Ooh, mikä merinäköala! Näiden hotellien parvekkeilla tavoitat ”sinisen tilan”

18.4.2018
SallaS
Se tunne, kun astut hotellihuoneeseesi, kävelet ikkunan eteen, avaat verhot – ja huikea merinäköala avautuu silmiesi eteen. Tässä 6 hotellia TUIn kesän 2018 valikoimasta, joiden merinäköalahuoneista tämä vau-elämys on taattu!

Ei ole sattumaa, että hakeudumme meren äärelle, kun haluamme rauhoittua tai rentoutua. Veden äärellä oleskelu vaikuttaa aivoihimme tavalla, joka saa meidät tuntemaan onnellisuuden, uudistumisen ja rauhoittumisen tunteita. Tutkijat ovat antaneet tälle meditatiiviselle olotilalle nimen ”sininen tila”.

Meren äänet, tuoksut ja kauneus huumaavat. Pelkästään meren katsominen saa aikaan rauhan ja vapauden tunnetiloja. Ei siis ihme, että lomailijat arvostavat hotellien merinäköalahuoneita. Mille parvekkeelle sinä mieluiten istahtaisit?

Grecotel Corfu Imperial, Korfu

Grecotel Corfu Imperial sijaitsee Gouvian ulkopuolella Korfulla, uloimpana Komenonniemellä. Hotellin alapuolella on muutama pikkuinen ranta, jotka ovat saaneet tunnustusta puhtaista vesistään. Grecotel Corfu Imperialin luonnonkaunis, rauhallinen ja yksityinen ilmapiiri houkuttelee parvekkeilleen myös maailmantähtiä.

Näköala Grecotel Corfu Imperialista

TUI Family Life Nausicaa Beach, Kypros

Perhehotelli TUI Family Life Nausicaa Beach sijaitsee Kyproksella kauniilla paikalla niemellä, jota ympäröi Välimeri kolmella sivulla. Täällä merta voi ihastella erityisen hyvillä mielin, sillä EU:n vuosittaisen raportin mukaan Kyproksen rantoja huuhteleva merivesi on Euroopan puhtainta.

Hotellista voi varata lisäpalveluna merinäköalallisen suuren parvekkeen, joka toimii mukavana oleskelutilana koko perheelle. Päivällä parvekkeella voi pelata vaikka korttia porukalla – ja illalla, kun lapset ovat menneet nukkumaan, vanhemmat voivat istua ja rentoutua ihastelemaan merta ja auringonlaskua.

Blue Star Majestic Beach, Bulgaria

Sunny Beachin rauhallisemmassa osassa sijaitsevan Blue Star Majestic Beachin merinäköalahuoneista ja -huoneistoista avautuu huikea näkymä Mustallemerelle ja aina Unescon maailmanperintölistalla olevaan Nessebarin vanhaankaupunkiin asti. Aikaisin aamulla merellä voi nähdä hyppimässä delfiinejä.

blue-star-majestic-beach-nakoala-tui

Melia Cala Galdana, Menorca

Menorca on tunnettu upeasta luonnostaan ja sadoista uimapoukamistaan, jotka kiertävät saarta kuin kaunis helminauha. Korkeatasoinen hotelli Melia Cala Galdana sijaitsee loistavalla paikalla Cala Galdanassa, yhdellä Menorcan parhaista hiekkarannoista. Hotellin kaikissa huoneissa on parveke, jolta on kaunis näköala merenpoukamaan.

TUI Sensimar Makarska, Kroatia

Aikuishotelli TUI Sensimar Makarska sijaitsee niemellä keskellä kylää, joten alueelta on upea näköala merelle sekä Hvarin ja Bracin saarille. Pikkukivirannat ja kristallinkirkas vesi kimaltelevat molemmin puolin hotellia. Illan päätteeksi voi käydä katsomassa elokuvia hotellin ulkoilmateatterissa – tähtitaivas kattona ja meren äänet taustalla.
TUI Sensimar Makarskasta voi varata huoneen joko merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla.

tui-sensimar-makarsta-nakoala

Taormina Park, Sisilia

Taorminan pieni kaupunki autottomine kujineen ja kulttuurihistoriallisine nähtävyyksineen sijaitsee ylhäällä kalliolla Naxoksen lahden yläpuolella tarjoten huikeita näköaloja. Esimerkiksi Taormina Park -hotellista (myös pääkuvassa) voi varata merinäköalallisen huoneen, josta näkyy myös Euroopan korkein toimiva tulivuori Etna. Alas rannikolle ja ihanille lidouimaloille pääsee kätevästi köysiradalla.

Merinäköala tai rajoitettu merinäköala on useissa hotelleissa maksullinen lisäpalvelu, jonka voi varmistaa lomalleen jo matkavarauksen yhteydessä.

Muita samankaltaisia

6 upeaa infinity-allasta Välimerellä

Se tunne, kun astut uima-altaalle, joka näyttää jatkuvan äärettömiin, sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin... Infinity-allas on suunniteltu niin, että ainakin yksi sen sivuista näyttäisi olevan reunaton. Tästä syntyy kaunis visuaalinen vaikutelma rajattomasta vedestä. Esittelemme nyt 6 henkeäsalpaavan upeaa infinity-allasta Välimeren alueen hotelleissamme.
SallaS SallaS 20.3.2019

All Inclusive – lomanautintoa parhaista raaka-aineista

Lomalla on ihana irtautua arjesta: ruoanlaitosta, tiskeistä ja jopa lompakosta. All Inclusive tuo matkailuun aivan erityistä helppoutta ja rentoutta – ja nostaa lomasi aivan uudelle tasolle. Eikä All Inclusiven tarjonta todellakaan ole tylsää, mautonta ja kaikkialla samanlaista, kuten joskus virheellisesti väitetään. Mitä All Inclusiveen kuuluu ja miten valmistetaan todella hyvä noutopöytä sadoille hotellivieraille? Annetaan asiantuntijan kertoa.
SallaS SallaS 6.3.2019

Mitä mukaan matkalle? Pakkauslista rantalomalle

Millainen pakkaaja olet? Järjestelmällinen, joka jo hyvissä ajoin ennen matkaa pyykkää ja silittää vaatteet ja täydentää pienen matka-apteekin? Vai avaatko matkalaukun lähtöä edeltävänä päivänä ja kahmit sinne päällimmäiset vaatteet kaapista? Kokosimme näppäriä vinkkejä, joiden avulla voit pakata nopeasti ja fiksusti – ja näin rantalomasi saa hyvän lähdön.
SallaS SallaS 15.2.2019

Blue Star Euphoria Resortissa luksus kohtaa ekologisuuden

Blue Star Euphoria Resort on uusi, vuonna 2018 valmistunut viiden tähden hotelli pittoreskin Kolimbarin kalastajakylän laidalla. Se on rakennettu 60 000 neliömetrin merenrantatontille, jota ympäröi kaunis luonto ja kristallinkirkas vesi. Hotellin omistajatar Marietta Mathioulaki on koulutukseltaan maa- ja vesirakennusinsinööri. Hän kertoo, että hotellin suunnittelussa ja rakentamisessa on otettu erityisesti huomioon uusi teknologia ja ympäristöystävälliset ratkaisut.
SallaS SallaS 5.2.2019