13.6.2018

Kun jalkapallo on intohimosi - Hotellivinkit harrastajalle

Onko jalkapallo intohimosi? Kun jalkapalloa pitää voida katsoa tai pelata myös lomalla, valitse hotelli, jossa olosuhteet ovat kunnossa. Katso hotellivinkkejä lomalle, kun jalkapallo on tärkeintä!

Jalkapallon MM-kisat TUI Blue For Families -hotelleissa

Vuosien 2010 ja 2014 jalkapallon MM-kisoja seurasi noin 3,2 miljardia ihmistä eli lähes puolet maailman väestöstä. Vuoden 2018 kisojen kiinnostus ei jääne tästä luvusta jälkeen. Jos lomamatka osuu kisojen ajalle, kaikissa TUI Blue For Families -hotelleissa on mahdollista katsoa kaikki pelit aina avausottelusta 14. kesäkuuta heinäkuun 15. päivän finaaliin asti.

Jalkapalloilijan suosikit - TUI Magic Life ja Robinson

Hyviä valintoja jalkapalloa pelaavalle ovat TUI Magic Life - ja Robinson-hotellit. Näissä hotelleissa voit treenata jalkapalloa omatoimisesti hotellin kentällä tai osallistua järjestettyihin turnauksiin ja peleihin. Hotelleissa on useimmiten juniorikokoinen monitoimikenttä, jossa voi harrastaa jalkapallon lisäksi myös muita pallopelejä. Tarkemmat tiedot kannattaa katsoa kunkin hotellin kohdalta.

TUI Magic Life Plimmiri, Rodos, Kreikka
TUI Magic Life Plimmiri sijaitsee lähellä rantaa Plimmirin kylässä Rodoksen kaakkoisosassa. Hotellilla on tekonurmikenttä sekä runsaasti järjestettyjä aktiviteetteja ja muita urheilumahdollisuuksia kuten tennistä. Hotellilla on myös oma vesipuisto, ja tasokas All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

TUI Magic Life Kalawy Imperial, Hurghadan rannikko, Egypti
TUI Magic Life Kalawy Imperial sijaitsee aivan rannalla Hurghadan rannikolla Egyptissä. Jalkapallokentän ja ohjattujen aktiviteettien lisäksi hotellilla on erinomaiset puitteet sukellukseen ja snorklaukseen. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

jalkapallokentta-egypti-kalawy-imperial
TUI Magic Life Kalawy Imperial tarjoaa erinomaiset puitteet jalkapallolomalle aivan rannalla.

Robinson Club Esquinzo Playa, Fuerteventura
Robinson Club Esquinzo Playa on sporttinen hotelli Fuerteventuran Jandiassa, rannan äärellä. Hotelli on hyvä valinta, kun matkustat vaikkapa pienten jalkapalloilijoiden kanssa. Omatoimisten ja ohjattujen urheiluaktiviteettien lisäksi hotellilla aika kuluu mukavasti nauttien viidestä uima-altaasta ja hintaan sisältyvän All Inclusiven tarjoiluista.

TUI Magic Life Jacaranda Imperial, Side, Turkki
TUI Magic Life Jacaranda Imperial sijaitsee aivan hiekkarannalla, 10 kilometriä Siden ulkopuolella Turkissa. Täällä viihtyvät niin perheet, kaveriporukat kuin pariskunnatkin, jotka haluavat viettää toiminnallista lomaa. Jalkapallon lisäksi hotellilla on runsaasti muita aktiviteetteja, urheilumahdollisuuksia ja viihdeohjelmaa kaiken ikäisille. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

fuerteventura-robinson-esquinzo-playa-tui
Palauttavia harjoitteita voi suorittaa vaikka hotellin uima-altaalla. Robinson Club Esquinzo Playalla maisemat ovat kohdallaan.

Robinson Club Quinda da Ria, Portugali
Robinson Club Quinta da Ria sijaitsee Algarven rannikolla Portugalissa. Hotellilla on jalkapallon lisäksi runsaasti muita urheilumahdollisuuksia. Hotelli sijaitsee myös lähellä Ria Formosan luonnonsuojelualuetta ja kahta Portugalin suosituimpiin kuuluvaa golfkenttää – Quinta da Riaa ja Quinta da Cimaa. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

TUI Magic Life Masmavi, Belek, Turkki
TUI Magic Life Masmavi sijaitsee aivan hiekkarannan äärellä hieman Belekin ulkopuolella Turkissa. Kuntoiluun, ruokaan ja yhteisiin aktiviteetteihin keskittynyt hotelli on erittäin suosittu. All Inclusive -hotellilla on mm. seitsemän ravintolaa, seitsemän uima-allasta ja vesipuisto.

CR7 Funchal, Madeira
Jos nautit jalkapallosta vain penkkiurheilijana, siihenkin löytyy juuri sopiva hotelli! CR7 Funchal on Madeiralla, ja hotellin yhteistyökumppanina on tietenkin saaren oma poika Cristiano Ronaldo. Yhteistyö näkyy muun muassa hotellin sisustuksessa. Aivan hotellin läheisyydessä on myös Cristiano Ronaldo -museo.

cr7-funchal-madeira-tui

Muita samankaltaisia

Melia Hotellit Kap Verdellä

Melia Hotels & Resort tarjoaa useita upeita hotelleja Kap Verdellä joista löytyy jokaiselle jotakin, matkustat sitten lasten kanssa tai ilman lapsia.
Oona Oona 20.11.2019

5 ympäristösertifioitua hotellia kesälomalle

Asia, joka muodostuu yhä tärkeämmäksi matkailijoiden keskuudessa, on ympäristösertifioidut hotellit. 95 prosenttia TUIn asiakkaista pitää vastuullisuutta tärkeänä osana lomaa ja noin joka viides ei voisi kuvitella majoittuvansa hotelliin, joka ei ole ympäristösertifioitu. Tämän osoittaa vastikään tehty asiakastutkimus. Tähän olemme listanneet viisi suosituinta kesäkauden ympäristösertifioitua hotelliamme.
Oona Oona 14.11.2019

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora 7.11.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019