Vegaanin suosikkilomakohteet

12.1.2017
Johanna
Lomailevat vegaanit saattavat kokea haastavaksi löytää sopiva ravintola. Jotta ruokavalio koostuisi lomalla muustakin kuin ranskalaisista perunoista, kannattaa tehdä hieman taustatutkimusta ennen matkalle lähtöä. Näissä matkakohteissa viihtyvät niin vegaanit kuin sekaanit!

1 Berliini

Berliini on vegaanien taivas. Kokonaan vegaanisia ravintoloita kaupungista löytyy yli 50 ja myös vegaaninen ruokakauppaketju. Kaupungissa järjestetään vuosittain myös vegaaniset festarit.

2 New York

New York, kaupunki joka ei koskaan nuku, tarjoaa hyvän ruokakattauksen vegaanille: tarjolla on niin kahviloita, pikaruokaa, ravintoloita kuin leipomoita.

3 Lontoo

Lukuisia vegaanisia ruokapaikkoja on lähes joka kadunkulmassa Lontoossa. Vieraile vaikkapa peribrittiläisessä The Coach & Horses -pubissa Leicester Squarella ja maista suosittua Tofush & Chips -annosta.

4 Corralejo, Fuerteventura

Rantalomailevan vegaanin suosikkikohde on Corralejo. Pitkien rantojen ja kivojen aktiviteettien lisäksi useita vegaaniravintoloita tai ravintoloita, joista saa vegaanisia annoksia. Hyviä vegaaniravintoloita ovat esimerkiksi H2O, Baobab ja Sanus.

5 Palma, Mallorca

Aurinkoa, rantaa, kaupunkikulttuuria ja useita vegaanisia ravintoloita tarjoilee Palma. Syynä ravintoloihin määrään on kenties Vegan Gastronomy Culinary Academy -kokkikoulu, jossa opetetaan kaikki oleellinen vegaanisten juustojen valmistuksesta leivontaan. Hieman kaupungin ulkopuolella sijaitsee myös yhden Michelin-tähden Es Fum -ravintola, jossa voit nauttia vegaanisen illallismenun.

Katso lisää ravintolavinkkejä lomakohteeseesi Happycow.net-sivustolta.

Muita samankaltaisia

Etsinnässä romanttinen hotelli? Katso 6 vinkkiä lemmenlomalle

Suunnitteletko kumppanisi kanssa romanttista viikonloppumatkaa Eurooppaan? Hotellivalinnalla on lemmenlomalla suuri merkitys ja siihen kannattaa panostaa. Tässä kuusi romanttista hotellia, jotka tarjoavat tyylikkään ja tunnelmallisen kuhertelupaikan rakastavaisille.
SallaS SallaS 2.5.2019

Kroatialainen ruoka hurmaa aidoilla ja puhtailla mauillaan

Kroatialainen keittiö on jännittävä yhdistelmä italialaisia ja balkanilaisia vaikutteita. Raaka-aineet tulevat usein lähiseudun tiloilta ja puutarhoilta, joissa ne on tuotettu luonnonmukaisesti. Kalastajat tuovat saaliinsa rantaravintoloihin tuoreina suoraan mereltä. Poimimme vinkit herkulliselle makumatkalle.
SallaS SallaS 10.4.2018

Kesä-Suomen ruoka- ja juomatapahtumia

Suomen suvi on pullollaan herkullisia ruokatapahtumia. Tähän on poimittu muutama makunystyröitä hivelevä tapahtuma Suomi 100 -juhlavuodelta. Ruoalla on tärkeä ja elämyksellinen rooli Suomen matkailussa, ja kansainvälisesti tunnetut ruokatapahtumat toimivat ruokamatkailun painopistealueina.
Kristiina Kristiina 13.11.2017

Viikonloppu Kroatiassa

Miksi et matkustaisi viikonloppulomalle Kroatiaan? Vieraile pääkaupunki Zagrebissa, historiallisessa Dubrovnikissa, Zadarissa, jossa on oma riviera, tai omalla niemellään sijaitsevassa Splitissä. Löydä viikonloppulomallesi sopiva kaupunki – tai kaksikin.
SallaS SallaS 29.4.2019