29.6.2017
Johanna
Kun haluat tehdä lomallasi muutakin kuin nauttia auringosta ja lämmöstä, suuntaa vaikkapa lähimmälle tenniskentälle. Ja kas, sehän löytyy heti hotellilta, tarkemmin sanottuna 11 eri kenttää.

Hotellilla vierustovereiden tennistossut näyttävät ottaneen nopeita pyrähdyksiä ja äkkipysähdyksiä tenniskentällä. Todennäköisesti he tulevatkin suoraan kentältä, siihen viittaavat ainakin hikinauhat otsalla ja ranteissa sekä onnellinen hymy huulilla.

He ovat tehneet niin kuin yhä useammat tekevät lomalla - yhdistäneet aurinkoloman mukavuuden nautintoon, jonka saa tenniskentällä pitkistä lyönneistä, juoksuista verkolle ja tarkkaan ajoitetuista rystylyönneistä.

Tennislomalle ROBINSON-hotelliin

Kun haluat pelata tennistä myös lomallasi, Robinson-hotellit ovat oikea valinta. Tenniskenttien lisäksi hotelleissa on hyvät kuntosalit ja lukuisia muita kuntoilumahdollisuuksia. Parasta Robinsoneissa on se, että hotellivieras määrää treenaustahtinsa itse.

Treenaus vaatii myös energiaa, ja Robinsoneissa lomaelämykseen kuuluu hyvä ruoka. Noutopöytään kuuluu WellFood-osio, jossa on tarjolla lähellä tuotettua runsasproteiinista ja terveellistä ruokaa.

Fuerteventura - aktiviteetteja ja aurinkoa sopivassa suhteessa

Hyvä suunta lähteä tennislomalle on lähes aurinkovarma Fuerteventura ja Robinson Club Esquinzo Playa -hotelli. Sää Fuerteventuralla suosii aktiivista lomailijaa, sillä saaren ilmastossa ulkoilmaurheilua voi harrastaa vuoden ympäri. Heinä- ja elokuussa kannattaa kuitenkin välttää päiväaikaan kaikkein hikisimpiä otteluita, sillä lämpötila nousee silloin usein lähemmäs 30 asteeseen. Kevät ja syksy ovat parasta aikaa ulkoilmaurheilulle, esimerkiksi huhtikuussa keskilämpötila on 23 °C ja lokakuussa 26 °C.

Tennis Robinson-hotelleissa - TUI

ROBINSON Club Esquinzo Playa TTT

ROBINSON Club Esquinzo Playa on paitsi ihana rantahotelli Fuerteventuran Jandiassa, myös tenniksen ystävän unelmahotelli (kuten myös muunkin kuntoilun ja hyvän ruuan ystävien, tietenkin):
  1. 11 tenniskenttää, joista kuusi on sisäkenttiä

  2. Mailamerkkinä on laadukas HEAD.

  3. Tenniskeskuksesta voi tilata oppitunteja sekä yksittäisille henkilöille että ryhmille.

  4. Lasten tenniskouluja on tarjolla ikäryhmille 3–17 vuotta.