Matkat
Flic en Flac

Hinta alkaen

...

Hotelleja

6

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 25 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaMauritiuksen rupia (MUR)
  • Aikaero+2 tuntia
  • PääkaupunkiPort Louis
  • KieliEnglanti, ranska
  • Väkilukun. 1 263 000 (Mauritius)

Matkat Flic en Flac

Flic en Flac

Valitse Mauritiuksen Flic en Flac, kun haluat asua tasokkaasti lähellä saaren upeimpia rantoja. Tämä rauhallinen lomakohde sopii hyvin rentoutumiseen, toisaalta kohteessa on kuitenkin myös paljon tekemistä.

Flic en Flac sijaitsee Mauritiuksen länsirannikolla, muutama kymmenen kilometriä pääkaupunki Port Louisista etelään. Täällä lomailevat sekä mauritiuslaiset itse että kaikista maailman kolkista saapuvat matkailijat. Tunnelma on rauhallinen ja tarjolla on runsaasti vesiurheilua, iltaelämää ja ostoksia. Flic en Flac oli aikoinaan pieni kalastajakylä, mikä näkyy vielä siellä täällä arkipäivän elämän vietossa.

Pitkä ranta ja koralliriutta

Vaaleasta korallihiekasta koostuva ranta on kahdeksan kilometriä pitkä ja sitä reunustavat kasuariinapuut ja palmut. Muutaman sadan metrin päässä sijaitseva koralliriutta suojaa mukavasti rantaa suuremmilta aalloilta. Laguuni sopiikin erinomaisesti snorklaamiseen; useat sukelluskeskukset järjestävät täällä myös kursseja ja veneretkiä.

Luonnonpuiston naapurissa

Vain muutaman kilometrin päässä Flic en Flacista sijaitsee Caselan luonnonpuisto. Puistossa on runsaasti lintuja, mutta myös suurempia eläimiä kuten apinoita, seeproja sekä jättikilpikonnia. Puistossa voit vaeltaa pitkin riippusiltoja sekä tehdä safariretkiä niin jeepeillä kuin Segwaylla.

Tutustu Mauritiukseen

Kaiken kaikkiaan Mauritius on varsin värikäs ja monipuolinen saari. Saari tarjoaa tasokkaat sukellus- ja snorklausmahdollisuudet, laajoja sokeriruokoviljelmiä, trooppisia sademetsiä ja viehättäviä ranskalaisen siirtomaa-ajan aikaisia kaupunkeja. Saaren väestön juuret ovat sekä Afrikassa, Euroopassa että Aasiassa, mikä on muovannut kulttuurista mielenkiintoisen ja monimuotoisen.

Lennot ja palvelu

Mauritiukselle lennetään Suomesta reittilennoilla – sekä kesällä että talvella. Talvikaudella kohteessa on pohjoismaalaisia oppaita, ei kuitenkaan suomalaisia. Kesäkaudella saarella ei ole pohjoismaalaisiakaan oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUI Service Centeriin tekstiviestillä, puhelimitse ja TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Flic en Flac