Parhaat vesipuistohotellit

Elämä ei ole aina niin vakavaa. Aikuisillekin tekee hyvää unohtaa välillä ulkopolitiikka, terassinrakennusprojekti ja muut normikuviot. Hyppää mukaan huimaan seikkailuun – tässä useita syitä valita perhelomalle vesipuistohotelli!

Muistatko milloin viimeksi olet täysillä heittäytynyt hauskanpitoon? Matki lapsia, he tietävät mikä on kivaa ja he ovat mestareita puhtaan ilon löytämisessä. TUI Blue For Families -hotellin vesipuisto on erinomainen paikka oppia parhailta. Tartu kumirenkaaseen ja etsi hurjin rata – nyt mennään!

Riemukasta perhelomaa

Virkahymy karisee kasvoiltasi, kun saavutat maksiminopeuden ja vesi pärskyy naamallesi vesiliukumäen hurjimmassa mutkassa. Olet jälleen aito oma itsesi – lupaamme sen. Ja kun vauhtiin pääset, voit haastaa nuoremmat nopeuskilpailuun tuplavesiliukumäessä. Vilpitöntä lomariemua niin lapsille kuin aikuisillekin!
Psst! Muista, että painavimmat voittaa! Yleensä ainakin...

Avain elämäniloon

Mistä löytyy avain elämäniloon ja onnellisuuteen? Jotkut rajaavat sen terveelliseen ruokaan ja liikuntaan. Laajennamme määritelmää ja lisäämme, että hauskanpito ja vedessä peuhaaminen lisäävät ihmisen onnellisuutta. Kannattaa siis tutustua vesipuistohotelliemme valikoimaan.

Parhaat perhehotellimme, joissa on vesipuisto

Muita suosittuja vesipuistohotellejamme

Muita samankaltaisia

10 Instagram-ystävällistä rantaa Euroopassa

Useimmille lomailijoille yksi tärkeä osa lomakokemuksesta on myös sen jakaminen. Aurinkovarjojen rivit unelmarannalla, varpaat hiekassa, turkoosi meri – nämä postikorteista tutut maisemat ovat edelleen meille visuaalisesti tärkeitä palasia. Perinteiset postikortit ovat tosin saaneet väistyä sosiaalisen median astuttua pelikentälle. Postimerkkien ja osoitekirjojen sijasta meillä on nyt filtterit, häshtägit ja feedit.
Johanna Johanna

5 ympäristösertifioitua hotellia kesälomalle

Asia, joka muodostuu yhä tärkeämmäksi matkailijoiden keskuudessa, on ympäristösertifioidut hotellit. 95 prosenttia TUIn asiakkaista pitää vastuullisuutta tärkeänä osana lomaa ja noin joka viides ei voisi kuvitella majoittuvansa hotelliin, joka ei ole ympäristösertifioitu. Tämän osoittaa vastikään tehty asiakastutkimus. Tähän olemme listanneet viisi suosituinta kesäkauden ympäristösertifioitua hotelliamme.
Oona Oona

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Lentäminen lapsen kanssa – hyödyllisiä vinkkejä

TUIlla työskentelevän Towen lapset ovat reissanneet äitinsä mukana jo parin kuukauden ikäisistä. Lentokoneessa on istuttu pidempiä ja lyhyempiä matkoja niin päivällä kuin yölläkin. Joskus, kun lapset ovat olleet kipeinä lennon aikana, matka on saattanut tuntua melkoisen pitkältä. Toisinaan sitten taas lento on sujunut kuin mukava ilta kotisohvalla. Tässä Towen omakohtaisiin kokemuksiin perustuvia vinkkejä, joita voit soveltaa lennolla omien lastesi kanssa.
SallaS SallaS