29.5.2018

Toiveissa biletys? Parhaat matkakohteet juhlijoille

Kun edessä on kesä ja loma ja toiveena ankara biletys, mihin silloin kannattaisi suunnata? Lue vinkkejä matkakohteista, joissa on klubien, baarien ja juhlien lisäksi myös pehmeitä hiekkarantoja, hulppeita altaita ja turkoosi meri.

Ibiza - koko Euroopan klubimekka

Ibiza on kaikkien biletyskohteiden isä ja äiti. Ibizalle suuntaavat niin julkkikset kuin tavalliset kuolevaiset, ja klubeilla menosta vastaa maailman tunnetuimmat DJ't.

Amnesiassa voi tanssia jopa 5 000 ihmistä jättiläismäisissä kasvihuonemaisissa rakennuksissa aina auringonnousuun saakka. Guinnessin ennätysten kirjan mukaan Privilege on kuitenkin se yökerho, joka on sekä Ibizan että koko maailman suurin. Klubilla on mm. uima-allas ja tanssilattia taivasalla. Jos etsit pikemminkin päiväohjelmaa, silloin oikea valinta on Ushuaia, joka tihkuu glamouria, VIP-menoa ja huippuluokan artisteja kuten David Guetta, Martin Garrix ja Kygo.

Zakynthos - biletystä ja luontoelämyksiä

Vain Laganasissa, Zakynthoksella, yhdistyy maailmanluokan yöelämä ja kilpikonnaretket rannalla. Päivisin voi tutustua saaren upeaan rannikkoon, joka on täynnä lahtia, luolia ja kauniita turkooseja rantoja. Kokeile sukellusta, tutustu saaren kauniisiin kilpikonniin tai vietä rantapäivä Euroopan kauneimmilla rannoilla.

Iltaisin Laganasin kadut hehkuvat neonvaloissa, ja valinnanvaraa on karaokebaareista ja brittiläistyylisistä pubeista suuriin yökerhoihin, kuten Rescue ja Zeros. Rescue on kuuluisa viikottaisista "maalibileistään" ja "glow stick raveistaan". Zero luottaa enemmänkin hyviin baarimestareihin, cocktaileihin ja viihdeohjelmaan kuten tulennielijöihin sekä peleihin ja leikkeihin.

Agia Napa - biletyskohdeiden klassikko

Kyproksen Agia Napa oli yksi Euroopan ensimmäisistä klubikohdeista, eikä suosion hiipumisesta ole merkkejä. Agia Napassa on paljon karaokebaareja, vilkkaita yökerhoja ja vaahtobileitä sekä rauhallisempia rantabaareja ja trendikkäitä ja moderneja ravintoloita. Myös luostaritorin ympärillä on paljon teemabaareja, klubeja ja ravintoloita, esimerkiksi Bedrock Inn, Wild West -ravintola ja Pirates Inn.

Kavos - Korfun bailukylä

Kavos on ollut biletyskokohde Korfulla 1980-luvulta lähtien ja edelleen kylän baareissa ja klubeilla juhlitaan 24/7. Öisin tanssitaan pääkadulla, ja kun auringonnousu lähestyy, suunataan rannalle yhdessä. Kavosissa on kaksi paikkaa, joita et halua missata: Buzz ja Future Club. Jälkimmäisessä soittaa tunnettuja DJ:itä ja Cream ja Ministry of the Sound järjestävät omia iltojaan.

Cancun - Maailman suurimmat bileet

Kaksi sanaa: spring break. Meksikon Cancun on suosituin kohde kevätlomaa juhlivilla opiskelijoille (yleensä maaliskuun lopulla ja huhtikuun puolivälissä). Silloin kaupungissa järjestetään jättimäisiä rantajuhlia ja klubi-iltoja, kuten Inception Music Festival.

Cancun on hyvä biletyskohde ympäri vuoden. Hotellin klubeilla on usein tunnettuja vierailevia DJ:itä, live-esityksiä ja näyttäviä valoesityksiä. Coco Bongo on Cancunin tunnetuin yökerho. Lentävät akrobaatit, live-bändit, congajunat ja konfettisade ovat normaaliohjelmaa. Kaksi iltaa eivät ole samanlaisia, joten aina on hyvä syy palata klubille uudelleen!

Tekisikö mielesi jo lähteä matkaan? Katso äkkilähdöt lähiviikoille!

Muita samankaltaisia

Euroopan kuumimmat festarit

Miltä kuulostaisi festivaalimatka Euroopan kaupunkeihin mukavasti hotellissa yöpyen? Lue neljä vinkkiä Euroopan kuumimmille festareille kesä- ja heinäkuulle.
Johanna Johanna 17.12.2019

Dubain hotellisuosikit

Dubaista löytyy kaikki, mitä vain voit kuvitella. Kauniita rantoja, mahtavia hotelleja ja maailmanluokan ostosmahdollisuudet. Upeita hotelleja on itseasiassa niin paljon, että oikean hotellin löytäminen voi tuntua haastavalta. Siksi esittelemmekin viisi hotellisuosikkiamme, jotka sopivat kaikenikäisille lomanautiskelijoille.
Johanna Johanna 12.12.2019

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora 11.12.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019