Vegaanin suosikkilomakohteet

Lomailevat vegaanit saattavat kokea haastavaksi löytää sopiva ravintola. Jotta ruokavalio koostuisi lomalla muustakin kuin ranskalaisista perunoista, kannattaa tehdä hieman taustatutkimusta ennen matkalle lähtöä. Näissä matkakohteissa viihtyvät niin vegaanit kuin sekaanit!

1 Berliini

Berliini on vegaanien taivas. Kokonaan vegaanisia ravintoloita kaupungista löytyy yli 50 ja myös vegaaninen ruokakauppaketju. Kaupungissa järjestetään vuosittain myös vegaaniset festarit.

2 New York

New York, kaupunki joka ei koskaan nuku, tarjoaa hyvän ruokakattauksen vegaanille: tarjolla on niin kahviloita, pikaruokaa, ravintoloita kuin leipomoita.

3 Lontoo

Lukuisia vegaanisia ruokapaikkoja on lähes joka kadunkulmassa Lontoossa. Vieraile vaikkapa peribrittiläisessä The Coach & Horses -pubissa Leicester Squarella ja maista suosittua Tofush & Chips -annosta.

4 Corralejo, Fuerteventura

Rantalomailevan vegaanin suosikkikohde on Corralejo. Pitkien rantojen ja kivojen aktiviteettien lisäksi useita vegaaniravintoloita tai ravintoloita, joista saa vegaanisia annoksia. Hyviä vegaaniravintoloita ovat esimerkiksi H2O, Baobab ja Sanus.

5 Palma, Mallorca

Aurinkoa, rantaa, kaupunkikulttuuria ja useita vegaanisia ravintoloita tarjoilee Palma. Syynä ravintoloihin määrään on kenties Vegan Gastronomy Culinary Academy -kokkikoulu, jossa opetetaan kaikki oleellinen vegaanisten juustojen valmistuksesta leivontaan. Hieman kaupungin ulkopuolella sijaitsee myös yhden Michelin-tähden Es Fum -ravintola, jossa voit nauttia vegaanisen illallismenun.

Katso lisää ravintolavinkkejä lomakohteeseesi Happycow.net-sivustolta.