Parhaat swim up -hotellit perhelomalle

7.5.2019
SallaS
Se tunne, kun heräät ensimmäiseen loma-aamuusi. Venyttelet vielä sängyllä, mutta veden äänet kuuluvat jo korviisi. Otat muutaman askeleen ulos terassille, haukottelet ja kastat varpaat veteen. Muu perhekin heräilee pikkuhiljaa. Olisi aamupalan aika – mutta pulahdattekin kaikki ensin uimaan. Suoraan omalta terassilta!

Perheesi on saapunut lomalle swim up -hotelliin, eli hotelliin, jonka huoneista on suora yhteys uima-altaaseen. Lomasuunnitelmissa on viettää mukavaa aikaa perheen kanssa yhdessä, rentoutua, nauttia auringosta ja tietysti uida paljon.

Swim up – uimaan omalta terassilta

Oletko ranta- vai allasihminen? Perheille suunnatuissa TUI Family Life -hotelleissa sinun ei tarvitse valita, sillä nämä hotellit sijaitsevat aina lähellä rantaa ja niissä on useita kivoja uima-altaita niin isoille kuin pienillekin.
Esimerkiksi monissa Kreikan, Kyproksen ja Turkin TUI Family Life -hotelleissa tarjolla on myös swim up -huoneita, joilla nostat perheenne lomapolskuttelun aivan uudelle tasolle.

Helppoa ja hauskaa

Pakkaa rantakassi ja rahtaa perhe rannalle. Muista uikkarit, rasvat, vesipullot, pyyhkeet, rantalelut…
Vai olisiko sittenkin helpompaa vain avata ovi ja päästää lapset uimaan? Hae drinkki, laske aurinkotuolin selkänoja alas ja seuraa lastesi pulikointia oman hotellihuoneen terassilta. Tai hyppää pommilla mukaan veteen! Swim up -huone mahdollistaa täydellisen irtautumisen arjen kiireestä.

Boutique-tunnelmaa ja romantiikkaa perhelomallakin

Lasten kanssa matkustamiseen liittyy aina kompromisseja ja onhan se tietysti aivan eri asia lähteä vaikkapa romanttiselle viikonloppulomalle aikuisten kesken. Mutta ei romantiikasta ja boutique-tunnelmasta tarvitse luopua perhelomallakaan. Valikoimassamme on paljon tyylikkäitä perhehotelleja, joissa voitte yhdessä rentoutua ainutlaatuisessa ja kauniissa ympäristössä. Seraavassa listattuna swim up -hotelleja, joissa koko perhe varmasti viihtyy.

Muita samankaltaisia