TUI Blue For All – lähde kauas ja saavu lähelle

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, joka pyydät kokilta reseptiä ja etsit lähimmän pyörävuokraamon tutustuaksesi matkakohteeseen omatoimisesti. Ja sinulle, joka ylipuhut perheesi kokeilemaan yhteistä aamujoogaa. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Seuraavaksi pääset tutustumaan tarkemmin TUI Blue For All -hotelleihin.

TUI Blue For All -hotelleissa voit asua mielenkiintoisissa kohteissamme, kuten Kroatiassa, Portugalissa ja Turkissa. Kaikissa hotelleissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin, joten sekä hotelli että kohde täyttävät lomasi ainutlaatuisilla elämyksillä. TUI Blue For All -hotelleissa viihtyvyyden avaintekijöinä ovat henkilökunta – puutarhureista, vastaanoton henkilökuntaan ja ravintolan kokkiin.

TUI Blue For All – ainekset elämyksiin

Ömer työskentelee kondiittorina TUI Blue Sarigerme Park -hotellissa. Hän on lahjakas loihtimaan erilaisia leivoksia ja jälkiruokia. Kuuluisaa ”salaista ainesosaa” kysyttäessä, Ömer jakaa oman salaisuutensa mielellään.

"Paras neuvoni? Käytä paljon voita!” – Ömer

Suurin osa aineksista, joista valmistuu TUI Blue For All –elämys, tai ainakin hotellin ravintoloiden herkut, tulee aivan läheltä hotellin puutarhasta, jossa Özgür ja Gülsüm työskentelevät.

Özgür työskenteli aiemmin kemistinä, mutta kasvien viljely on ollut hänen pitkäaikainen unelmansa.
Özgür työskenteli aiemmin kemistinä, mutta kasvien viljely on ollut hänen pitkäaikainen unelmansa.

"Lapset saattavat joskus napata kasvimaalta jotain naposteltavaa mukaansa, mutta se ei haittaa mielestäni yhtään." - Özgür

Samalla kun Özgür huolehtii kasvimaasta, kasvattaa Gülsüm puutarhassa yrttejä ja kukkia. TUI Blue Sarigerme Park -hotellin ravintolaa koristavat kauniit kukka-asetelmat ovatkin Gülsümin käsialaa.

Gülsüm haaveilee joskus omistavansa suuren puutarhan. Hotellin puutarhassa työskentely tulee kuitenkin hyvänä kakkosena.
Gülsüm haaveilee joskus omistavansa suuren puutarhan. Hotellin puutarhassa työskentely tulee kuitenkin hyvänä kakkosena.

"Pidän eniten siitä, kun saan luoda kukka-asetelmia asiakkaille, jotka juhlivat merkkipäiväänsä tai hääpäiväänsä." - Gülsüm

Enemmän kuin hotelli

Huippuunsa hiotut pienet ja suuremmat yksityiskohdat, kuten tyylikkäät allasalueet, hyvä ruoka ja Melike-tarjoilija, joka muistaa jokaisen asiakkaan nimeltä, tekevät TUI Blue For All -hotelleista enemmän kuin hotelleja. Yhdessä kaikki yksityiskohdat muodostavat TUI Blue For All -elämyksen, jossa asiakas, eli sinä, olet kaikkein tärkeimmässä asemassa.

Venüs ohjaa myös lapsille tarkoitettuja jooga-tunteja TUI Blue Sarigerme Park -hotellissa.
Venüs ohjaa myös lapsille tarkoitettuja jooga-tunteja TUI Blue Sarigerme Park -hotellissa.

Joskus lapset opettavat minulle uusia asioita, eikä päinvastoin!” - Venüs

Kesän TUI Blue For All

Edellä mainitun TUI Blue Sarigerme Park -hotellin lisäksi, meillä on lippulaivahotelleja myös muissa jännittävissä kohteissa, kuten Kroatiassa ja Portugalissa.

Kroatian Tucepissa sijaitsevan TUI Blue Jadran -hotellin vieressä on viehättävä pikkukiviranta ja kristallinkirkas merivesi. Läheinen satama on kävelymatkan päässä. Voit myös vuokrata hotellilta polkupyörän ja tutustua Tucepiin omatoimisesti.

Jos haluat lomallasi yhtä helposti lähteä rannalle kuin altaalle, valitse TUI Blue Gran Azur -hotelli Marmariksella. Sekä altaalla että rannalla sinua palvelevat baarit, tarjoillen juomia ja välipaloja. Vaalea hiekkaranta on hotellin yksityiskäytössä ja ravintoloissa pääset nauttimaan paikallisia herkkuja, esimerkiksi turkkilaisia ohukaisia.

TUI Blue Falesia -hotelli sijaitsee Portugalin Albufeirassa, kauniin Atlantin vieressä ja vain lyhyen matkan päässä Falesian-rannalta. Täällä voit mielesi mukaan viettää aktiivilomaa tai rentoutua kahden hengen aurinkopedissä kauniista päivistä nauttien.

Lue lisää TUI Blue For All -hotelleista!

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna