Uutuus! Moderni San Francisco

23.5.2017
Johanna
San Francisco on Yhdysvaltojen kaikkein eurooppalaisin ja erityisesti pohjoismaisin kaupunki, höystettynä aimo annoksella amerikkalaista charmia. San Francisco on esimerkiksi ensimmäinen kaupunki maailmassa, joka on kieltänyt muovipullot ja kaupunki on maailmankuulu myös vuosittaisesta Gay Pridestään. Lue matkavinkkejä San Franciscoon!

San Francisco

Löydä San Franciscon kätketyt aarteet:

  1. Toimi kuin amerikkalainen ja varaa liput tai kierros nähtävyyksille etukäteen. Muista tämä erityisesti, jos et halua missata Alcatrazia.

  2. Vieraile Fort Pontissa, josta Golden Gate Bridge alkaa San Franciscon puolelta. The Golden Gate National Recreation Area -puisto on upea ja maisemien lisäksi voit ihailla paikallista elämänmenoa. Puistossa on aina paljon koiranulkoiluttajia, himourheilijoita ja muita paikallisia. Mene lopuksi Marina Districtille ja piipahda Place of Fine Arts Theaterissa.

  3. Vuokraa pyörä ja tutustu Golden Gate Parkiin, erityisesti Japanese Tea Garden on hieno.

  4. Jos olet matkalla lasten kanssa, vietä päivä California Academy of Sciencessä.

  5. Tutustu hieman outoon mutta luovuutta tihkuvaan Mission Districtiin. Shoppaile, juo kahvia ja syö kakkua. Jos etsit vintagea, kierrätystuotteita ja uniikkeja tuotteita, ota suunnaksi Valencia Street.

  6. San Francisco on täynnä POPO:ja, joka tulee lyhenteestä "Privately Owned Public Open Space". Se voi tarkoittaa mitä tahansa terasseista parvekkeisiin. Yksi parhaista paikoista on Crocker Gallerian kattoterassi Market Streetillä.

  7. Dolores Park on ylikansoitettu, mutta syystäkin. Osta kirja tai katsele ihmisiä auringonpaisteessa. Tämän paremmaksi elämä ei voi tulla.

  8. Jos mäet alkavat kyllästyttää, hyppää Cal-Train-junaan kohti etelää. Ilmasto on lämpimämpi täällä kuin kaupungissa. Vieraile Silicon Valleyssa, jossa majailevat esimerkiksi Facebook ja Google, tai tutustu college-elämään Stanfordissa, jonka alueella on kahviloita, kirjakauppoja, matkamuistomyymälöitä ja museoita.

  9. Jos vaihtoehtojen runsaus alkaa ahdistaa, suunnista Tartine Bakeryyn, osta kasa leivoksia ja unohda maailma hetkeksi.

  10. Lisävinkki Siskoni on noita -sarjan ystäville. Kolme siskosta asuivat osoitteessa 1327 Prescott Street, San Francisco. Älä turhaan etsi taloa. Osoitetta ei ole oikeasti olemassa, talo on Los Angelesissa ja kaikki muu on kuvattu studiolla.

Lue lisää San Franciscosta.

Muita samankaltaisia

Kap Verde lasten kanssa

Kap Verde tunnetaan loputtomista rannoistaan ja laadukkaista hotelleistaan, mutta millaista on lähteä Kap Verdelle lasten kanssa? Tutustu vinkkeihimme, miten viettää unohtumaton loma lasten kanssa Kap Verdellä!
Noora Noora 11.7.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019

Kap Verde – koe useampi saari yhden loman aikana

Vaeltele trooppisen vehreällä Santo Antãolla, maistele viiniä vulkaanisaari-Fogolla tai hyppää kapverdeläisen elämänrytmin vietäväksi trendikkäässä Mindelon kaupungissa São Vincentellä. Olitpa lomalla sitten Salin tai Boavistan saarella, kannattaa naapurisaarille tehdä pieniä tutkimusretkiä ja lähteä tutustumaan syvemmälle Kap Verden olemukseen. Tutustu parhaisiin saarivinkkeihimme Kap Verdellä!
Noora Noora 11.6.2019

Mitä mukaan matkalle? Pakkauslista rantalomalle

Millainen pakkaaja olet? Järjestelmällinen, joka jo hyvissä ajoin ennen matkaa pyykkää ja silittää vaatteet ja täydentää pienen matka-apteekin? Vai avaatko matkalaukun lähtöä edeltävänä päivänä ja kahmit sinne päällimmäiset vaatteet kaapista? Kokosimme näppäriä vinkkejä, joiden avulla voit pakata nopeasti ja fiksusti – ja näin rantalomasi saa hyvän lähdön.
SallaS SallaS 15.2.2019