Ooh, mikä merinäköala! Näiden hotellien parvekkeilla tavoitat ”sinisen tilan”

Se tunne, kun astut hotellihuoneeseesi, kävelet ikkunan eteen, avaat verhot – ja huikea merinäköala avautuu silmiesi eteen. Tässä 6 hotellia TUIn kesän 2018 valikoimasta, joiden merinäköalahuoneista tämä vau-elämys on taattu!

Ei ole sattumaa, että hakeudumme meren äärelle, kun haluamme rauhoittua tai rentoutua. Veden äärellä oleskelu vaikuttaa aivoihimme tavalla, joka saa meidät tuntemaan onnellisuuden, uudistumisen ja rauhoittumisen tunteita. Tutkijat ovat antaneet tälle meditatiiviselle olotilalle nimen ”sininen tila”.

Meren äänet, tuoksut ja kauneus huumaavat. Pelkästään meren katsominen saa aikaan rauhan ja vapauden tunnetiloja. Ei siis ihme, että lomailijat arvostavat hotellien merinäköalahuoneita. Mille parvekkeelle sinä mieluiten istahtaisit?

Grecotel Corfu Imperial, Korfu

Grecotel Corfu Imperial sijaitsee Gouvian ulkopuolella Korfulla, uloimpana Komenonniemellä. Hotellin alapuolella on muutama pikkuinen ranta, jotka ovat saaneet tunnustusta puhtaista vesistään. Grecotel Corfu Imperialin luonnonkaunis, rauhallinen ja yksityinen ilmapiiri houkuttelee parvekkeilleen myös maailmantähtiä.

Näköala Grecotel Corfu Imperialista

TUI Blue Nausicaa Beach, Kypros

Perhehotelli TUI Blue Nausicaa Beach sijaitsee Kyproksella kauniilla paikalla niemellä, jota ympäröi Välimeri kolmella sivulla. Täällä merta voi ihastella erityisen hyvillä mielin, sillä EU:n vuosittaisen raportin mukaan Kyproksen rantoja huuhteleva merivesi on Euroopan puhtainta.

Hotellista voi varata lisäpalveluna merinäköalallisen suuren parvekkeen, joka toimii mukavana oleskelutilana koko perheelle. Päivällä parvekkeella voi pelata vaikka korttia porukalla – ja illalla, kun lapset ovat menneet nukkumaan, vanhemmat voivat istua ja rentoutua ihastelemaan merta ja auringonlaskua.

Blue Star Majestic Beach, Bulgaria

Sunny Beachin rauhallisemmassa osassa sijaitsevan Blue Star Majestic Beachin merinäköalahuoneista ja -huoneistoista avautuu huikea näkymä Mustallemerelle ja aina Unescon maailmanperintölistalla olevaan Nessebarin vanhaankaupunkiin asti. Aikaisin aamulla merellä voi nähdä hyppimässä delfiinejä.

blue-star-majestic-beach-nakoala-tui

Melia Cala Galdana, Menorca

Menorca on tunnettu upeasta luonnostaan ja sadoista uimapoukamistaan, jotka kiertävät saarta kuin kaunis helminauha. Korkeatasoinen hotelli Melia Cala Galdana sijaitsee loistavalla paikalla Cala Galdanassa, yhdellä Menorcan parhaista hiekkarannoista. Hotellin kaikissa huoneissa on parveke, jolta on kaunis näköala merenpoukamaan.

TUI Blue Makarska, Kroatia

Aikuishotelli TUI Blue Makarska sijaitsee niemellä keskellä kylää, joten alueelta on upea näköala merelle sekä Hvarin ja Bracin saarille. Pikkukivirannat ja kristallinkirkas vesi kimaltelevat molemmin puolin hotellia. Illan päätteeksi voi käydä katsomassa elokuvia hotellin ulkoilmateatterissa – tähtitaivas kattona ja meren äänet taustalla.
TUI Blue Makarskasta voi varata huoneen joko merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla.

tui-sensimar-makarsta-nakoala

Taormina Park, Sisilia

Taorminan pieni kaupunki autottomine kujineen ja kulttuurihistoriallisine nähtävyyksineen sijaitsee ylhäällä kalliolla Naxoksen lahden yläpuolella tarjoten huikeita näköaloja. Esimerkiksi Taormina Park -hotellista (myös pääkuvassa) voi varata merinäköalallisen huoneen, josta näkyy myös Euroopan korkein toimiva tulivuori Etna. Alas rannikolle ja ihanille lidouimaloille pääsee kätevästi köysiradalla.

Merinäköala tai rajoitettu merinäköala on useissa hotelleissa maksullinen lisäpalvelu, jonka voi varmistaa lomalleen jo matkavarauksen yhteydessä.