Parhaat swim up -hotellit perhelomalle

Se tunne, kun heräät ensimmäiseen loma-aamuusi. Venyttelet vielä sängyllä, mutta veden äänet kuuluvat jo korviisi. Otat muutaman askeleen ulos terassille, haukottelet ja kastat varpaat veteen. Muu perhekin heräilee pikkuhiljaa. Olisi aamupalan aika – mutta pulahdattekin kaikki ensin uimaan. Suoraan omalta terassilta!

Perheesi on saapunut lomalle swim up -hotelliin, eli hotelliin, jonka huoneista on suora yhteys uima-altaaseen. Lomasuunnitelmissa on viettää mukavaa aikaa perheen kanssa yhdessä, rentoutua, nauttia auringosta ja tietysti uida paljon.

Swim up – uimaan omalta terassilta

Oletko ranta- vai allasihminen? Perheille suunnatuissa TUI Blue For Families -hotelleissa sinun ei tarvitse valita, sillä nämä hotellit sijaitsevat aina lähellä rantaa ja niissä on useita kivoja uima-altaita niin isoille kuin pienillekin.
Esimerkiksi monissa Kreikan, Kyproksen ja Turkin TUI Blue For Families -hotelleissa tarjolla on myös swim up -huoneita, joilla nostat perheenne lomapolskuttelun aivan uudelle tasolle.

Helppoa ja hauskaa

Pakkaa rantakassi ja rahtaa perhe rannalle. Muista uikkarit, rasvat, vesipullot, pyyhkeet, rantalelut…
Vai olisiko sittenkin helpompaa vain avata ovi ja päästää lapset uimaan? Hae drinkki, laske aurinkotuolin selkänoja alas ja seuraa lastesi pulikointia oman hotellihuoneen terassilta. Tai hyppää pommilla mukaan veteen! Swim up -huone mahdollistaa täydellisen irtautumisen arjen kiireestä.

Boutique-tunnelmaa ja romantiikkaa perhelomallakin

Lasten kanssa matkustamiseen liittyy aina kompromisseja ja onhan se tietysti aivan eri asia lähteä vaikkapa romanttiselle viikonloppulomalle aikuisten kesken. Mutta ei romantiikasta ja boutique-tunnelmasta tarvitse luopua perhelomallakaan. Valikoimassamme on paljon tyylikkäitä perhehotelleja, joissa voitte yhdessä rentoutua ainutlaatuisessa ja kauniissa ympäristössä. Seraavassa listattuna swim up -hotelleja, joissa koko perhe varmasti viihtyy.

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna