Varaa TUIn äkkilähdöt alta tai soita äkkilähtönumeroon 0303 60 602. (Katso puheluhinnat ja aukioloajat) Kun sopiva äkkilähtö löytyy, varaa matkasi heti. Äkkilähdöillä paikkoja on rajoitetusti ja edullisimmat matkat myydään nopeasti! Äkkilähdön hintaan voi myös sisältyä All Inclusive tai muita etuja. Voit myös varata pelkät lennot TUIlta, jolloin järjestät majoituksen omatoimisesti.

Siirry alta tutustumaan lähiviikkojen äkkilähtöihin. Voit suodattaa äkkilähdöt lähtöpaikan ja -päivän, lomakohteen, matkan pituuden ja hinnan mukaan.
Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.

Pidä itsesi ajantasalla
Tärkeää tietoa eri maiden maahantulokäytännöistä.
Lue lisää »

Hyvä tietää

 • Äkkilähdöt - ehdot

  Äkkilähdöt-sivun luettelo sisältää lähimpien kuukausien lähtöpäivien hotelli- ja hintatietoja. Sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Sivun hotelli- ja hintatiedot päivittyvät noin 15–20 minuutin välein, joten hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin edetessä. Ajan tasalla oleva, lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.

  Äkkilähdöt-sivun hinnat ovat perushintoja kahdelle hengelle kyseisen hotellin jossain huonetyypissä. Hotellin mahdolliset muut tarjolla olevat huonetyypit ja niiden hinnat selviävät varausprosessin ”Valitse huone ja ateriat” -vaiheessa. Hinta vaihtelee huonetyypin lisäksi myös samaan huoneeseen majoittuvien henkilöiden määrän mukaan (esim. ns. tyhjän vuoteen lisämaksut eivät näy luettelon hinnassa). Luettelon hinnat eivät sisällä mahdollisia lentoluokkakohtaisia lisämaksuja ja viisumimaksuja.

  Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia.

  TUIn lomalennolla (lentotunnukset muun muassa BLX, X3, TOM, EVE, DY, JTG, JTF) ei lentokoneeseen voi varata ateriaa, jos lähtöön on alle kolme päivää. Ateriaa ei voi ostaa enää myöskään koneesta.

  Mikäli lähtöön on varaushetkellä alle 45 vrk, tulee internetistä varattaessa koko matkan hinta suorittaa verkkopankissa tai luottokortilla heti matkavarauksen päätteeksi.

 • Matkaehdot

  Matkaa varatessa kannattaa tutustua yleisiin matkapakettiehtoihin. Matkaehdoissa kerrotaan matkustajan ja matkanjärjestäjän oikeuksista ja velvollisuuksista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä äkkilähdöistä

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin äkkilähdöistä.

 • Mikä on äkkilähtö?

  Akkilähdöt ovat pakettimatkoja, joissa lähtöpäivä on suhteellisen pian. Lennot ja hotellit sisältyvät hintaan.

 • Miten äkkilähdöt toimivat?

  Äkkilähdöt ovat samanlaisia kuin muut matkapaketit, paitsi että lähtöpäiväsi on lähempänä ajankohtaa. Joihinkin äkkilähtömatkoihin sisältyy all inclusive.

 • Paljonko äkkilähtö maksaa?

  Äkkilähdöillä ei ole kiinteää hintaa, vaan hinta muuttuu jatkuvasti. Katso ajantasaiset hinnat äkkilähdöt-sivultamme.