Kun jalkapallo on intohimosi - Hotellivinkit harrastajalle

Onko jalkapallo intohimosi? Kun jalkapalloa pitää voida katsoa tai pelata myös lomalla, valitse hotelli, jossa olosuhteet ovat kunnossa. Katso hotellivinkkejä lomalle, kun jalkapallo on tärkeintä!

Jalkapalloilijan suosikit - TUI Magic Life ja Robinson

Hyviä valintoja jalkapalloa pelaavalle ovat TUI Magic Life - ja Robinson-hotellit. Näissä hotelleissa voit treenata jalkapalloa omatoimisesti hotellin kentällä tai osallistua järjestettyihin turnauksiin ja peleihin. Hotelleissa on useimmiten juniorikokoinen monitoimikenttä, jossa voi harrastaa jalkapallon lisäksi myös muita pallopelejä. Tarkemmat tiedot kannattaa katsoa kunkin hotellin kohdalta.

TUI Magic Life Plimmiri, Rodos, Kreikka
TUI Magic Life Plimmiri sijaitsee lähellä rantaa Plimmirin kylässä Rodoksen kaakkoisosassa. Hotellilla on tekonurmikenttä sekä runsaasti järjestettyjä aktiviteetteja ja muita urheilumahdollisuuksia kuten tennistä. Hotellilla on myös oma vesipuisto, ja tasokas All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

TUI Magic Life Kalawy Imperial, Hurghadan rannikko, Egypti
TUI Magic Life Kalawy Imperial sijaitsee aivan rannalla Hurghadan rannikolla Egyptissä. Jalkapallokentän ja ohjattujen aktiviteettien lisäksi hotellilla on erinomaiset puitteet sukellukseen ja snorklaukseen. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

jalkapallokentta-egypti-kalawy-imperial
TUI Magic Life Kalawy Imperial tarjoaa erinomaiset puitteet jalkapallolomalle aivan rannalla.

Robinson Club Esquinzo Playa, Fuerteventura
Robinson Club Esquinzo Playa on sporttinen hotelli Fuerteventuran Jandiassa, rannan äärellä. Hotelli on hyvä valinta, kun matkustat vaikkapa pienten jalkapalloilijoiden kanssa. Omatoimisten ja ohjattujen urheiluaktiviteettien lisäksi hotellilla aika kuluu mukavasti nauttien viidestä uima-altaasta ja hintaan sisältyvän All Inclusiven tarjoiluista.

TUI Magic Life Jacaranda Imperial, Side, Turkki
TUI Magic Life Jacaranda Imperial sijaitsee aivan hiekkarannalla, 10 kilometriä Siden ulkopuolella Turkissa. Täällä viihtyvät niin perheet, kaveriporukat kuin pariskunnatkin, jotka haluavat viettää toiminnallista lomaa. Jalkapallon lisäksi hotellilla on runsaasti muita aktiviteetteja, urheilumahdollisuuksia ja viihdeohjelmaa kaiken ikäisille. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

fuerteventura-robinson-esquinzo-playa-tui
Palauttavia harjoitteita voi suorittaa vaikka hotellin uima-altaalla. Robinson Club Esquinzo Playalla maisemat ovat kohdallaan.

Robinson Club Quinda da Ria, Portugali
Robinson Club Quinta da Ria sijaitsee Algarven rannikolla Portugalissa. Hotellilla on jalkapallon lisäksi runsaasti muita urheilumahdollisuuksia. Hotelli sijaitsee myös lähellä Ria Formosan luonnonsuojelualuetta ja kahta Portugalin suosituimpiin kuuluvaa golfkenttää – Quinta da Riaa ja Quinta da Cimaa. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

TUI Magic Life Masmavi, Belek, Turkki
TUI Magic Life Masmavi sijaitsee aivan hiekkarannan äärellä hieman Belekin ulkopuolella Turkissa. Kuntoiluun, ruokaan ja yhteisiin aktiviteetteihin keskittynyt hotelli on erittäin suosittu. All Inclusive -hotellilla on mm. seitsemän ravintolaa, seitsemän uima-allasta ja vesipuisto.

CR7 Funchal, Madeira
Jos nautit jalkapallosta vain penkkiurheilijana, siihenkin löytyy juuri sopiva hotelli! CR7 Funchal on Madeiralla, ja hotellin yhteistyökumppanina on tietenkin saaren oma poika Cristiano Ronaldo. Yhteistyö näkyy muun muassa hotellin sisustuksessa. Aivan hotellin läheisyydessä on myös Cristiano Ronaldo -museo.

cr7-funchal-madeira-tui