9.11.2017

Risteilyllä jokainen voi tuntea itsensä kuninkaalliseksi

"Laiva on kuin uiva neljän tähden hotelli, jossa on kaikki palvelut. Hinta-laatusuhde on erinomainen, koska risteilyyn sisältyy kaikki ruoat, aktiviteetit ja lastenkerhot. Risteilyllä herää lähes joka aamu uudessa satamassa ja viikon aikana näkee paljon mielenkiintoisia matkakohteita." Lue TUIn risteilyasiantuntijan Sadun haastattelu.

Unelmatuotteen parissa

– Toimin ryhmämyynnin ohella risteilyasiantuntijana TUIlla. Olemme aloittaneet tämän vuoden alusta risteilyjen suomenkielisen asiakaspalvelun. Toimenkuvaani kuuluu auttaa asiakasta valitsemaan juuri hänelle sopiva risteily ja neuvoa kaikissa käytännön asioissa ennen risteilyä.

– Työssäni minua motivoi erityisesti tyytyväiset asiakkaat ja uusien asioiden oppiminen. Risteilyt ovat unelmatuote myydä, koska ne ovat niin monipuolisia! Parasta työssäni on tietysti opintomatkat eri laivayhtiöiden risteilylaivoille. Asiakaspalvelussa jokainen päivä on myös erilainen ja aina oppii jotain uutta.

– Risteilyasiantuntijalta vaaditaan laajaa ammattitaitoa erilaisista risteilyistä ympäri maailmaa. Asiakkaat tiedustelevat yksityiskohtaisia tietoja ja käytännön asioita ja erityisesti suomalaiset suosivat Suomessa rakennettuja laivoja.

Helppoa neljän tähden lomailua

– Laiva on kuin uiva neljän tähden hotelli, jossa on kaikki palvelut. Risteilyllä jokainen tuntee itsensä kuningattareksi ja kuninkaaksi. Ihmiset eivät tiedä, että risteilyt sopivat kaikenikäisille eli risteilyillä ei ole enää vain eläkeläisiä. Hinta-laatusuhde on erinomainen, koska risteilyyn sisältyy kaikki ruoat, aktiviteetit ja lastenkerhot. Lisäksi risteilyjen viihdeohjelmat ovat todella korkealuokkaisia esityksiä. Esimerkiksi jääshowssa luistelevat entiset MM-tason luistelijat.

– Risteily on helppoa lomailua, koska joka aamu herää uudessa satamassa ja viikon aikana näkee paljon mielenkiintoisia matkakohteita. Retkivalikoima kattaa esimerkiksi paikalliset viinitilat ja muut nähtävyydet.

Sadun risteilyvinkit

– Tälle talvelle suosittelen Karibianmeren risteilyä Royal Caribbean Cruise Linen uudella Harmony of the Seas -aluksella. Laivalla on erikoisuutena surffisimulaattori, robottibaarimikkoja, virtuaalihyttejä ja kolme vaikuttavaa vesiliukumäkeä.

Kohteita, jotka tavoittaa mukavasti risteillen:

  1. Karibianmeren saaret
  2. Välimeren risteilyt pysähtyvät useissa suosituissa Italian, Ranskan ja Kreikan kaupungeissa sekä saarilla (esim. Nizza, Rooma, Santorini)
  3. Alaska
  4. Panaman kanava

Tutustu TUIlaiseen

KUKA Satu
MITÄ Risteilyasiantuntija
MISSÄ TUIn Helsingin toimisto
MOTTO Every day is a new chance to make a difference.
TYÖSTÄ Olen työskennellyt TUIlla vuodesta 2005. Aloitin laadunkehityksessä, jossa käsitellään matkan jälkeen tulleita reklamaatioita. Sieltä siirryin operointiosastollemme ja viimeiset kahdeksan vuotta olen työskennellyt TUIn ryhmämatkojen asiantuntijana. Oman toimenkuvani ohessa haluan jatkuvasti laajentaa osaamistani, ja tästä syystä toimin nyt myös risteilyasiantuntijana. Ennen Suomeen muuttoa olen asunut ulkomailla Lontoossa, Englannissa ja Nassaussa, Bahamalla. Olen myös toiminut purserina Karibianmerellä Carnival Cruise Linen palveluksessa.

Muita samankaltaisia

Euroopan kuumimmat festarit

Miltä kuulostaisi festivaalimatka Euroopan kaupunkeihin mukavasti hotellissa yöpyen? Lue neljä vinkkiä Euroopan kuumimmille festareille kesä- ja heinäkuulle.
Johanna Johanna 17.12.2019

Dubain hotellisuosikit

Dubaista löytyy kaikki, mitä vain voit kuvitella. Kauniita rantoja, mahtavia hotelleja ja maailmanluokan ostosmahdollisuudet. Upeita hotelleja on itseasiassa niin paljon, että oikean hotellin löytäminen voi tuntua haastavalta. Siksi esittelemmekin viisi hotellisuosikkiamme, jotka sopivat kaikenikäisille lomanautiskelijoille.
Johanna Johanna 12.12.2019

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora 11.12.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019