6 upeaa infinity-allasta Välimerellä

20.3.2019
SallaS
Se tunne, kun astut uima-altaalle, joka näyttää jatkuvan äärettömiin, sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin... Infinity-allas on suunniteltu niin, että ainakin yksi sen sivuista näyttäisi olevan reunaton. Tästä syntyy kaunis visuaalinen vaikutelma rajattomasta vedestä. Esittelemme nyt 6 henkeäsalpaavan upeaa infinity-allasta Välimeren alueen hotelleissamme.

Michelangelo, Kos, Kreikka

Ylhäällä mäellä Psalidissa, meren äärellä sijaitsee Michelangelo – yksi Kosin ylellisimmistä hotelleista. Hotellin allasalue on jotain aivan tavallisuudesta poikkeavaa, täällä on kaksi pienempää uima-allasta sekä infinity-allas, jolla on pituutta yli sata metriä. Uima-altaaseen sijoitetuilta jakkaroilta voit ihailla näköalaa merelle ja turkkilaiselle Datçan niemelle.

Michelangelon allasalueelta näkee Turkkiin asti. TUI
Michelangelon huikealta allasalueelta näkee Turkkiin asti.

TUI Sensimar Seno Resort, Sarigerme, Turkki

TUI Sensimar Seno Resort sijaitsee Marmariksen rannikolla kauniilla paikalla kalliolla, heti rannan yläpuolella. Hotellin infinityaltaalta on näköala Egeanmerelle. Lisäksi kaikista huoneista on näköala joko meren tai puutarhan suuntaan.
Hotelliin ovat tervetulleita vähintään 18 vuotta täyttäneet.

TUI Sensimar Seno Resortin infinity-allas. TUI
TUI Sensimar Seno Resortin infinity-allas sulautuu Egeanmereen.

Bouganville, Saranda, Albania

Bouganville sijaitsee Sarandassa, kivasti meren äärellä. Täällä viihtyvät niin perheet kuin pariskunnat – hotellilla on useita uima-altaita, oma ranta-alue sekä mahdollisuus sukeltaa ja snorklata.
Allasalue koostuu neljästä suolavesialtaasta ja kahdesta lastenaltaasta. Yksi altaista on infinity-allas, josta avautuu ihana näköala Joonianmerelle kohti Korfua.

Bouganvillen altaalta avautuu näköala Joonianmerelle kohti Korfua. TUI
Bouganvillen altaalta avautuu näköala Joonianmerelle kohti Korfua.

Port 9 Resort, Korcula, Kroatia

Port 9 Resort sijaitsee rauhallisella lahdella Korculan saarella. Hotelli on hyvä valinta perheille, jotka kaipaavat lomalleen paljon tekemistä. Ranta on lähellä ja hotellilla on useita ravintoloita, altaita ja spa.
Infinity-altaan reunalta aukeaa näköala merelle sekä pienelle uimarannalle - ehdoton paikka napata loman pysäyttävimmät kuvat!

Port 9 Resortin altaan reunalta voi katsella alas rannalle ja merelle. TUI
Port 9 Resortin altaalta näkymä on erittäin kuvauksellinen.

The Palace, Sliema, Malta

Tasokas The Palace -hotelli sijaitsee Maltalla Sliemassa, kävelymatkan päässä Spinola Bayn kaupoista, ravintoloista ja baareista. Hotellin katolla on spa ja infinity-allas, jonka laidalla voit rentoutua ja nauttia näköalasta kaupungin kattojen yli.

The Palacen katolla on infinity-allas, jolta on huikea näkymä kaupungin kattojen yli.
The Palacen katolla on infinity-allas, jolta on huikea näkymä Slieman kaupungin kattojen yli.

Cretan Dream Royal, Kreeta, Kreikka

Cretan Dream Royal sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä Kato Stalosin rantaa itäisessä Agia Marinassa, lähellä naapurilomakohdetta Agii Apostolia. Suurelta allasalueelta infinity-altaineen on hieno näkymä merelle ja Staloksen poukamaan.
Kaikissa huoneistoissa on parveke ja rajoitettu merinäköala. Tasokkainta asumista tarjoavat hotellin superiorhuoneistot, joissa on oma uima-allas parvekkeen puukannella.

Cretan Dream Royal -hotellin altaalta on hieno näkymä Staloksen poukamaan. TUI
Cretan Dream Royal -hotellin altaalta on hieno näkymä Staloksen poukamaan.

Muita samankaltaisia

Mikä on boutique-hotelli? Katso 5 tyylikästä hotellivinkkiä

Boutique-hotelleja kuvataan usein seuraavasti: Pieni, tyylikkäästi sisustettu hotelli, jossa on persoonallinen tunnelma ja uniikki ilmapiiri. Näiden hotellien tavoitteena on tarjota asiakkailleen ainutlaatuinen elämys, jossa design, palvelu ja ruoka ovat aivan erityisessä roolissa. Seuraavat viisi boutique-hotellia ovat jo itsessään hyvä syy lähteä matkalle.
SallaS SallaS 17.4.2019

Euroopan 10 parasta rantaa

Pidätkö pitkistä ja matalista valkohiekkaisista rannoista vai viihdytkö pyörökivirannoilla aaltojen liikettä kuunnellen? Euroopassa ja Välimerellä on rantoja jokaiseen makuun. TUIn henkilökunta valitsi Euroopan parhaat rannat - löydätkö myös oman suosikkisi näiden joukosta?
Johanna Johanna 27.3.2019

All Inclusive – lomanautintoa parhaista raaka-aineista

Lomalla on ihana irtautua arjesta: ruoanlaitosta, tiskeistä ja jopa lompakosta. All Inclusive tuo matkailuun aivan erityistä helppoutta ja rentoutta – ja nostaa lomasi aivan uudelle tasolle. Eikä All Inclusiven tarjonta todellakaan ole tylsää, mautonta ja kaikkialla samanlaista, kuten joskus virheellisesti väitetään. Mitä All Inclusiveen kuuluu ja miten valmistetaan todella hyvä noutopöytä sadoille hotellivieraille? Annetaan asiantuntijan kertoa.
SallaS SallaS 6.3.2019

Viiden tähden lomaeuforiaa: Blue Star Euphoria Resort

Kesällä 2018 Kreetalle avattu Blue Star Euphoria Resort on uniikki ja moderni hotelli, joka heti ensimmäisinä aukiolokuukausinaan onnistui hurmaamaan vieraansa tunnelmallaan ja palveluillaan. Hotellin omistaja Marietta Mathioulaki listasi 5 highlightia, jotka tekevät Euphoria Resortista suorastaan euforisen rentoutumispaikan.
SallaS SallaS 5.2.2019