuuden

Blue Star Euphoria Resort on uusi, vuonna 2018 valmistunut viiden tähden hotelli pittoreskin Kolimbarin kalastajakylän laidalla. Se on rakennettu 60 000 neliömetrin merenrantatontille, jota ympäröi kaunis luonto ja kristallinkirkas vesi. Hotellin omistajatar Marietta Mathioulaki on koulutukseltaan maa- ja vesirakennusinsinööri. Hän kertoo, että hotellin suunnittelussa ja rakentamisessa on otettu erityisesti huomioon uusi teknologia ja ympäristöystävälliset ratkaisut.
SallaS SallaS 5.2.2019

RIU-hotellit käyttävät ympäristöystävällisiä pillejä

Kesäkuun 2018 alusta RIU Hotels & Resorts -ketjun Espanjan ja Portugalin hotelleissa on käytetty kompostoituvia juomapillejä. Kap Verdellä kompostoituvat pillit otettiin käyttöön kuukautta myöhemmin. Vuonna 2019 RIU haluaa aloittaa saman käytännön myös hotelleissaan Meksikossa ja Karibialla.
SallaS SallaS 12.9.2018