Matkat
Petrovac

Hinta alkaen

...

Hotelleja

6

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

  • Pizzan. 9,50 e
  • Olut (50 cl)n. 2,40 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiPodgorica
  • KieliMontenegro
  • Väkiluku622 875

Matkat Petrovac

Petrovacista on helppo pitää. Pieni lomakohde levittäytyy kristallinkirkkaan Adrianmeren lahdelman rannoille rantakatuineen ja viehättävine kalkkikivisine taloineen, joita koristavat valkoiset ikkunaluukut. Täällä vietät stressitöntä lomaa hotellissa, jonka valitset monen mukavan ja kodikkaan hotellin joukosta kolmella eri rannalla.

Petrovacin elämä keskittyy palmujen ja kukkaistutuksien reunustamalle rantakadulle, joka myötäilee lahdelmaa. Persoonalliset pikkuputiikit kauppaavat niin paikallisia herkkuja, taidekäsitöitä kuin muita tuliaisiksi sopivaa. Jos et halua kierrellä ostoksilla, on kadulla useita terasseja, joissa voit istuskella ja katsella kadun elämää.

Linna ja veneretkiä Niemen kärjessä, rantakadun toisessa päässä, kohoaa upea, venetsialaistyylinen minilinna 1500-luvulta. Linna suojelee pientä satamaa ja sieltä avautuu hieno näköala merelle ja Petrovaciin. Rannikon edustalla sijaitsevat pienet Katicin ja Sveta Nedeljan saaret, jonne voit lähteä veneretkelle.

Valitse kolmesta rannasta Petrovacin 600 m pitkä pääranta koostuu hiekasta ja pikkukivestä, ja siellä on mahdollisuus harrastaa monenlaista vesiurheilua. Luonnonkauniita kävelyteitä pitkin voit suunnata halki kumpuilevan maaston kohti maaseutua, josta löydät lisää hienoja rantoja, esim. Lučicen (noin 10 min. matkan päässä) ja Buljaricen (noin 25 min. matkan päässä). Kaikilla näillä kolmella rannalla on ravintoloita ja aurinkotuolien vuokrausta.

Budvan iltaelämää
Petrovac on mukava rantalomakohde, mutta iltaelämältään varsin hiljainen. Enemmän vauhtia löytyy 18 km päässä sijaitsevasta, rannikon vilkkaimmasta kohteesta, Budvasta. Kylä on tunnettu monista klubeistaan ja baareistaan.

Tutustu Montenegroon
Yhä useammat ovat löytäneet Montenegron luonnon, kulttuurin ja uimarannat. Lomakohteiden lähettyvillä ovat esimerkiksi Cijevnan vesiputous, Unescon maailmanperintölistaltakin löytyvä _Kotorin _keskiaikainen kaupunki sekä pieni ja pittoreski Sveti Stefanin saari ylellisine hotelleineen ja ravintoloineen. Voit tehdä retken myös Kroatian Dubrovnikiin, jonne on Petrovacista noin runsas 100 kilometriä.

Herkullista ja paikallista ruokaa
Ruokakulttuuri on saanut vaikutteita niin Kroatiasta kuin Italiasta. Lähialueilla viljeltyjen, ja usein myös täysin luonnonmukaisten, kasvisten kera tarjoillaan usein tuoretta kalaa, äyriäisiä, lihaa, juustoa ja ilmakuivattua prosciutto-kinkkua.

Matkavaihtoehtoja Petrovac

Hotellit Petrovac