9.11.2017

Risteilyllä jokainen voi tuntea itsensä kuninkaalliseksi

"Laiva on kuin uiva neljän tähden hotelli, jossa on kaikki palvelut. Hinta-laatusuhde on erinomainen, koska risteilyyn sisältyy kaikki ruoat, aktiviteetit ja lastenkerhot. Risteilyllä herää lähes joka aamu uudessa satamassa ja viikon aikana näkee paljon mielenkiintoisia matkakohteita." Lue TUIn risteilyasiantuntijan Sadun haastattelu.

Unelmatuotteen parissa

– Toimin ryhmämyynnin ohella risteilyasiantuntijana TUIlla. Olemme aloittaneet tämän vuoden alusta risteilyjen suomenkielisen asiakaspalvelun. Toimenkuvaani kuuluu auttaa asiakasta valitsemaan juuri hänelle sopiva risteily ja neuvoa kaikissa käytännön asioissa ennen risteilyä.

– Työssäni minua motivoi erityisesti tyytyväiset asiakkaat ja uusien asioiden oppiminen. Risteilyt ovat unelmatuote myydä, koska ne ovat niin monipuolisia! Parasta työssäni on tietysti opintomatkat eri laivayhtiöiden risteilylaivoille. Asiakaspalvelussa jokainen päivä on myös erilainen ja aina oppii jotain uutta.

– Risteilyasiantuntijalta vaaditaan laajaa ammattitaitoa erilaisista risteilyistä ympäri maailmaa. Asiakkaat tiedustelevat yksityiskohtaisia tietoja ja käytännön asioita ja erityisesti suomalaiset suosivat Suomessa rakennettuja laivoja.

Helppoa neljän tähden lomailua

– Laiva on kuin uiva neljän tähden hotelli, jossa on kaikki palvelut. Risteilyllä jokainen tuntee itsensä kuningattareksi ja kuninkaaksi. Ihmiset eivät tiedä, että risteilyt sopivat kaikenikäisille eli risteilyillä ei ole enää vain eläkeläisiä. Hinta-laatusuhde on erinomainen, koska risteilyyn sisältyy kaikki ruoat, aktiviteetit ja lastenkerhot. Lisäksi risteilyjen viihdeohjelmat ovat todella korkealuokkaisia esityksiä. Esimerkiksi jääshowssa luistelevat entiset MM-tason luistelijat.

– Risteily on helppoa lomailua, koska joka aamu herää uudessa satamassa ja viikon aikana näkee paljon mielenkiintoisia matkakohteita. Retkivalikoima kattaa esimerkiksi paikalliset viinitilat ja muut nähtävyydet.

Sadun risteilyvinkit

– Tälle talvelle suosittelen Karibianmeren risteilyä Royal Caribbean Cruise Linen uudella Harmony of the Seas -aluksella. Laivalla on erikoisuutena surffisimulaattori, robottibaarimikkoja, virtuaalihyttejä ja kolme vaikuttavaa vesiliukumäkeä.

Kohteita, jotka tavoittaa mukavasti risteillen:

  1. Karibianmeren saaret
  2. Välimeren risteilyt pysähtyvät useissa suosituissa Italian, Ranskan ja Kreikan kaupungeissa sekä saarilla (esim. Nizza, Rooma, Santorini)
  3. Alaska
  4. Panaman kanava

Tutustu TUIlaiseen

KUKA Satu
MITÄ Risteilyasiantuntija
MISSÄ TUIn Helsingin toimisto
MOTTO Every day is a new chance to make a difference.
TYÖSTÄ Olen työskennellyt TUIlla vuodesta 2005. Aloitin laadunkehityksessä, jossa käsitellään matkan jälkeen tulleita reklamaatioita. Sieltä siirryin operointiosastollemme ja viimeiset kahdeksan vuotta olen työskennellyt TUIn ryhmämatkojen asiantuntijana. Oman toimenkuvani ohessa haluan jatkuvasti laajentaa osaamistani, ja tästä syystä toimin nyt myös risteilyasiantuntijana. Ennen Suomeen muuttoa olen asunut ulkomailla Lontoossa, Englannissa ja Nassaussa, Bahamalla. Olen myös toiminut purserina Karibianmerellä Carnival Cruise Linen palveluksessa.

Muita samankaltaisia

Kap Verde lasten kanssa

Kap Verde tunnetaan loputtomista rannoistaan ja laadukkaista hotelleistaan, mutta millaista on lähteä Kap Verdelle lasten kanssa? Tutustu vinkkeihimme, miten viettää unohtumaton loma lasten kanssa Kap Verdellä!
Noora Noora 11.7.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019

Kap Verde – koe useampi saari yhden loman aikana

Vaeltele trooppisen vehreällä Santo Antãolla, maistele viiniä vulkaanisaari-Fogolla tai hyppää kapverdeläisen elämänrytmin vietäväksi trendikkäässä Mindelon kaupungissa São Vincentellä. Olitpa lomalla sitten Salin tai Boavistan saarella, kannattaa naapurisaarille tehdä pieniä tutkimusretkiä ja lähteä tutustumaan syvemmälle Kap Verden olemukseen. Tutustu parhaisiin saarivinkkeihimme Kap Verdellä!
Noora Noora 11.6.2019

Treeniloma Rodoksella - hiihtäjä Kerttu Niskasen vinkit

Hiihtäjä Kerttu Niskaselle kertyy talvisin paljon reissupäiviä, kun hän kiertää hiihtokisoja ympäri maailmaa. Pari kertaa vuodessa Kerttu kuitenkin jättää sukset kotiin ja lähtee lomamatkalle – mutta ei ammattiurheilija silloinkaan pelkästään rantatuolissa makoile. Lue Kertun treenilomasta Rodokselle ja nappaa kuntoiluvinkit omallekin lomalle.
SallaS SallaS 26.3.2019