24.10.2019

Miniopas Seychelleille

Seychellit on monien unelmalomakohde. Autamme sinua valitsemaan sinulle sopivan saaren, löytämään hienoimmat rannat sekä kerromme, mitä muuta voit tehdä tässä paratiisikohteessa.
Yhteistyössä Seychellien matkailutoimiston kanssa

Missä Seychelleillä tulisi majoittua?

Seychellit koostuvat 115 saaresta, joista kolme suurinta ovat Mahé, Praslin sekä La Digue. Mahén saarella sijaitsee Seychellien pääkaupunki Victoria ja saari on täynnä elämää. Täällä voit vaellella rannalla ja sademetsässä sekä nauttia kaupunkielämästä ja ihastuttavista markkinoista. Toiseksi suurimmalta saarelta, Praslinilta, löydät rantoja joita olet aiemmin nähnyt vain valokuvissa. Täällä sijaitsee myös luonnonpuisto Vallée de Mai. La Digue on pienempi saari, jossa ei ole juuri ollenkaan liikennettä ja pääset liikkumaan paikasta toiseen kätevästi polkupyörällä. Mikäli matkustat lasten kanssa, sopivat kaksi viimeksi mainittua saarta parhaiten matkakohteeksi. seychellernabike

Milloin on paras aika matkustaa Seychelleille?

Seychelleillä vallitsee vuoden ympäri korkeiden lämpötilojen kevyen tuulinen ilmasto. Paras aika matkustaa Seychelleille on lokakuu-huhtikuu, silloin merivesi on tyyntä ja sadepäiviä on harvakseltaan.

Mitä kaikkea Seychelleillä voi tehdä?

Rantoihin tutustuminen, paljain jaloin kävely sekä rentoutuminen on pakollista Seychelleillä. Jos kuitenkin kyllästyt tähän, on saarilla paljon muutakin tarjottavaa. Koe koskematon luonto, harrasta laitesukellusta, vaeltele viidakossa ja kiertele ympäri saarta. Matkustaminen kaikille kolmelle saarelle on paitsi hauskaa niin myös helppoa. Pienemmillä saarilla taas on täysin koskematonta luontoa koralleineen sekä pieniä atolleja. Koska vesiurheilulajit ovat siellä kiellettyjä, ovat ne täydellinen retkikohde sukeltajille ja snorklaajille. Pääkaupunki Victoriassa voit vierailla markkinoilla sekä kokea kreolikulttuuria, johon kuuluvat erilaiset mausteet, tuore kala sekä eksoottiset hedelmät. seychellesgreen

Mitkä rannat ovat hienoimmat Seychelleillä?

Seychelleiltä löytyy useita upeita rantoja. Mahén saarella Anse Intendance on suosikki, ja yksi Praslinin hienoimmista rannoista on Anse Lazio. Älä myöskään jätä väliin Anse Source d`Argentin rantaa La Diguen saarella. Seychelleiltä löytyykin osa maailman upeimmista rannoista. Valkoiset hiekkarannat ja turkoosi merivesi, joita kehystävät tiheä viidakko ja vuoret. Valitset sitten minkä tahansa saaren, et varmasti tule pettymään.

seychellesbeach

Muita samankaltaisia