23.10.2018

Asu hyvin Krabin Centara-hotelleissa

Centara Hotels and Resorts -ketjun hotellit ovat tunnettuja korkeasta tasostaan ja hyvästä sijainnistaan. Hotellit sopivat sekä perheille, että pariskunnille, jotka arvostavat hyvää asumista, palvelua ja haluavat hotelliltaan hieman enemmän. Seuraavassa listaamme kolme ihanaa Centara-hotellia Krabin alueelta, enintään 30 minuutin matkan päässä lentokentältä.

Centara Phu Pano Resort Krabi

10 minuutin ajomatkan päässä Ao Nangista sijaitsee uusi Centara Phu Pano Resort Krabi. Täällä asut modernissa ja designiltaan kauniissa hotellissa vuorten ja trooppisten metsien keskellä. Hotellilla on suuri allasalue lukuisine aurinkotuoleineen, pienempi lastenallas ja bussikuljetus suoraan rannalle.

Hotellilla on kompakti kuntosali ja ylimpien kerrosten huoneista aivan lyömätön näköala.

Hotelli sopii sinulle, joka arvostat rauhaa, mutta haluat kuitenkin asua lähellä Ao Nangin keskustaa.

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

Ylellinen Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi sijaitsee yksityisessä poukamassa hieman Ao Nangin keskustan ulkopuolella. Hotelliin ei ole tieyhteyttä, joten sinne kuljetaan lyhyt matka veneellä, tai vaeltaen polkua pitkin vuoren yli.

Hotelli on erittäin tasokas ja täällä asut vuorten ja viidakon välissä, meren ja upeiden kalliomuodostelmien äärellä. Allasalueelta on ihana näköala merelle ja hotellin omalle rannalle huojuvine palmuineen.

Hotellilta voi lainata kajakkeja. Siellä on myös oma spa, lastenallas ja leikkihuone. Ao Nangiin pääsee veneellä noin 10 minuutissa ja veneitä kulkee useamman kerran päivässä.

Tämä hotelli sopii sinulle, joka haluat asua ylellisemmin, hieman syrjässä, mutta lähellä luontoa.

Centara Anda Dhevi Resort & Spa

Centara Anda Dhevi Resort & Spa sijaitsee vain 400 metrin päässä Nopparat Tharan hiekkarannasta. Hotellilla on moderni sisustus ja useita ns. swim up -huoneita, joista on suora käynti altaaseen. Tarjolla on myös spa, kuntoilutila, ravintola ja baari.

Lähellä sijaitsevan rannan lisäksi voit pulahtaa myös uima-altaisiin. Hotellilla on lastenallas, suurempi aikuisten uima-allas ja vesiliukumäki.

Tämä hotelli on sinulle, joka haluat asua lähellä Ao Nangin keskustan ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja viihdetarjontaa. Täältä on myös lyhyt matka Ao Nangin satamalaiturille, jolta monet veneretket lähisaarille lähtevät.

Muita samankaltaisia

Opas Curaçaolle

Yhdessä Aruban ja Bonairen kanssa Curaçao muodostaa Karibialle alueen, jota kutsutaan ABC-saariksi. Täällä sinua odottavat kristallinkirkas vesi, upeat luontoelämykset ja maailmanluokan snorklausmahdollisuudet.
Noora Noora 19.12.2019

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora 11.12.2019

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora 7.11.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019