Kun jalkapallo on intohimosi - Hotellivinkit harrastajalle

13.6.2018
Johanna
Onko jalkapallo intohimosi? Kun jalkapalloa pitää voida katsoa tai pelata myös lomalla, valitse hotelli, jossa olosuhteet ovat kunnossa. Katso hotellivinkkejä lomalle, kun jalkapallo on tärkeintä!

Jalkapallon MM-kisat TUI Family Life -hotelleissa

Vuosien 2010 ja 2014 jalkapallon MM-kisoja seurasi noin 3,2 miljardia ihmistä eli lähes puolet maailman väestöstä. Vuoden 2018 kisojen kiinnostus ei jääne tästä luvusta jälkeen. Jos lomamatka osuu kisojen ajalle, kaikissa TUI Family Life -hotelleissa on mahdollista katsoa kaikki pelit aina avausottelusta 14. kesäkuuta heinäkuun 15. päivän finaaliin asti.

Jalkapalloilijan suosikit - TUI Magic Life ja Robinson

Hyviä valintoja jalkapalloa pelaavalle ovat TUI Magic Life - ja Robinson-hotellit. Näissä hotelleissa voit treenata jalkapalloa omatoimisesti hotellin kentällä tai osallistua järjestettyihin turnauksiin ja peleihin. Hotelleissa on useimmiten juniorikokoinen monitoimikenttä, jossa voi harrastaa jalkapallon lisäksi myös muita pallopelejä. Tarkemmat tiedot kannattaa katsoa kunkin hotellin kohdalta.

TUI Magic Life Plimmiri, Rodos, Kreikka
TUI Magic Life Plimmiri sijaitsee lähellä rantaa Plimmirin kylässä Rodoksen kaakkoisosassa. Hotellilla on tekonurmikenttä sekä runsaasti järjestettyjä aktiviteetteja ja muita urheilumahdollisuuksia kuten tennistä. Hotellilla on myös oma vesipuisto, ja tasokas All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

TUI Magic Life Kalawy Imperial, Hurghadan rannikko, Egypti
TUI Magic Life Kalawy Imperial sijaitsee aivan rannalla Hurghadan rannikolla Egyptissä. Jalkapallokentän ja ohjattujen aktiviteettien lisäksi hotellilla on erinomaiset puitteet sukellukseen ja snorklaukseen. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

jalkapallokentta-egypti-kalawy-imperial
TUI Magic Life Kalawy Imperial tarjoaa erinomaiset puitteet jalkapallolomalle aivan rannalla.

Robinson Club Esquinzo Playa, Fuerteventura
Robinson Club Esquinzo Playa on sporttinen hotelli Fuerteventuran Jandiassa, rannan äärellä. Hotelli on hyvä valinta, kun matkustat vaikkapa pienten jalkapalloilijoiden kanssa. Omatoimisten ja ohjattujen urheiluaktiviteettien lisäksi hotellilla aika kuluu mukavasti nauttien viidestä uima-altaasta ja hintaan sisältyvän All Inclusiven tarjoiluista.

TUI Magic Life Jacaranda Imperial, Side, Turkki
TUI Magic Life Jacaranda Imperial sijaitsee aivan hiekkarannalla, 10 kilometriä Siden ulkopuolella Turkissa. Täällä viihtyvät niin perheet, kaveriporukat kuin pariskunnatkin, jotka haluavat viettää toiminnallista lomaa. Jalkapallon lisäksi hotellilla on runsaasti muita aktiviteetteja, urheilumahdollisuuksia ja viihdeohjelmaa kaiken ikäisille. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

fuerteventura-robinson-esquinzo-playa-tui
Palauttavia harjoitteita voi suorittaa vaikka hotellin uima-altaalla. Robinson Club Esquinzo Playalla maisemat ovat kohdallaan.

Robinson Club Quinda da Ria, Portugali
Robinson Club Quinta da Ria sijaitsee Algarven rannikolla Portugalissa. Hotellilla on jalkapallon lisäksi runsaasti muita urheilumahdollisuuksia. Hotelli sijaitsee myös lähellä Ria Formosan luonnonsuojelualuetta ja kahta Portugalin suosituimpiin kuuluvaa golfkenttää – Quinta da Riaa ja Quinta da Cimaa. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

TUI Magic Life Masmavi, Belek, Turkki
TUI Magic Life Masmavi sijaitsee aivan hiekkarannan äärellä hieman Belekin ulkopuolella Turkissa. Kuntoiluun, ruokaan ja yhteisiin aktiviteetteihin keskittynyt hotelli on erittäin suosittu. All Inclusive -hotellilla on mm. seitsemän ravintolaa, seitsemän uima-allasta ja vesipuisto.

CR7 Funchal, Madeira
Jos nautit jalkapallosta vain penkkiurheilijana, siihenkin löytyy juuri sopiva hotelli! CR7 Funchal on Madeiralla, ja hotellin yhteistyökumppanina on tietenkin saaren oma poika Cristiano Ronaldo. Yhteistyö näkyy muun muassa hotellin sisustuksessa. Aivan hotellin läheisyydessä on myös Cristiano Ronaldo -museo.

cr7-funchal-madeira-tui

Muita samankaltaisia

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Kap Verde lasten kanssa

Kap Verde tunnetaan loputtomista rannoistaan ja laadukkaista hotelleistaan, mutta millaista on lähteä Kap Verdelle lasten kanssa? Tutustu vinkkeihimme, miten viettää unohtumaton loma lasten kanssa Kap Verdellä!
Noora Noora 11.7.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019

Kap Verde – koe useampi saari yhden loman aikana

Vaeltele trooppisen vehreällä Santo Antãolla, maistele viiniä vulkaanisaari-Fogolla tai hyppää kapverdeläisen elämänrytmin vietäväksi trendikkäässä Mindelon kaupungissa São Vincentellä. Olitpa lomalla sitten Salin tai Boavistan saarella, kannattaa naapurisaarille tehdä pieniä tutkimusretkiä ja lähteä tutustumaan syvemmälle Kap Verden olemukseen. Tutustu parhaisiin saarivinkkeihimme Kap Verdellä!
Noora Noora 11.6.2019