10.5.2019

Parhaat vesipuistohotellit

Elämä ei ole aina niin vakavaa. Aikuisillekin tekee hyvää unohtaa välillä ulkopolitiikka, terassinrakennusprojekti ja muut normikuviot. Hyppää mukaan huimaan seikkailuun – tässä useita syitä valita perhelomalle vesipuistohotelli!

Muistatko milloin viimeksi olet täysillä heittäytynyt hauskanpitoon? Matki lapsia, he tietävät mikä on kivaa ja he ovat mestareita puhtaan ilon löytämisessä. TUI Family Life -hotellin vesipuisto on erinomainen paikka oppia parhailta. Tartu kumirenkaaseen ja etsi hurjin rata – nyt mennään!

Riemukasta perhelomaa

Virkahymy karisee kasvoiltasi, kun saavutat maksiminopeuden ja vesi pärskyy naamallesi vesiliukumäen hurjimmassa mutkassa. Olet jälleen aito oma itsesi – lupaamme sen. Ja kun vauhtiin pääset, voit haastaa nuoremmat nopeuskilpailuun tuplavesiliukumäessä. Vilpitöntä lomariemua niin lapsille kuin aikuisillekin!
Psst! Muista, että painavimmat voittaa! Yleensä ainakin...

Avain elämäniloon

Mistä löytyy avain elämäniloon ja onnellisuuteen? Jotkut rajaavat sen terveelliseen ruokaan ja liikuntaan. Laajennamme määritelmää ja lisäämme, että hauskanpito ja vedessä peuhaaminen lisäävät ihmisen onnellisuutta. Kannattaa siis tutustua vesipuistohotelliemme valikoimaan.

Muita suosittuja vesipuistohotellejamme

Muita samankaltaisia

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ilmastokompensoidut perhehotellit

TUI Family Life -konseptiin kuuluvat parhaat perhehotellimme. TUI Family Life -hotelleissa on aina lastenkerhoja, ohjattua liikuntaa, terveellistä ruokaa ja paljon muuta. Mutta ei siitä tällä kertaa enempää.
Noora Noora 9.5.2019

Lentäminen lapsen kanssa – hyödyllisiä vinkkejä

TUIlla työskentelevän Towen lapset ovat reissanneet äitinsä mukana jo parin kuukauden ikäisistä. Lentokoneessa on istuttu pidempiä ja lyhyempiä matkoja niin päivällä kuin yölläkin. Joskus, kun lapset ovat olleet kipeinä lennon aikana, matka on saattanut tuntua melkoisen pitkältä. Toisinaan sitten taas lento on sujunut kuin mukava ilta kotisohvalla. Tässä Towen omakohtaisiin kokemuksiin perustuvia vinkkejä, joita voit soveltaa lennolla omien lastesi kanssa.
SallaS SallaS 24.4.2019

Disneyland - 6 huvipuistoa ympäri maailman

Satujen maailmaan astuminen on ikimuistoinen elämys, oletpa minkä ikäinen tahansa. Kävele Tuhkimon satulinnassa, tapaa Chewbacca ja Buzz Lightyear, matkusta vuoristoradalla tai istu luolassa Pienen merenneidon viereen. Avaamme sinulle nyt portin kuuteen Walt Disneyn teemapuistoon eri puolilla maailmaa.
SallaS SallaS 2.4.2019