Matkat
Wadduwa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hintaesimerkki: Ahungalla
  • Päivällinen ravintolassan. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaSri Lankan rupia (LKR)
  • Aikaero+3,5 tuntia
  • PääkaupunkiColombo
  • KieliSinhali, tamili, englanti
  • Väkiluku21 200 000

Matkat Wadduwa

Wadduwa

Kun kaipaat rentouttavaa ja mukavaa lomaa rauhallisessa ympäristössä, on Wadduwa oikea valinta. Täällä asut neljän tähden The Blue Water -hotellissa pitkän, palmujen reunustaman rannan äärellä.

Wadduwan rantalomakohde sijaitsee keskellä hienoa hiekkarantaa, huojuvien kookospalmujen ja vehreän kasvillisuuden ympäröimänä. Täällä, yhdellä länsirannikon hienoimmista rannoista, sijaitsee Blue Water -hotellimme – kaiken tarvitsemasi löydät hotellialueelta.

Tunnettu hotelli

Hotelli The Blue Waterin suunnittelusta ja sisustuksesta vastaa Geoffrey Bawa, yksi Aasian merkittävimmistä arkkitehdeista. Luonteenomaista Bawalle on ulko- ja sisätilojen rajojen poistaminen. Sisustus on minimalistinen ja hotellin paviljongissa sijaitsee ayurveda-spa.

Bawan koti

Mikäli olet kiinnostunut designista ja arkkitehtuurista, kannattaa tutustua Bawan elämäntyöhön. Lunuganga, arkkitehdin koti on hänen kuolemansa jälkeen avattu yleisölle. Lunuganga sijaitsee heti Bentotan ulkopuolella, ja automatka sinne kestää vain noin tunnin.

Rauhallinen ympäristö

Wadduwa on pieni kalastajakylä ja rantalomakohde, jossa on rauhallinen tempo. Kylässä on muutamia pikkukauppoja, joissa myydään koruja ja paikallisia käsitöitä. Täällä on hieman ravintoloita ja baareja, mutta ei juurikaan yöelämää. Seitsemän kilometrin päässä pohjoisessa sijaitsee Panaduran kylä, jossa on hieman enemmän kauppoja ja ravintoloita. Kalutaran pikkukaupunki sijaitsee puolestaan kahdeksan kilometriä etelään.

Tutustu Sri Lankaan

Oletko kiinnostunut näkemään enemmän? Voit vuokrata auton omalla kuljettajalla tai osallistua opastetuille retkillemme. Suuntaa vihreänä hohtaville vuorille, joilla tunnettua Ceylonin teetä viljellään. Tai tutustu pääkaupunkiin Colomboon, joka on mukava sekoitus siirtomaatyylisiä taloja, ostoskeskuksia, basaarikortteleita ja gallerioita. Pyhän hampaan temppeli Kandyssa on tunnettu nähtävyys. Täällä säilytetään yhtä buddhismin tärkeimmistä pyhäinjäännöksistä, Buddhan kultaan upotettua poskihammasta. Halutessasi löydät lähempääkin useita tutustumisen arvoisia paikkoja.

Paikalliselämää ja kuhisevia markkinoita

Sri Lankan värikäs kulttuuri on jo sinällään elämys. Katumarkkinoiden polkupyörien vilinä, vihanneskojut ja ruuan tuoksut. Ystävällisesti hymyilevät ihmiset pukeutuneina batiikkikuvioisiin vaatteisiin. Kalastajat, jotka pyydystävät sardiineja matalasta vedestä korkeiden paalujen päältä. Missä sitten oletkin, olet aina lähellä saarelaisten arkipäivää – ja ehkä juuri se onkin paras lomamuistosi Sri Lankalta.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Safari Yalan kansallispuistossa
  • Colombon kokopäiväretki temppeleineen ja markkinoineen
  • Valassafari

Muistathan, että voit varata retket jo etukäteen ennen matkaa.

Reittilennolla Sri Lankaan

Tarjoamme lomakohteeseen reittilentoja ympäri vuoden. Tällöin kohteessa ei ole suomalaisia oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUIn online-keskukseen tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Sri Lankan ilmasto

Sri Lankan ilmasto on trooppinen. Päivälämpötila on noin 30 astetta ympäri vuoden ja veden lämpötila noin 27–28 astetta. Voimakkaita, mutta nopeasti ohimeneviä sadekuuroja esiintyy läpi vuoden, mutta yleisempiä sateet ovat kesäkuukausina.

Matkavaihtoehtoja Wadduwa