Maraton + matka = Paras uudenvuoden lupaus

2.1.2017
Johanna
Uusi vuosi tuo mukanaan uudet uudenvuoden lupaukset. Jotkut lupaavat itselleen treenata aktiivisemmin, jotkut matkustaa. Mutta miksi edes pitäisi valita - mikäpä olisikaan hauskempi tapa motivoida itsensä treenaamaan kuin palkintona odottava matka juoksutapahtumaan.

Pariisin puolimaraton
Pariisi on täydellinen kaupunki lähteä ensimmäiselle puolimaratonille. Eikä edes haittaa, vaikka juoksisi hieman hitaamminkin, sillä reitti kiertää ainutlaatuisissa maisemissa. Maratonrata kulkee Seinen vartta pitkin Notre Damen ohi, lähtö ja maali ovat Bois de Vincennes -puistossa. Jos jalat alkavat painaa, keskity Pariisin maisemiin ja kaupungin mottoon vuodelta 1358: Fluctuat nec mergitur – Vaappuu, vaan ei uppoa.

Berliinin puolimaraton
Berliinissä juokset idästä länteen. Rata kulkee Berliinin sydämessä historiallisten nähtävyyksien, kuten Charlottenburgin linnan, Berliini tuomiokirkon ja Siegessäule-muistomerkin ohi. Juokset pitkin Unter den Linden -katua ja ehkäpä juostessasi Kurfürstendamm-katua pitkin ehdit samalla jo vähän ikkunashoppaillakin.

New York City Marathon
New York City Marathon on täydellinen valinta, jos haluat tutustua kaupunkiin paremmin. New Yorkin 42 kilometrin aikana näet kaupungin parhaat palat. Maraton alkaa Staten Islandilta ja kulkee Brooklynin, Queensin, Manhattanin ja Bronxin läpi. Maali on luonnollisesti Central Parkissa. Vaihtoehtona on myös puolimaraton, jos kokonainen matka hirvittää.

Iron Man, Lanzarote
Jos mikään ei tunnu enää miltään, vaihtoehtona on aina lähteä Iron Man -triathlonkisoihin, jossa maratonin lisäksi uidaan 3,86 kilometriä ja pyöräillään 180,25 kilometriä. Kisat käydään Lanzarotella, ja bonuksena voit nauttia ihanista vulkaanisista maisemista.

Muita samankaltaisia

Mikä on boutique-hotelli? Katso 5 tyylikästä hotellivinkkiä

Boutique-hotelleja kuvataan usein seuraavasti: Pieni, tyylikkäästi sisustettu hotelli, jossa on persoonallinen tunnelma ja uniikki ilmapiiri. Näiden hotellien tavoitteena on tarjota asiakkailleen ainutlaatuinen elämys, jossa design, palvelu ja ruoka ovat aivan erityisessä roolissa. Seuraavat viisi boutique-hotellia ovat jo itsessään hyvä syy lähteä matkalle.
SallaS SallaS 17.4.2019

Treeniloma Rodoksella - hiihtäjä Kerttu Niskasen vinkit

Hiihtäjä Kerttu Niskaselle kertyy talvisin paljon reissupäiviä, kun hän kiertää hiihtokisoja ympäri maailmaa. Pari kertaa vuodessa Kerttu kuitenkin jättää sukset kotiin ja lähtee lomamatkalle – mutta ei ammattiurheilija silloinkaan pelkästään rantatuolissa makoile. Lue Kertun treenilomasta Rodokselle ja nappaa kuntoiluvinkit omallekin lomalle.
SallaS SallaS 26.3.2019

Euroopan edulliset kaupungit – katso missä saat vastinetta rahoillesi

Etsitkö seuraavalta kaupunkilomaltasi elämyksiä edulliseen hintaan? Vertaile eri lomakohteiden paikallista hintatasoa. Arvioi esimerkiksi, mitä lomaviikon ravintolaruokailut tulevat maksamaan. Kuulostaako 2 euron oluttuoppi tai alle 10 euron laatuillallinen houkuttelevalta? Seuraavissa TUIn Euroopan kaupunkilomakohteissa saat erinomaista vastinetta rahoillesi.
SallaS SallaS 19.3.2019

7 huimaa aktiviteettia, jotka voit kokea risteilyllä

Modernia risteilyalusta kuvaillaan usein ”kelluvaksi lomakeskukseksi”. Se saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta todellisuus on jopa jotain vielä enemmän. Erityisesti jos katsomme mitä kaikkea laivalla voi tehdä. Listaamme seitsemän aktiviteettia ja elämystä, joita et todennäköisesti osaa edes odottaa kokevasi risteilyaluksella.
SallaS SallaS 26.2.2019