Matkat
Le Morne

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 27 e
  • Vesi (1 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaMauritiuksen rupia (MUR)
  • Aikaero+2 tuntia
  • PääkaupunkiPort Louis
  • KieliEnglanti, ranska
  • Väkilukun. 1 263 000 (Mauritius)

Matkat Le Morne

Le Morne

Le Morne sopii lomakohteena sinulle, joka haluat asua idyllisesti lomahotellissa aivan liidunvalkean rannan äärellä. Hotellilla on ravintoloita, suuria uima-altaita ja lomastasi vaivattoman tekevä All Inclusive. Laguuni, jossa hotelli sijaitsee, on täydellinen snorklaamiseen.

Le Morne sijaitsee niemellä Mauritiuksen lounaisosassa. Liidunvalkeaa hiekkarantaa reunustavat tervetullutta varjoa luovat havupuut ja laguunin vesi kimaltaa turkoosin sävyissä. Postikorttimaisen kauniin rannan yllä kohoaa Morne Brabantin kalliot, jotka ovat mukana Unescon maailmanperintölistalla.

Snorklaa laguunissa

Le Mornen rannalla voit rentoutua laguunin halki kiitäviä purjelautailijoita ja leijalautailijoita katsellen. Tai voit tietysti itse ottaa aaltojen haasteen vastaan ja vuokrata oman laudan! Snorklaaminen onnistuu täällä myös mainiosti, vain noin 50 metrin päässä rannasta on hieno koralliriutta. Rannalla ei ole kauppoja, mutta yksi ravintola on, jossa voit nauttia kreolilaisen tai aasialaisen keittiön herkkuja.

Ostoksille ja retkille

Itse Le Mornen kylä sijaitsee niemellä vartin kävelymatkan päässä rannalta. Kylä on varsin pieni ja hiljainen, mutta muutama pieni kauppa ja yksi ravintola kylästä löytyy. Enemmän kauppoja, ravintoloita ja iltaelämää on Flic en Flacissa, puolen tunnin automatkan päässä pohjoisessa. Ja mikäli mielesi tekee veneretkelle, voit lähteä Ilot Benitiersin saarelle.

Tutustu Mauritiukseen

Kaiken kaikkiaan Mauritius on varsin värikäs ja monipuolinen saari. Saari tarjoaa tasokkaat sukellus- ja snorklausmahdollisuudet, laajoja sokeriruokoviljelmiä, trooppisia sademetsiä ja viehättäviä ranskalaisen siirtomaa-ajan aikaisia kaupunkeja. Saaren väestön juuret ovat sekä Afrikassa, Euroopassa että Aasiassa, mikä on muovannut kulttuurista mielenkiintoisen ja monimuotoisen.

Lennot ja palvelu

Mauritiukselle lennetään Suomesta reittilennoilla – sekä kesällä että talvella. Talvikaudella kohteessa on pohjoismaalaisia oppaita, ei kuitenkaan suomalaisia. Kesäkaudella saarella ei ole pohjoismaalaisiakaan oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUI Service Centeriin tekstiviestillä, puhelimitse ja TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Le Morne