6 upeaa infinity-allasta Välimerellä

Se tunne, kun astut uima-altaalle, joka näyttää jatkuvan äärettömiin, sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin... Infinity-allas on suunniteltu niin, että ainakin yksi sen sivuista näyttäisi olevan reunaton. Tästä syntyy kaunis visuaalinen vaikutelma rajattomasta vedestä. Esittelemme nyt 6 henkeäsalpaavan upeaa infinity-allasta Välimeren alueen hotelleissamme.

Michelangelo, Kos, Kreikka

Ylhäällä mäellä Psalidissa, meren äärellä sijaitsee Michelangelo – yksi Kosin ylellisimmistä hotelleista. Hotellin allasalue on jotain aivan tavallisuudesta poikkeavaa, täällä on kaksi pienempää uima-allasta sekä infinity-allas, jolla on pituutta yli sata metriä. Uima-altaaseen sijoitetuilta jakkaroilta voit ihailla näköalaa merelle ja turkkilaiselle Datçan niemelle.

Michelangelon allasalueelta näkee Turkkiin asti. TUI
Michelangelon huikealta allasalueelta näkee Turkkiin asti.

TUI Blue Seno, Sarigerme, Turkki

TUI Blue Seno sijaitsee Marmariksen rannikolla kauniilla paikalla kalliolla, heti rannan yläpuolella. Hotellin infinityaltaalta on näköala Egeanmerelle. Lisäksi kaikista huoneista on näköala joko meren tai puutarhan suuntaan.
Hotelliin ovat tervetulleita vähintään 18 vuotta täyttäneet.

TUI Blue Seno - hotellin infinity-allas. TUI
TUI Blue Seno - hotellin infinity-allas sulautuu Egeanmereen.

Bouganville, Saranda, Albania

Bouganville sijaitsee Sarandassa, kivasti meren äärellä. Täällä viihtyvät niin perheet kuin pariskunnat – hotellilla on useita uima-altaita, oma ranta-alue sekä mahdollisuus sukeltaa ja snorklata.
Allasalue koostuu neljästä suolavesialtaasta ja kahdesta lastenaltaasta. Yksi altaista on infinity-allas, josta avautuu ihana näköala Joonianmerelle kohti Korfua.

Bouganvillen altaalta avautuu näköala Joonianmerelle kohti Korfua. TUI
Bouganvillen altaalta avautuu näköala Joonianmerelle kohti Korfua.

Port 9 Resort, Korcula, Kroatia

Port 9 Resort sijaitsee rauhallisella lahdella Korculan saarella. Hotelli on hyvä valinta perheille, jotka kaipaavat lomalleen paljon tekemistä. Ranta on lähellä ja hotellilla on useita ravintoloita, altaita ja spa.
Infinity-altaan reunalta aukeaa näköala merelle sekä pienelle uimarannalle - ehdoton paikka napata loman pysäyttävimmät kuvat!

Port 9 Resortin altaan reunalta voi katsella alas rannalle ja merelle. TUI
Port 9 Resortin altaalta näkymä on erittäin kuvauksellinen.

The Palace, Sliema, Malta

Tasokas The Palace -hotelli sijaitsee Maltalla Sliemassa, kävelymatkan päässä Spinola Bayn kaupoista, ravintoloista ja baareista. Hotellin katolla on spa ja infinity-allas, jonka laidalla voit rentoutua ja nauttia näköalasta kaupungin kattojen yli.

The Palacen katolla on infinity-allas, jolta on huikea näkymä kaupungin kattojen yli.
The Palacen katolla on infinity-allas, jolta on huikea näkymä Slieman kaupungin kattojen yli.

Cretan Dream Royal, Kreeta, Kreikka

Cretan Dream Royal sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä Kato Stalosin rantaa itäisessä Agia Marinassa, lähellä naapurilomakohdetta Agii Apostolia. Suurelta allasalueelta infinity-altaineen on hieno näkymä merelle ja Staloksen poukamaan.
Kaikissa huoneistoissa on parveke ja rajoitettu merinäköala. Tasokkainta asumista tarjoavat hotellin superiorhuoneistot, joissa on oma uima-allas parvekkeen puukannella.

Cretan Dream Royal -hotellin altaalta on hieno näkymä Staloksen poukamaan. TUI
Cretan Dream Royal -hotellin altaalta on hieno näkymä Staloksen poukamaan.

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna