Matkat
Hikkaduwa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hintaesimerkki: Ahungalla
  • Päivällinen ravintolassan. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaSri Lankan rupia (LKR)
  • Aikaero+3,5 tuntia
  • PääkaupunkiColombo
  • KieliSinhali, tamili, englanti
  • Väkiluku21 200 000

Matkat Hikkaduwa

Hikkaduwa

Sri Lankan vilkkaimmassa rantalomakohteessa – Hikkaduwassa – kaikki pyörii hienon rannan ympärillä. Päivisin ranta kuhisee auringonpalvojia ja surffareita, ja iltaisin rannalle tullaan tanssimaan tähtitaivaan alle. Ja kaikki tämä mukavan matkan päässä hotellilta.

Hikkaduwan värikkäästä rantalomakohteesta löytyy niin sukelluskeskus, pikkuputiikkeja, käsityöateljeita ja ravintoloita kuin rannalta baareja ja pop-up-klubeja. Plussaa on myös se, että kohde sijaitsee lähellä päätietä suurkaupunkien Colombon ja Gallen välissä.

Sukellusta ja snorklausta
Hikkaduwasta on tullut suosittu surffauskulttuurin keskus ja lähistöltä löytyy myös hienoja koralliriuttoja. Osallistu sukellustunneille tai vuokraa snorkausvarusteet ja lähde omalle tutkimusretkelle. Merenalaiseen elämään voit tutustua myös lasipohjaveneellä. Voit lähteä myös melomaan läheiselle järvelle, jossa on runsas linnusto.

Tutustu Sri Lankaan
Oletko kiinnostunut näkemään enemmän? Voit vuokrata auton omalla kuljettajalla tai osallistua opastetuille retkillemme. Suuntaa vihreänä hohtaville vuorille, joilla tunnettua Ceylonin teetä viljellään. Tai tutustu pääkaupunkiin Colomboon, joka on mukava sekoitus siirtomaatyylisiä taloja, ostoskeskuksia, basaarikortteleita ja gallerioita. Pyhän hampaan temppeli Kandyssa on tunnettu nähtävyys. Täällä säilytetään yhtä buddhismin tärkeimmistä pyhäinjäännöksistä, Buddhan kultaan upotettua poskihammasta.

Paikalliselämää ja kuhisevia markkinoita
Sri Lankan värikäs kulttuuri on jo sinällään elämys. Katumarkkinoiden polkupyörien vilinä, vihanneskojut ja ruuan tuoksut. Ystävällisesti hymyilevät ihmiset pukeutuneina batiikkikuvioisiin vaatteisiin. Kalastajat, jotka pyydystävät sardiineja matalasta vedestä korkeiden paalujen päältä. Missä sitten oletkin, olet aina lähellä saarelaisten arkipäivää – ja ehkä juuri se onkin paras lomamuistosi Sri Lankalta.

Reittilennolla Sri Lankaan Tarjoamme lomakohteeseen reittilentoja ympäri vuoden. Tällöin kohteessa ei ole suomalaisia oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUIn online-keskukseen tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Sri Lankan ilmasto Sri Lankan ilmasto on trooppinen. Päivälämpötila on noin 30 astetta ympäri vuoden ja veden lämpötila noin 27–28 astetta. Voimakkaita, mutta nopeasti ohimeneviä sadekuuroja esiintyy läpi vuoden, mutta yleisempiä sateet ovat kesäkuukausina. Lue lisätietoja Hikkaduwan säästä »

Matkavaihtoehtoja Hikkaduwa