Inspiration
Vegaanin suosikkilomakohteet

Vegaanin suosikkilomakohteet

2017-01-12

Lomailevat vegaanit saattavat kokea haastavaksi löytää sopiva ravintola. Jotta ruokavalio koostuisi lomalla muustakin kuin ranskalaisista perunoista, kannattaa tehdä hieman taustatutkimusta ennen matkalle lähtöä. Näissä matkakohteissa viihtyvät niin vegaanit kuin sekaanit!

1 Berliini
Vegaanien taivas. Kokonaan vegaanisia ravintoloita kaupungista löytyy yli 50 ja myös vegaaninen ruokakauppaketju. Kaupungissa järjestetään vuosittain myös vegaaniset festarit.

2 New York
Kaupunki joka ei koskaan nuku tarjoaa hyvän ruokakattauksen vegaanille: tarjolla on niin kahviloita, pikaruokaa, ravintoloita kuin leipomoita.

3 Lontoo
Lukuisia vegaanisia ruokapaikkoja lähes joka kadunkulmassa. Vieraile vaikkapa peribrittiläisessä The Coach & Horses -pubissa Leicester Squarella ja maista suosittua Tofush & Chips -annosta.

4 Corralejo, Fuerteventura
Rantalomailevan vegaanin suosikkikohde. Pitkien rantojen ja kivojen aktiviteettien lisäksi useita vegaaniravintoloita tai ravintoloita, joista saa vegaanisia annoksia. Hyviä vegaaniravintoloita ovat esimerkiksi H2O, Baobab ja Sanus.

5 Palma, Mallorca
Aurinkoa, rantaa, kaupunkikulttuuria ja useita vegaanisia ravintoloita. Syynä ravintoloihin määrään on kenties Vegan Gastronomy Culinary Academy -kokkikoulu, jossa opetetaan kaikki oleellinen vegaanisten juustojen valmistuksesta leivontaan. Hieman kaupungin ulkopuolella sijaitsee myös yhden Michelin-tähden Es Fum -ravintola, jossa voit nauttia vegaanisen illallismenun.

 

Katso lisää ravintolavinkkejä lomakohteeseesi Happycow.net-sivustolta.