Inspiration
Viikonloppulomat rannalla

Viikonloppulomat rannalla

2017-01-26

Ota irtiotto arjen rutiineista ja suuntaa kohti aurinkoisia kahviloita ja lämpimiä rantabulevardeja. Lue vinkkejä viikonloppulomista Välimeren ihaniin kohteisiin, joissa voit nauttia rantaelämästä täysillä.

1. Amalfin rannikko, Italia. Kauneudestaan tuttu Etelä-Italian rannikko valloittaa uskomattomilla maisemillaan ja idyllisillä pikkukaupungeillaan. Napolinlahden rannalla maisemaa hallitsee Vesuvius ja kiehtova vierailukohde on tietenkin Pompeijin rauniokaupunki.

2. Palma, Mallorca. Kuljeskele pitkin keskiaikaisia kujia ja rentoudu aurinkovarjon katveessa kirkasvetisen Palmanlahden rannalla.

3. Makarskan riviera, Kroatia. Vuoriston ja Adrianmeren välisellä rantakaistaleella ja sen edustan saarilla on toinen toistaan ihanampia rantoja, joista kuuluisin on Bracin saarella oleva Zlatni Rat.

4. Ranskan riviera, Ranska. Ikivanhat lomakohteet Nizza, Cannes ja Juan-les-Pins ovat yhdistelmä kauniita rantoja, ranskalaista elämänasennetta ja hyvää ruokaa. Täällä lepää niin keho kuin mieli.

5. Kypros. Euroopan aurinkoisin lomakohde, jossa merivesi on turkoosinsinistä ja rannat pehmeää hiekkaa. Esimerkiksi Nissi Beach on äänestetty usein myös yhdeksi maailman kauneimmista rannoista.

Lue lisää viikonloppulomista.

Johanna