TUIn isänpäivämatkat

ISÄNPÄIVÄ 2017

Isänpäivälahjavinkkejä maailman parhaalle isälle

Isänpäivänä juhlitaan maailman parhainta isää. Tutustu TUIn isänpäivälahjavinkkeihin ja hanki isälle unohtumaton lahja. Muista myös matkalahjakortti ja anna isän itse päättää.

Sanotaan, että tie isän sydämeen käy vatsan kautta. Erityisen leveä tie sydämeen käy lomalla All Inclusive -hotellissa, kun matkan hintaan kuuluvat ateriat, juomat ja myös aktiviteetteja lomapäivien iloksi. Perhelomailevan isän suosikit ovat tietenkin Family Life- ja Blue Star -hotellit. Laatuaikaa ilman lapsia matkustaville tarjoavat puolestaan RIU- ja TUI Sensimar-hotellit. Sporttisen isän mieleen ovat varmasti Robinson- ja Magic Life -hotellit.

TUI Family Life Mai Khao Lak -150 e/varaus

Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus BAMSES ja saat 150 euron alennuksen/varaus TUI Family Life Mai Khao Lak -hotellista Thaimaassa.

Etu koskee kaikkia lähtöjä aikavälillä 1.12.–31.3.2018, lukuun ottamatta lähtöjä ajalla 15.12.–2.1.2018. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 1.11.–19.11.2017. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etuun voi yhdistää voimassaolevia tarjoushintaisia matkoja, mutta ei muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

TUIn matkalahjakortti

Lahjakortti

Anna isän itse päättää! Matkalahjakortti on turvallinen valinta, jolloin isä voi itse päättää matkakohteen ja ajan. Suosittuja tapoja käyttää matkalahjakortti ovat esimerkiksi viikonloppulomat Euroopan kaupunkikohteisiin.
Osta matkalahjakortti