Golfmatkat Belek

Golfmatka Belekiin on jotain, mitä jokaisen golffarin tulisi kokea ainakin kerran elämässään. Välimeren rannalla, Antalyan rannikolla sijaitseva goffareiden ykköskohde Belek tarjoaa upean yhdistelmän aurinkoa, merimaisemia, tasokkaita hotelleja ja maailmanluokan golfkenttiä lyhyen lentomatkan päässä Suomesta. Kun aurinko kultaa vehreitä viheriöitä, meri kimaltelee turkoosin eri sävyissä ja lempeä tuuli leikittelee palmujen latvoissa, tiedät saapuneesi golfin paratiisiin.

Hotellivinkit

Hotelleja Belekin golfmatkalle

TUIlla on monia tasokkaita, golfkenttien läheisyydessä sijaitsevia hotelleja, jotka sopivat täydellisesti Belekin golfmatkalle. Kaikki Belekin hotellimme ovat laadukkaita neljän tai viiden tähden hotelleja rannan äärellä. Voit valita joko perhehotellin tai treenihotellin riippuen siitä kenen kanssa matkustat ja mitä haluat tehdä golfmatkallasi Belekiin.

Belekin golfmatkalle voimme suositella erityisesti upeaa, lähellä rantaa sijaitsevaa Robinson Nobilis -hotellia, jolla on oma 18-reikäinen golfkenttä. Hotelli järjestää lisämaksusta kuljetuksen myös alueen muille golfkentille.

Toinen hyvä hotelli Belekin golfmatkalle on kuntoilukonseptilla toimiva rantahotelli TUI Magic Life Masmavi. Voit valita mieleisesi lähialueen kymmenestä golfkentästä, jonne hotelli järjestää kuljetuksen. 

Kolmas hotelli, jota suosittelemme Belekin golfmatkalle, on Belekin ulkopuolella, aivan rannan äärellä sijaitseva viiden tähden Kaya Palazzo Golf Resort, jolla on oma 18-reikäinen golfkenttä.

Kaikissa kolmessa hotellissa All Inclusive sisältyy hintaan. Jos matkustat lasten kanssa, kaikissa kolmessa hotellissa on myös joko leikkipaikka ja ohjelmaa lapsille tai kansainvälinen lastenkerho.

Green fee ja lähtöaikoja Belekin golfmatkalle

Voit helposti suunnitella peliaikasi Belekin golfmatkalle jo etukäteen varaamalla green feen ja lähtöajat yhteistyökumppanimme Greenfee365:n kautta.

Varaa golfmatkasi Belekiin

Golfmatkat Belekiin eivät ole vain golfmatkoja. Ne ovat elämyksiä, jotka yhdistävät intohimon lajiin, upeisiin maisemiin, herkulliseen ruokaan ja rentouttavaan lomailuun. Voit unohtaa arjen kiireet ja uppoutua täysin golfin lumoihin. Pakkaa golfbagisi ja suuntaa golfmatkalle Belekiin! Belekin sääoppaastamme voit katsoa Belekin sään ja lämpötilan eri kuukausina. Katso myös parhaat vinkkimme Belekin golfmatkalle ja tutustu Golfmatkat -sivuumme.