Viikonloppulomat rannalla

Ota irtiotto arjen rutiineista ja suuntaa kohti aurinkoisia kahviloita ja lämpimiä rantabulevardeja. Lue vinkkejä viikonloppulomista Välimeren ihaniin kohteisiin, joissa voit nauttia rantaelämästä täysillä.

Viikonloppulomat rannalla - 5 vinkkiä

1. Amalfin rannikko, Italia

Etelä-Italian kauneudestaan tuttu Amalfin rannikko valloittaa uskomattomilla maisemillaan ja idyllisillä pikkukaupungeillaan. Napolinlahden rannalla maisemaa hallitsee Vesuvius ja kiehtova vierailukohde on tietenkin Pompeijin rauniokaupunki.

Amalfin rannikko - TUI.
Amalfin rannikko on kuin postikortti: idyllisiä pikkukaupunkeja ja Välimeren maisemia.

2. Palma de Mallorca, Mallorca

Palma de Mallorca yhdistelee vanhaa ja uutta – keskiaikaisia kujia, aatelispalatseja, viimeisintä muotia ja designia. Kuljeskele pitkin kaupungin keskiaikaisia kujia ja rentoudu aurinkovarjon katveessa kirkasvetisen Palmanlahden rannalla.

Palma de Mallorca - TUI.
Palma de Mallorcalla voit nauttia trendikkäiden ravintoloiden ja tapaspaarien tarjonnasta, nähtävyyksistä sekä rantaelämästä.

3. Makarskan riviera, Kroatia

Makarskan Rivieralla, vuoriston ja Adrianmeren välisellä rantakaistaleella ja sen edustan saarilla on toinen toistaan ihanampia rantoja, joista kuuluisin on Bracin saarella oleva Zlatni Rat.

Makarskan Riviera - TUI.
Makarskan Riviera on tunnettu kauniista luonnostaan: pinjapuista, upeista vuorista, vehreistä saarista, pikkukivirannoista ja kristallinkirkkaasta vedestä.

4. Ranskan riviera, Ranska

Ikivanhat lomakohteet Nizza, Cannes ja Juan-les-Pins ovat yhdistelmä kauniita rantoja, ranskalaista elämänasennetta ja hyvää ruokaa. Ranskan rivieralla lepää niin keho kuin mieli.

Ranskan Riviera - TUI
Ranskan Riviera on vastustamaton yhdistelmä rentoa elämänasennetta, kaunista arkkitehtuuria, pitkiä rantoja, romanttisia leutoja iltoja sekä yrtintuoksuista provencelaista ruokaa.

5. Kypros

Kypros on Euroopan aurinkoisin lomakohde, jossa merivesi on turkoosinsinistä ja rannat pehmeää hiekkaa. Esimerkiksi Nissi Beach on äänestetty usein myös yhdeksi maailman kauneimmista rannoista.

Nissi Beach - TUI.
Kyproksen Nissi Beach esiintyy yleensä top-listoilla silloin kun luokitellaan maailman hienoimpia rantoja.

Lue lisää viikonloppulomista.