Kun jalkapallo on intohimosi - Hotellivinkit harrastajalle

13.6.2018
Johanna
Onko jalkapallo intohimosi? Kun jalkapalloa pitää voida katsoa tai pelata myös lomalla, valitse hotelli, jossa olosuhteet ovat kunnossa. Katso hotellivinkkejä lomalle, kun jalkapallo on tärkeintä!

Jalkapallon MM-kisat TUI Family Life -hotelleissa

Vuosien 2010 ja 2014 jalkapallon MM-kisoja seurasi noin 3,2 miljardia ihmistä eli lähes puolet maailman väestöstä. Vuoden 2018 kisojen kiinnostus ei jääne tästä luvusta jälkeen. Jos lomamatka osuu kisojen ajalle, kaikissa TUI Family Life -hotelleissa on mahdollista katsoa kaikki pelit aina avausottelusta 14. kesäkuuta heinäkuun 15. päivän finaaliin asti.

Jalkapalloilijan suosikit - TUI Magic Life ja Robinson

Hyviä valintoja jalkapalloa pelaavalle ovat TUI Magic Life - ja Robinson-hotellit. Näissä hotelleissa voit treenata jalkapalloa omatoimisesti hotellin kentällä tai osallistua järjestettyihin turnauksiin ja peleihin. Hotelleissa on useimmiten juniorikokoinen monitoimikenttä, jossa voi harrastaa jalkapallon lisäksi myös muita pallopelejä. Tarkemmat tiedot kannattaa katsoa kunkin hotellin kohdalta.

TUI Magic Life Plimmiri, Rodos, Kreikka
TUI Magic Life Plimmiri sijaitsee lähellä rantaa Plimmirin kylässä Rodoksen kaakkoisosassa. Hotellilla on tekonurmikenttä sekä runsaasti järjestettyjä aktiviteetteja ja muita urheilumahdollisuuksia kuten tennistä. Hotellilla on myös oma vesipuisto, ja tasokas All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

TUI Magic Life Kalawy Imperial, Hurghadan rannikko, Egypti
TUI Magic Life Kalawy Imperial sijaitsee aivan rannalla Hurghadan rannikolla Egyptissä. Jalkapallokentän ja ohjattujen aktiviteettien lisäksi hotellilla on erinomaiset puitteet sukellukseen ja snorklaukseen. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

jalkapallokentta-egypti-kalawy-imperial
TUI Magic Life Kalawy Imperial tarjoaa erinomaiset puitteet jalkapallolomalle aivan rannalla.

Robinson Club Esquinzo Playa, Fuerteventura
Robinson Club Esquinzo Playa on sporttinen hotelli Fuerteventuran Jandiassa, rannan äärellä. Hotelli on hyvä valinta, kun matkustat vaikkapa pienten jalkapalloilijoiden kanssa. Omatoimisten ja ohjattujen urheiluaktiviteettien lisäksi hotellilla aika kuluu mukavasti nauttien viidestä uima-altaasta ja hintaan sisältyvän All Inclusiven tarjoiluista.

TUI Magic Life Jacaranda Imperial, Side, Turkki
TUI Magic Life Jacaranda Imperial sijaitsee aivan hiekkarannalla, 10 kilometriä Siden ulkopuolella Turkissa. Täällä viihtyvät niin perheet, kaveriporukat kuin pariskunnatkin, jotka haluavat viettää toiminnallista lomaa. Jalkapallon lisäksi hotellilla on runsaasti muita aktiviteetteja, urheilumahdollisuuksia ja viihdeohjelmaa kaiken ikäisille. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

fuerteventura-robinson-esquinzo-playa-tui
Palauttavia harjoitteita voi suorittaa vaikka hotellin uima-altaalla. Robinson Club Esquinzo Playalla maisemat ovat kohdallaan.

Robinson Club Quinda da Ria, Portugali
Robinson Club Quinta da Ria sijaitsee Algarven rannikolla Portugalissa. Hotellilla on jalkapallon lisäksi runsaasti muita urheilumahdollisuuksia. Hotelli sijaitsee myös lähellä Ria Formosan luonnonsuojelualuetta ja kahta Portugalin suosituimpiin kuuluvaa golfkenttää – Quinta da Riaa ja Quinta da Cimaa. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

TUI Magic Life Masmavi, Belek, Turkki
TUI Magic Life Masmavi sijaitsee aivan hiekkarannan äärellä hieman Belekin ulkopuolella Turkissa. Kuntoiluun, ruokaan ja yhteisiin aktiviteetteihin keskittynyt hotelli on erittäin suosittu. All Inclusive -hotellilla on mm. seitsemän ravintolaa, seitsemän uima-allasta ja vesipuisto.

CR7 Funchal, Madeira
Jos nautit jalkapallosta vain penkkiurheilijana, siihenkin löytyy juuri sopiva hotelli! CR7 Funchal on Madeiralla, ja hotellin yhteistyökumppanina on tietenkin saaren oma poika Cristiano Ronaldo. Yhteistyö näkyy muun muassa hotellin sisustuksessa. Aivan hotellin läheisyydessä on myös Cristiano Ronaldo -museo.

cr7-funchal-madeira-tui

Muita samankaltaisia

Mikä on boutique-hotelli? Katso 5 tyylikästä hotellivinkkiä

Boutique-hotelleja kuvataan usein seuraavasti: Pieni, tyylikkäästi sisustettu hotelli, jossa on persoonallinen tunnelma ja uniikki ilmapiiri. Näiden hotellien tavoitteena on tarjota asiakkailleen ainutlaatuinen elämys, jossa design, palvelu ja ruoka ovat aivan erityisessä roolissa. Seuraavat viisi boutique-hotellia ovat jo itsessään hyvä syy lähteä matkalle.
SallaS SallaS 17.4.2019

6 upeaa infinity-allasta Välimerellä

Se tunne, kun astut uima-altaalle, joka näyttää jatkuvan äärettömiin, sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin... Infinity-allas on suunniteltu niin, että ainakin yksi sen sivuista näyttäisi olevan reunaton. Tästä syntyy kaunis visuaalinen vaikutelma rajattomasta vedestä. Esittelemme nyt 6 henkeäsalpaavan upeaa infinity-allasta Välimeren alueen hotelleissamme.
SallaS SallaS 20.3.2019

All Inclusive – lomanautintoa parhaista raaka-aineista

Lomalla on ihana irtautua arjesta: ruoanlaitosta, tiskeistä ja jopa lompakosta. All Inclusive tuo matkailuun aivan erityistä helppoutta ja rentoutta – ja nostaa lomasi aivan uudelle tasolle. Eikä All Inclusiven tarjonta todellakaan ole tylsää, mautonta ja kaikkialla samanlaista, kuten joskus virheellisesti väitetään. Mitä All Inclusiveen kuuluu ja miten valmistetaan todella hyvä noutopöytä sadoille hotellivieraille? Annetaan asiantuntijan kertoa.
SallaS SallaS 6.3.2019

Viiden tähden lomaeuforiaa: Blue Star Euphoria Resort

Kesällä 2018 Kreetalle avattu Blue Star Euphoria Resort on uniikki ja moderni hotelli, joka heti ensimmäisinä aukiolokuukausinaan onnistui hurmaamaan vieraansa tunnelmallaan ja palveluillaan. Hotellin omistaja Marietta Mathioulaki listasi 5 highlightia, jotka tekevät Euphoria Resortista suorastaan euforisen rentoutumispaikan.
SallaS SallaS 5.2.2019