Hotellit Malta

Katso kaikki hotellit kohteessa Malta. TUIlta löydät hotellit jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, täyden palvelun All Inclusive -hotelli Maltalla tai tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta tai edullisempi vaihtoehto? Mitä ikinä haluatkaan, meiltä löydät juuri sopivan hotellin. Tutustu alapuolella kohteen Malta hotellivaihtoehtoihin ja löydä oma suosikkisi!

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Maltalla

Meillä on useita hyviä hotelleja Maltalla, mutta kolme erityisen hyvää, joita voimme suositella ovat: Radisson Blu Resort & Spa Golden Sands, Corinthia Hotel St. George's Bay sekä All Inclusive -hotelli db Seabank Resort & Spa.

Hotellit lapsiperheille Maltalla

Valikoimassamme on monia lapsiystävällisiä hotelleja Maltalla. Kolme erityisen hyvää hotellia Maltalla, joita suosittelemme lapsiperheille ovat All Inclusive -hotelli db Seabank Resort & Spa, San Antonio Hotel & Spa, sekä Radisson Blu Resort & Spa Golden Sands. Näissä kaikissa kolmessa hotellissa on erilliset lastenaltaat, leikkipaikka sekä kansainvälinen lastenkerho perheen pienimmille ja vähän isommillekin lapsille.

Parhaat hotellit aikuisille Maltalla 

Maltalla on useita hotelleja, jotka sopivat hyvin ilman lapsia matkustaville aikuisille. Hyviä hotelleja aikuiseen makuun ovat esimerkiksi tasokas viiden tähden hotelli The Palace, Marina Hotel Corinthia Beach Resort, jossa on spa. kasino ja kymmenen ravintolaa sekä moderni boutique-hotelli The George, Urban Boutique Hotel.

Edulliset hotellit Maltalla

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Maltalla, jos haluat viettää ihanaa lomaa pienemmällä budjetilla. Edullisia hotelleja Maltalla löydät valitsemalla pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Käytä hetki hotellivalikoimaan tutustumiseen ja varaa oma suosikkihotellisi. Katso kaikki TUIn hotellit täältä »