Matkat
Grand Baie

Hinta alkaen

...

Hotelleja

13

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Grand Baie
  • Pizzan. 8 e
  • Vesi (1 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaMauritiuksen rupia (MUR)
  • Aikaero+2 tuntia
  • PääkaupunkiPort Louis
  • KieliEnglanti, ranska
  • Väkiluku1 263 000

Matkat Grand Baie

Grand Baie on Mauritiuksen ykkösrantalomakohde. Valitse Grand Baie, kun haluat lomailla lähellä rantoja, ostospaikkoja, iltaelämää ja ravintoloita maailman eri kolkista. Valikoimassamme on hyviä hotelleja, pienen budjetin vaihtoehdoista ylellisiin. Talvella voit lentää Mauritiukselle mukavasti suoralla lomalennolla.

Grand Baie on rantalomakohde, jossa on hieman pikkukaupungin tunnelmaa. Suurta, tuulelta suojaisaa lahdenpoukamaa reunustaa kaksi hiekkarantaa. Kävelykaduilla ja ratapromenadilla on pikkukauppoja ja useita ravintoloita. Kolme valikoimaltaan monipuolista ostoskeskusta ovat nimeltään Sunset Boulevard, Grand Bazar ja La Croisette.

Kaupungissa vai hieman sen ulkopuolella?
Valinnan varaa siis on, lisäksi kaikkialla tunnelma on ihanan rauhallinen. Rakennukset ovat matalia ja iltaelämä rauhallista, vaikka täällä on sekä baareja että muutamia yökerhoja. Hotellimme sijaitsevat joko Grand Baiessa tai hieman sen ulkopuolella, rantojen äärellä. Katso tarkemmin Kartta-välilehdeltä.

Upeita rantoja
Mauritiuksen upeimmat valkeahiekkaiset paratiisirannat koralliriuttoineen löytyvät Belle Maren ympäristöstä, saaren itärannikolta. Myös täällä Grand Baiessa ovat hiekkarannat pitkiä ja hienoja, mutta hieman kapeampia ja paikoin niillä on myös kalliota ja kiviä.

Tutustu Mauritiukseen Kaiken kaikkiaan Mauritius on varsin värikäs ja monipuolinen saari. Saari tarjoaa tasokkaat sukellus- ja snorklausmahdollisuudet, laajoja sokeriruokoviljelmiä, trooppisia sademetsiä ja viehättäviä ranskalaisen siirtomaa-ajan aikaisia kaupunkeja. Saaren väestön juuret ovat sekä Afrikassa, Euroopassa että Aasiassa, mikä on muovannut kulttuurista mielenkiintoisen ja monimuotoisen.

Talvella suora lento Dreamlinerilla Talvella, parhaaseen huippusesonkiaikaan, lennämme Mauritiukselle modernilla ja hiljaisella Dreamlinerilla – ilman välilaskuja. Reittilentovaihtoehtoja tarjoamme lomakohteeseen ympäri vuoden. Kesäkaudella saarella ei ole suomalaisia tai pohjoismaalaisia oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUIn online-keskukseen tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Grand Baie

Hotellit Grand Baie

13 hotellit

Näytä kaikki hotellit (13)