Matkat
Grand Baie

Hinta alkaen

...

Hotelleja

12

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 16 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaMauritiuksen rupia (MUR)
  • Aikaero+2 tuntia
  • PääkaupunkiPort Louis
  • KieliEnglanti, ranska
  • Väkilukun. 1 263 000 (Mauritius)

Matkat Grand Baie

Grand Baie

Grand Baie on Mauritiuksen ykkösrantalomakohde. Valitse Grand Baie, kun haluat lomailla lähellä rantoja, ostospaikkoja, iltaelämää ja ravintoloita maailman eri kolkista. Valikoimassamme on hyviä hotelleja, pienen budjetin vaihtoehdoista ylellisiin.

Grand Baie on rantalomakohde, jossa on hieman pikkukaupungin tunnelmaa. Suurta, tuulelta suojaisaa lahdenpoukamaa reunustaa kaksi hiekkarantaa. Kävelykaduilla ja ratapromenadilla on pikkukauppoja ja useita ravintoloita. Kolme valikoimaltaan monipuolista ostoskeskusta ovat nimeltään Sunset Boulevard, Grand Bazar ja La Croisette.

Kaupungissa vai hieman sen ulkopuolella?

Valinnan varaa siis on, lisäksi kaikkialla tunnelma on ihanan rauhallinen. Rakennukset ovat matalia ja iltaelämä rauhallista, vaikka täällä on sekä baareja että muutamia yökerhoja. Hotellimme sijaitsevat joko Grand Baiessa tai hieman sen ulkopuolella, rantojen äärellä. Katso tarkemmin kartalta.

Upeita rantoja

Mauritiuksen upeimmat valkeahiekkaiset paratiisirannat koralliriuttoineen löytyvät Belle Maren ympäristöstä, saaren itärannikolta. Myös täällä Grand Baiessa ovat hiekkarannat pitkiä ja hienoja, mutta hieman kapeampia ja paikoin niillä on myös kalliota ja kiviä.

Tutustu Mauritiukseen

Kaiken kaikkiaan Mauritius on varsin värikäs ja monipuolinen saari. Saari tarjoaa tasokkaat sukellus- ja snorklausmahdollisuudet, laajoja sokeriruokoviljelmiä, trooppisia sademetsiä ja viehättäviä ranskalaisen siirtomaa-ajan aikaisia kaupunkeja. Saaren väestön juuret ovat sekä Afrikassa, Euroopassa että Aasiassa, mikä on muovannut kulttuurista mielenkiintoisen ja monimuotoisen.

Lennot ja palvelu

Mauritiukselle lennetään Suomesta reittilennoilla – sekä kesällä että talvella. Talvikaudella kohteessa on pohjoismaalaisia oppaita, ei kuitenkaan suomalaisia. Kesäkaudella saarella ei ole pohjoismaalaisiakaan oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUI Service Centeriin tekstiviestillä, puhelimitse ja TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Grand Baie