Matkat
Negril

Hinta alkaen

...

Hotelleja

6

Hintataso

Hintaesimerkit Negrilistä
  • Pizzan. 8,50 e
  • Vesi (1 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaJamaikan dollari (JMD)
  • Aikaero-7 tuntia
  • PääkaupunkiKingston
  • KieliEnglanti
  • Väkiluku2 881 000

Matkat Negril

Negril

Seven Mile Beach Negrilin länsirannikolla on Jamaikan pisin ja hienoin ranta. Auringonlaskut yhdistettynä rantaravintoloista kaikuvien reggaen tahteihin ovat täällä upea kokemus.

Negrilin ranta on luokiteltu matkailualan lehdissä maailman 10 parhaan rannan joukkoon. Lomakohde on suhteellisen kehittymätön, mikä on samalla myös tämän paikan suurin viehätys. Rakennukset täällä eivät saa olla palmuja korkeampia. Rento elämäntapa on säilynyt 60- ja 70-luvulta saakka, jolloin monet amerikkalaiset hipit oleskelivat saarella.

Reggae, värikkäitä kojuja ja jerk
Negrilin yli kymmenen kilometriä pitkältä Seven Mile Beachiltä löytyy pieniä ravintoloita, kahviloita, baareja sekä värikkäitä matkamuistokojuja. Kaikkialla soi reggae ja iltaisin järjestetään monin paikoin elävää musiikkia. Eteläosassa on paljon ravintoloita, joissa voit maistaa jamaikalaista erikoisuutta, jerkiä – hiilloksella grillattua, mausteisesti marinoitua kanan- ,sian- tai naudanlihaa – sekä paikallista Red Stripe -olutta.

Paikka auringonlaskussa
Paikalliset markkinat sijaitsevat rannan toisessa päädyssä South Negril Riverissä, jossa on tarjolla kaikkea rantatarvikkeista Bob Marleyta kuvaaviin puuveistoksiin. West End Cliffs kallioiden äärellä ihmiset kokoontuvat iltaisin alueen ravintoloihin ja reggaebaareihin katsomaan auringonlaskua. Rick's Cafén luona nuoret miehet hyppäävät näyttävästi veteen korkeilta kallion reunoilta yleisön edessä.

Bob Marley, bobsleigh ja golf
Bob Marleyn syntymäkoti (Nine Mile) sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Ocho Riosista. Täältä löytyy hänen mausoleuminsa, jossa rastafarit toimivat oppainasi. Alempana rannikolla, samalla alueella, ovat sekä Dunn's River Falls -vesiputous että tunnettu bobsleigh-rata keskellä sademetsää. Montego Bayn ympäristöstä löytyy halukkaille lisäksi viisi ammattilaistasoista golfkenttää.

Jamaikan ilmasto
Jamaikan ilmasto on trooppinen, lämpötila on päivisin yleensä 30 asteen tuntumassa, koko vuoden ympäri. Veden lämpötila on noin 28 astetta. Voimakkaita, mutta nopeasti ohimeneviä sadekuuroja esiintyy läpi vuoden, mutta yleisempiä sateet ovat kesäkuukausina. Kesä-marraskuussa ovat trooppiset myrskyt mahdollisia. Lue lisätietoja Negrilin säästä »

Matkavaihtoehtoja Negril