6 upeaa infinity-allasta Välimerellä

20.3.2019
SallaS
Se tunne, kun astut uima-altaalle, joka näyttää jatkuvan äärettömiin, sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin... Infinity-allas on suunniteltu niin, että ainakin yksi sen sivuista näyttäisi olevan reunaton. Tästä syntyy kaunis visuaalinen vaikutelma rajattomasta vedestä. Esittelemme nyt 6 henkeäsalpaavan upeaa infinity-allasta Välimeren alueen hotelleissamme.

Michelangelo, Kos, Kreikka

Ylhäällä mäellä Psalidissa, meren äärellä sijaitsee Michelangelo – yksi Kosin ylellisimmistä hotelleista. Hotellin allasalue on jotain aivan tavallisuudesta poikkeavaa, täällä on kaksi pienempää uima-allasta sekä infinity-allas, jolla on pituutta yli sata metriä. Uima-altaaseen sijoitetuilta jakkaroilta voit ihailla näköalaa merelle ja turkkilaiselle Datçan niemelle.

Michelangelon allasalueelta näkee Turkkiin asti. TUI
Michelangelon huikealta allasalueelta näkee Turkkiin asti.

TUI Sensimar Seno Resort, Sarigerme, Turkki

TUI Sensimar Seno Resort sijaitsee Marmariksen rannikolla kauniilla paikalla kalliolla, heti rannan yläpuolella. Hotellin infinityaltaalta on näköala Egeanmerelle. Lisäksi kaikista huoneista on näköala joko meren tai puutarhan suuntaan.
Hotelliin ovat tervetulleita vähintään 18 vuotta täyttäneet.

TUI Sensimar Seno Resortin infinity-allas. TUI
TUI Sensimar Seno Resortin infinity-allas sulautuu Egeanmereen.

Bouganville, Saranda, Albania

Bouganville sijaitsee Sarandassa, kivasti meren äärellä. Täällä viihtyvät niin perheet kuin pariskunnat – hotellilla on useita uima-altaita, oma ranta-alue sekä mahdollisuus sukeltaa ja snorklata.
Allasalue koostuu neljästä suolavesialtaasta ja kahdesta lastenaltaasta. Yksi altaista on infinity-allas, josta avautuu ihana näköala Joonianmerelle kohti Korfua.

Bouganvillen altaalta avautuu näköala Joonianmerelle kohti Korfua. TUI
Bouganvillen altaalta avautuu näköala Joonianmerelle kohti Korfua.

Port 9 Resort, Korcula, Kroatia

Port 9 Resort sijaitsee rauhallisella lahdella Korculan saarella. Hotelli on hyvä valinta perheille, jotka kaipaavat lomalleen paljon tekemistä. Ranta on lähellä ja hotellilla on useita ravintoloita, altaita ja spa.
Infinity-altaan reunalta aukeaa näköala merelle sekä pienelle uimarannalle - ehdoton paikka napata loman pysäyttävimmät kuvat!

Port 9 Resortin altaan reunalta voi katsella alas rannalle ja merelle. TUI
Port 9 Resortin altaalta näkymä on erittäin kuvauksellinen.

The Palace, Sliema, Malta

Tasokas The Palace -hotelli sijaitsee Maltalla Sliemassa, kävelymatkan päässä Spinola Bayn kaupoista, ravintoloista ja baareista. Hotellin katolla on spa ja infinity-allas, jonka laidalla voit rentoutua ja nauttia näköalasta kaupungin kattojen yli.

The Palacen katolla on infinity-allas, jolta on huikea näkymä kaupungin kattojen yli.
The Palacen katolla on infinity-allas, jolta on huikea näkymä Slieman kaupungin kattojen yli.

Cretan Dream Royal, Kreeta, Kreikka

Cretan Dream Royal sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä Kato Stalosin rantaa itäisessä Agia Marinassa, lähellä naapurilomakohdetta Agii Apostolia. Suurelta allasalueelta infinity-altaineen on hieno näkymä merelle ja Staloksen poukamaan.
Kaikissa huoneistoissa on parveke ja rajoitettu merinäköala. Tasokkainta asumista tarjoavat hotellin superiorhuoneistot, joissa on oma uima-allas parvekkeen puukannella.

Cretan Dream Royal -hotellin altaalta on hieno näkymä Staloksen poukamaan. TUI
Cretan Dream Royal -hotellin altaalta on hieno näkymä Staloksen poukamaan.

Muita samankaltaisia

Lanzarote lasten kanssa

Kanariansaarten Lanzarotella on ihania rantoja, lapsiystävällisiä hotelleja ja ihania aktiviteetteja koko perheelle. Tässä hyviä vinkkejä sinulle, joka olet matkustamassa saarelle lasten kanssa.
Johanna Johanna 23.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019

6 Instagram-ystävällistä hotellia kesälomalle

Liikaa ihmisiä kuvassa, varjoisat uima-altaat, puut peittävät merinäköalan... Ei näin. Nyt listaamme perhehotellit, joista saat täydelliset instakuvat. Jatka lukemista ja nappaa kesän hienoimmat kuvat.
SallaS SallaS 8.5.2019