Toiveissa biletys? Parhaat matkakohteet juhlijoille

29.5.2018
Johanna
Kun edessä on kesä ja loma ja toiveena ankara biletys, mihin silloin kannattaisi suunnata? Lue vinkkejä matkakohteista, joissa on klubien, baarien ja juhlien lisäksi myös pehmeitä hiekkarantoja, hulppeita altaita ja turkoosi meri.

Ibiza - koko Euroopan klubimekka

Ibiza on kaikkien biletyskohteiden isä ja äiti. Ibizalle suuntaavat niin julkkikset kuin tavalliset kuolevaiset, ja klubeilla menosta vastaa maailman tunnetuimmat DJ't.

Amnesiassa voi tanssia jopa 5 000 ihmistä jättiläismäisissä kasvihuonemaisissa rakennuksissa aina auringonnousuun saakka. Guinnessin ennätysten kirjan mukaan Privilege on kuitenkin se yökerho, joka on sekä Ibizan että koko maailman suurin. Klubilla on mm. uima-allas ja tanssilattia taivasalla. Jos etsit pikemminkin päiväohjelmaa, silloin oikea valinta on Ushuaia, joka tihkuu glamouria, VIP-menoa ja huippuluokan artisteja kuten David Guetta, Martin Garrix ja Kygo.

Zakynthos - biletystä ja luontoelämyksiä

Vain Laganasissa, Zakynthoksella, yhdistyy maailmanluokan yöelämä ja kilpikonnaretket rannalla. Päivisin voi tutustua saaren upeaan rannikkoon, joka on täynnä lahtia, luolia ja kauniita turkooseja rantoja. Kokeile sukellusta, tutustu saaren kauniisiin kilpikonniin tai vietä rantapäivä Euroopan kauneimmilla rannoilla.

Iltaisin Laganasin kadut hehkuvat neonvaloissa, ja valinnanvaraa on karaokebaareista ja brittiläistyylisistä pubeista suuriin yökerhoihin, kuten Rescue ja Zeros. Rescue on kuuluisa viikottaisista "maalibileistään" ja "glow stick raveistaan". Zero luottaa enemmänkin hyviin baarimestareihin, cocktaileihin ja viihdeohjelmaan kuten tulennielijöihin sekä peleihin ja leikkeihin.

Agia Napa - biletyskohdeiden klassikko

Kyproksen Agia Napa oli yksi Euroopan ensimmäisistä klubikohdeista, eikä suosion hiipumisesta ole merkkejä. Agia Napassa on paljon karaokebaareja, vilkkaita yökerhoja ja vaahtobileitä sekä rauhallisempia rantabaareja ja trendikkäitä ja moderneja ravintoloita. Myös luostaritorin ympärillä on paljon teemabaareja, klubeja ja ravintoloita, esimerkiksi Bedrock Inn, Wild West -ravintola ja Pirates Inn.

Kavos - Korfun bailukylä

Kavos on ollut biletyskokohde Korfulla 1980-luvulta lähtien ja edelleen kylän baareissa ja klubeilla juhlitaan 24/7. Öisin tanssitaan pääkadulla, ja kun auringonnousu lähestyy, suunataan rannalle yhdessä. Kavosissa on kaksi paikkaa, joita et halua missata: Buzz ja Future Club. Jälkimmäisessä soittaa tunnettuja DJ:itä ja Cream ja Ministry of the Sound järjestävät omia iltojaan.

Cancun - Maailman suurimmat bileet

Kaksi sanaa: spring break. Meksikon Cancun on suosituin kohde kevätlomaa juhlivilla opiskelijoille (yleensä maaliskuun lopulla ja huhtikuun puolivälissä). Silloin kaupungissa järjestetään jättimäisiä rantajuhlia ja klubi-iltoja, kuten Inception Music Festival.

Cancun on hyvä biletyskohde ympäri vuoden. Hotellin klubeilla on usein tunnettuja vierailevia DJ:itä, live-esityksiä ja näyttäviä valoesityksiä. Coco Bongo on Cancunin tunnetuin yökerho. Lentävät akrobaatit, live-bändit, congajunat ja konfettisade ovat normaaliohjelmaa. Kaksi iltaa eivät ole samanlaisia, joten aina on hyvä syy palata klubille uudelleen!

Tekisikö mielesi jo lähteä matkaan? Katso äkkilähdöt lähiviikoille!

Muita samankaltaisia

Tällainen on matkailijan Mauritius

Hohtavan valkoisia rantoja, kookospalmuja, rentoutumista turkoosin meren äärellä. Monille Mauritius on unelmien lomakohde. Tapasimme Emman ja Johanin, jotka lomailivat Mauritiuksella tammikuussa. Näin he kertovat matkastaan ja antavat vinkkinsä, joilla ihana Mauritius tarjoaa parastaan.
SallaS SallaS 28.2.2019

Mitä mukaan matkalle? Pakkauslista rantalomalle

Millainen pakkaaja olet? Järjestelmällinen, joka jo hyvissä ajoin ennen matkaa pyykkää ja silittää vaatteet ja täydentää pienen matka-apteekin? Vai avaatko matkalaukun lähtöä edeltävänä päivänä ja kahmit sinne päällimmäiset vaatteet kaapista? Kokosimme näppäriä vinkkejä, joiden avulla voit pakata nopeasti ja fiksusti – ja näin rantalomasi saa hyvän lähdön.
SallaS SallaS 15.2.2019

Fuerteventura on aktiivisen lomailijan paratiisi: 5+2 vinkkiä (h)ikiliikkujille

Fuerteventuran saari soveltuu täydellisesti aktiivilomailuun. Kanarian upeimmat rannat houkuttelevat pitkiin rantakävelyihin ja vesiurheiluun. Vaihtelevat maisemat ja hyvät tiet ovat tehneet saaresta myös merkittävän pyöräilykohteen. Hotellitarjonnassakin on entistä paremmin otettu huomioon nykymatkailijoiden halu pitää lomalla huolta kunnostaan ja terveydestään.
SallaS SallaS 15.11.2018

Road trip Gran Canarialla – vuokraa auto ja tutustu saareen

Henkeäsalpaavat serpentiinitiet ja mahtavat näkymät – check. Pittoreskit kylät ja aito paikallinen kulttuuri – check. Charmantit markkinat – check. Kyllä, näet jo itsesi täällä! Gran Canaria on kuin tehty autoretkiin ja täällä et voi ajaa harhaan – minne tahansa menetkin, löydät jotain hienoa. Tässä kuitenkin muutama vinkki parhaista teistä, pysähdyspaikoista ja nähtävyyksistä.
SallaS SallaS 3.10.2018