Risteilyllä jokainen voi tuntea itsensä kuninkaalliseksi

9.11.2017
Maria
"Laiva on kuin uiva neljän tähden hotelli, jossa on kaikki palvelut. Hinta-laatusuhde on erinomainen, koska risteilyyn sisältyy kaikki ruoat, aktiviteetit ja lastenkerhot. Risteilyllä herää lähes joka aamu uudessa satamassa ja viikon aikana näkee paljon mielenkiintoisia matkakohteita." Lue TUIn risteilyasiantuntijan Sadun haastattelu.

Unelmatuotteen parissa

– Toimin ryhmämyynnin ohella risteilyasiantuntijana TUIlla. Olemme aloittaneet tämän vuoden alusta risteilyjen suomenkielisen asiakaspalvelun. Toimenkuvaani kuuluu auttaa asiakasta valitsemaan juuri hänelle sopiva risteily ja neuvoa kaikissa käytännön asioissa ennen risteilyä.

– Työssäni minua motivoi erityisesti tyytyväiset asiakkaat ja uusien asioiden oppiminen. Risteilyt ovat unelmatuote myydä, koska ne ovat niin monipuolisia! Parasta työssäni on tietysti opintomatkat eri laivayhtiöiden risteilylaivoille. Asiakaspalvelussa jokainen päivä on myös erilainen ja aina oppii jotain uutta.

– Risteilyasiantuntijalta vaaditaan laajaa ammattitaitoa erilaisista risteilyistä ympäri maailmaa. Asiakkaat tiedustelevat yksityiskohtaisia tietoja ja käytännön asioita ja erityisesti suomalaiset suosivat Suomessa rakennettuja laivoja.

Helppoa neljän tähden lomailua

– Laiva on kuin uiva neljän tähden hotelli, jossa on kaikki palvelut. Risteilyllä jokainen tuntee itsensä kuningattareksi ja kuninkaaksi. Ihmiset eivät tiedä, että risteilyt sopivat kaikenikäisille eli risteilyillä ei ole enää vain eläkeläisiä. Hinta-laatusuhde on erinomainen, koska risteilyyn sisältyy kaikki ruoat, aktiviteetit ja lastenkerhot. Lisäksi risteilyjen viihdeohjelmat ovat todella korkealuokkaisia esityksiä. Esimerkiksi jääshowssa luistelevat entiset MM-tason luistelijat.

– Risteily on helppoa lomailua, koska joka aamu herää uudessa satamassa ja viikon aikana näkee paljon mielenkiintoisia matkakohteita. Retkivalikoima kattaa esimerkiksi paikalliset viinitilat ja muut nähtävyydet.

Sadun risteilyvinkit

– Tälle talvelle suosittelen Karibianmeren risteilyä Royal Caribbean Cruise Linen uudella Harmony of the Seas -aluksella. Laivalla on erikoisuutena surffisimulaattori, robottibaarimikkoja, virtuaalihyttejä ja kolme vaikuttavaa vesiliukumäkeä.

Kohteita, jotka tavoittaa mukavasti risteillen:

  1. Karibianmeren saaret
  2. Välimeren risteilyt pysähtyvät useissa suosituissa Italian, Ranskan ja Kreikan kaupungeissa sekä saarilla (esim. Nizza, Rooma, Santorini)
  3. Alaska
  4. Panaman kanava

Tutustu TUIlaiseen

KUKA Satu
MITÄ Risteilyasiantuntija
MISSÄ TUIn Helsingin toimisto
MOTTO Every day is a new chance to make a difference.
TYÖSTÄ Olen työskennellyt TUIlla vuodesta 2005. Aloitin laadunkehityksessä, jossa käsitellään matkan jälkeen tulleita reklamaatioita. Sieltä siirryin operointiosastollemme ja viimeiset kahdeksan vuotta olen työskennellyt TUIn ryhmämatkojen asiantuntijana. Oman toimenkuvani ohessa haluan jatkuvasti laajentaa osaamistani, ja tästä syystä toimin nyt myös risteilyasiantuntijana. Ennen Suomeen muuttoa olen asunut ulkomailla Lontoossa, Englannissa ja Nassaussa, Bahamalla. Olen myös toiminut purserina Karibianmerellä Carnival Cruise Linen palveluksessa.

Muita samankaltaisia

Treeniloma Rodoksella - hiihtäjä Kerttu Niskasen vinkit

Hiihtäjä Kerttu Niskaselle kertyy talvisin paljon reissupäiviä, kun hän kiertää hiihtokisoja ympäri maailmaa. Pari kertaa vuodessa Kerttu kuitenkin jättää sukset kotiin ja lähtee lomamatkalle – mutta ei ammattiurheilija silloinkaan pelkästään rantatuolissa makoile. Lue Kertun treenilomasta Rodokselle ja nappaa kuntoiluvinkit omallekin lomalle.
SallaS SallaS 26.3.2019

Tällainen on matkailijan Mauritius

Hohtavan valkoisia rantoja, kookospalmuja, rentoutumista turkoosin meren äärellä. Monille Mauritius on unelmien lomakohde. Tapasimme Emman ja Johanin, jotka lomailivat Mauritiuksella tammikuussa. Näin he kertovat matkastaan ja antavat vinkkinsä, joilla ihana Mauritius tarjoaa parastaan.
SallaS SallaS 28.2.2019

Mitä mukaan matkalle? Pakkauslista rantalomalle

Millainen pakkaaja olet? Järjestelmällinen, joka jo hyvissä ajoin ennen matkaa pyykkää ja silittää vaatteet ja täydentää pienen matka-apteekin? Vai avaatko matkalaukun lähtöä edeltävänä päivänä ja kahmit sinne päällimmäiset vaatteet kaapista? Kokosimme näppäriä vinkkejä, joiden avulla voit pakata nopeasti ja fiksusti – ja näin rantalomasi saa hyvän lähdön.
SallaS SallaS 15.2.2019

Road trip Gran Canarialla – vuokraa auto ja tutustu saareen

Henkeäsalpaavat serpentiinitiet ja mahtavat näkymät – check. Pittoreskit kylät ja aito paikallinen kulttuuri – check. Charmantit markkinat – check. Kyllä, näet jo itsesi täällä! Gran Canaria on kuin tehty autoretkiin ja täällä et voi ajaa harhaan – minne tahansa menetkin, löydät jotain hienoa. Tässä kuitenkin muutama vinkki parhaista teistä, pysähdyspaikoista ja nähtävyyksistä.
SallaS SallaS 3.10.2018