Matkat
Belle Mare

Hinta alkaen

...

Hotelleja

8

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 15 e
  • Vesi (1 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaMauritiuksen rupia (MUR)
  • Aikaero+2 tuntia
  • PääkaupunkiPort Louis
  • KieliEnglanti, ranska
  • Väkilukun. 1 263 000 (Mauritius)

Matkat Belle Mare

Belle Mare

Juuri itärannikolla, Belle Maren ympäristössä muistuttaa Mauritius eniten paratiisia valkeine rantoineen ja kookospalmuineen. Muutaman sadan metrin päässä rannasta on useita kymmeniä kilometrejä pitkä koralliriutta, jossa snorklaaminen onnistuu mukavasti aalloilta suojassa.

Belle Mare on yksi Mauritiuksen itärannikon upeista rannoista. Lähistöllä on muutama pikkukaupunki kuten Flacq ja Bel Air, sekä rauhallisia rantalomakohteita kuten Lafayette ja Trou d'Eau Douce. Mutta useimmat hotellit sijaitsevat omissa oloissaan yksityisen rantaosuuden äärellä.

Rentouttavaa lomaelämää All Inclusive

Voit tehdä kävelylenkkejä rannalla, snorklata, lähteä veneretkelle, kahlata läpi lomadekkareita palmun alla, kokeilla vesiurheilua ja osallistua hotellin aktiviteetteihin. Belle Maressa useimmissa hotelleissamme on All Inclusive, joka sisältää ruokien ja juomien lisäksi urheiluvarusteiden lainausta, jumppatunteja, viihdeohjelmaa ja paljon muuta. (katso tarkemmin hotelliesittelyistä).

Lähde ostosretkelle

Kun haluat nähdä enemmän ihmisiä, museoita ja ostoskatuja, suosittelemme tekemään ostosretken saaren pääkaupunkiin Port Louisiin. Lähempänä pidetään Flacqin markkinat. Voit myös suunnata Mauritiuksen suurimpaan rantalomakohteeseen Grand Baieen, jonka hotellivalikoimassa on useita hotelleja lähellä rantoja, ostoskeskuksia ja ravintoloita.

Tutustu Mauritiukseen

Kaiken kaikkiaan Mauritius on varsin värikäs ja monipuolinen saari. Saari tarjoaa erinomaiset sukellus- ja snorklausmahdollisuudet, laajoja sokeriruokoviljelmiä, trooppisia sademetsiä ja viehättäviä ranskalaisen siirtomaa-ajan aikaisia kaupunkeja. Saaren väestön juuret ovat sekä Afrikassa, Euroopassa että Intiassa, mikä on muovannut kulttuurista mielenkiintoisen ja monimuotoisen.

Lennot ja palvelu

Mauritiukselle lennetään Suomesta reittilennoilla – sekä kesällä että talvella. Talvikaudella kohteessa on pohjoismaalaisia oppaita, ei kuitenkaan suomalaisia. Kesäkaudella saarella ei ole pohjoismaalaisiakaan oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUI Service Centeriin tekstiviestillä, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Belle Mare