9 syytä majoittua TUI Blue For Families -hotelliin

Vihdoinkin koko perhe pääsee lomalle! TUI Blue For Families -hotelleissa sekä lapset että aikuiset voivat rentoutua täydellisesti. Tässä muutamia syitä, miksi TUI Blue For Families on paras valinta perhelomalle.

1. Huoneita koko perheelle

TUI Blue For Families -hotelleissa on tilaa pienille ja suurille perheille. Majoitu huoneeseen tai huoneistoon, joka on nimenomaan perheille suunniteltu. Tai miksi ette varaisi swim up -huonetta, josta pääsee uimaan suoraan omalta terassilta? Jos perheeseenne kuuluu todellisia vesipetoja, voitte varata myös hotellin, jossa on oma vesipuisto, kuten esimerkiksi TUI Blue Aegean Bluessa, TUI Blue Aegean Parkissa tai TUI Blue Tropicalissa.

2. Altaita joka makuun

Nautitko rauhallisesta allastunnelmasta? Tai altaasta, missä todella tapahtuu? Monista erilaisista altaista? Olisiko hyvä, jos perheen pienimmille olisi aurinkosuojattu lastenallas? Ei hätää! TUI Blue For Families -hotelleissa on suuret allasalueet ja useita erilaisia altaita. Voit rentoutua hyvän kirjan parissa aurinkotuolissa sillä välin kun muu perhe polskii ja pelaa vesisotaa.

Vauva-allas, lastenallas, aktiviteettiallas vai rauhallinen allas – valinta on sinun!
Vauva-allas, lastenallas, aktiviteettiallas vai rauhallinen allas – valinta on sinun!

3. Koko majoitus sovelluksessa

Kotona arkeen kuuluu päivittäinen perheen aterioiden miettiminen. Mitä tänään syödään? TUI Blue For Families -hotelleissa voit vain klikata sovellusta ja katsoa mitä on tarjolla. Sovelluksesta voit tarkistaa myös mitä iltaohjelmaa tai ohjattuja kuntoiluvaihtoehtoja on tarjolla. Millon Bamse tulee, minä päivänä järjestetään minigolfturnaus tai suklaajuhlat? Katso sovelluksesta! Perheen pienimmille on myös oma Bamse-sovellus, jonka voit ladata vaikka heti!

4. Lastenkerhot 0-11-vuotiaille ja Hangout teineille

Lomalla ei koskaan tule tylsää, kun voit pyöriä Bamsen kanssa aarteenetsinnässä, herkutella mahan täydeltä pizzapartyissa ja pelata kavereiden kanssa vesisotaa. Lisäksi lapset saavat mahdollisuuden oppia jotain uutta – mitä sanot esimerkiksi matkasta maailman ympäri tai jännittävistä tutkimuksista? TUIlla on Babyclub 0–3- vuotiaille, Bamseclub 3–5-vuotiaille ja @611 6–11-vuotiaille. Hieman vanhemmille (ja cooleimmille) on Hangout – aikauisvapaa alue WiFi:llä. Jonottaa ei tarvitse, sillä kerhot voit varata sovelluksessamme. Lue lisää lastenkerhoista.

5. Laadukas All Inclusive

TUI Blue For Families -hotelleissa on aina vähintään kaksi ravintolaa, joista voit valita. Suuresta buffetpöydästä löydät kaikki maailman herkut, toisinaan a´la carte sopii paremmin tunnelmaan. Hyvin syönyt perhe voi hyvin, on onnellinen ja jaksaa touhuta. Alle 13-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi ja heille on oma buffet lempiherkkuineen. Myös uusiin makuihin tutustuminen on täällä helppoa.

Myös perheen kasvisyöjät ja vegaanit löytävät omat vaihtoehtonsa, kuten myös allergikot ja muut erikoisruokavaliot. Suuri salaattibuffet on täynnä tuoreita kasviksia ja vihanneksia. Ammattikokit valmistavat ruokaa avoimessa keittiössä, eikä minkään päivän kattaus ole samanlainen.

TUI Blue For Families -hotelleissa on tarjolla herkkuja jokaiseen makuun.
TUI Blue For Families -hotelleissa on tarjolla herkkuja jokaiseen makuun.

6. Kuntosali

Pidä huolta kunnostasi lomallakin. TUI Blue For Families -hotellien hyvinvarustetuissa kuntosaleissa voit treenata lomallasi ilmaiseksi. Toinen vaihtoehto on tietysti pysyä aurinkotuolissa ja katsella, kun muut treenaavat.

Lomalla on kiva kokeilla vaikka jotain uuttakin kuntoilulajia.
Lomalla on kiva kokeilla vaikka jotain uuttakin kuntoilulajia.

7. Viihdeohjelmaa joka ilta

Tykkäätpä sitten Bamsesta, klovneista, lauluista tai musikaaleista, meillä on sinulle hauskaa ohjelmaa. Ja esiintymisestä innostuneet lapset voivat itsekin halutessaan nousta lavalle suuren yleisön eteen ”Step up and Move” -showssamme.

8. Ilmainen wifi

Tietysti voit jakaa ihanaa lomatunnelmaasi suoraan paikan päältä ystävillesi. TUI Blue For Families -hotelleissa on ilmainen wifi huoneissa, allasalueella ja ravintoloissa. Näin voit helposti myös tutkia sovellusta ja suunnitella seuraavia lomatekemisiäsi.

Pysy yhteydessä vuorokauden ympäri tai kytke netti pois päältä kokonaan lomasi ajaksi. Valinta on sinun!
Pysy yhteydessä vuorokauden ympäri tai kytke netti pois päältä kokonaan lomasi ajaksi. Valinta on sinun!

9. Uimakoulut kaikille

TUI Blue For Families -hotelleissa kaikki yli 5-vuotiaat voivat oppia uimaan (ja jos osallistut kahden viikon uimakouluun annamme uimataitotakuun!) Yli 4-vuotiaiden Vesipeuhulassa puolestaan totuttaudutaan veteen hauskasti ja turvallisesti.

Mutta eihän uuden oppiminen lomalla ole vain lasten etuoikeus. Tartu tilaisuuteen ja opiskele kroolaamaan oikealla tekniikalla! Lue lisää uimakouluista.

Opi uimaan TUI Blue For Families -hotellissa.
Opi uimaan TUI Blue For Families -hotellissa.

Ja mikä kaikkein tärkeintä

TUI Blue For Families -hotelliemme toiminnan perusta on se, että perheenne saa viettää yhdessä hetkiä, joista jää ikuinen muisto. Suklaasuihkulähde illallispöydässä, hissimatka Bamsen kanssa, vesimelonin syöminen rannalla, joogaa auringonnousussa – yhdessä kaikki tuntuu paremmalta. Ja että jokainen perheenjäsen saa tehdä lomallaan juuri niitä asioita joista pitää

Parasta ovat yhdessa hankitut muistot.
Parasta ovat yhdessa hankitut muistot.

TUI Blue For Families -hotelleja on eri puolilla maailmaa. Lue lisää ja löydä oma suosikkisi.

Muita samankaltaisia

Turvallisempia lomia – TUIn toimenpiteet ja vinkit matkustajille

Poikkeukselliset olosuhteet, jotka ovat pakottaneet meidät luopumaan useista totutuista tavoistamme, nostavat esille entistä enemmän myös niitä asioita, joista emme halua luopua. Monelle meistä yksi näistä asioista on matkustaminen. Haluamme edelleen nähdä uusia paikkoja, tavata uusia ihmisiä ja oppia uusia asioita. Asiakkaamme ovat kertoneet meille ihanista lomamuistoistaan, hetkistä ja paikoista, joihin he unelmoivat palaavansa. Mutta sitten, kun matkustaminen on jälleen mahdollista, on se muuttunut monella tapaa. Minne ja miten matkustamme, tulee olemaan entistä oleellisempaa.
Noora Noora

10 Instagram-ystävällistä rantaa Euroopassa

Useimmille lomailijoille yksi tärkeä osa lomakokemuksesta on myös sen jakaminen. Aurinkovarjojen rivit unelmarannalla, varpaat hiekassa, turkoosi meri – nämä postikorteista tutut maisemat ovat edelleen meille visuaalisesti tärkeitä palasia. Perinteiset postikortit ovat tosin saaneet väistyä sosiaalisen median astuttua pelikentälle. Postimerkkien ja osoitekirjojen sijasta meillä on nyt filtterit, häshtägit ja feedit.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna