Viikonloppulomat rannalla

26.1.2017
Johanna
Ota irtiotto arjen rutiineista ja suuntaa kohti aurinkoisia kahviloita ja lämpimiä rantabulevardeja. Lue vinkkejä viikonloppulomista Välimeren ihaniin kohteisiin, joissa voit nauttia rantaelämästä täysillä.

Viikonloppulomat rannalla - 5 vinkkiä

1. Amalfin rannikko, Italia

Etelä-Italian kauneudestaan tuttu Amalfin rannikko valloittaa uskomattomilla maisemillaan ja idyllisillä pikkukaupungeillaan. Napolinlahden rannalla maisemaa hallitsee Vesuvius ja kiehtova vierailukohde on tietenkin Pompeijin rauniokaupunki.

2. Palma, Mallorca

Kuljeskele Palmassa pitkin keskiaikaisia kujia ja rentoudu aurinkovarjon katveessa kirkasvetisen Palmanlahden rannalla.

3. Makarskan riviera, Kroatia

Makarskan Rivieralla, vuoriston ja Adrianmeren välisellä rantakaistaleella ja sen edustan saarilla on toinen toistaan ihanampia rantoja, joista kuuluisin on Bracin saarella oleva Zlatni Rat.

4. Ranskan riviera, Ranska

Ikivanhat lomakohteet Nizza, Cannes ja Juan-les-Pins ovat yhdistelmä kauniita rantoja, ranskalaista elämänasennetta ja hyvää ruokaa. Ranskan rivieralla lepää niin keho kuin mieli.

5. Kypros

Kypros on Euroopan aurinkoisin lomakohde, jossa merivesi on turkoosinsinistä ja rannat pehmeää hiekkaa. Esimerkiksi Nissi Beach on äänestetty usein myös yhdeksi maailman kauneimmista rannoista.

Lue lisää viikonloppulomista.

Muita samankaltaisia

Euroopan edulliset kaupungit – katso missä saat vastinetta rahoillesi

Etsitkö seuraavalta kaupunkilomaltasi elämyksiä edulliseen hintaan? Vertaile eri lomakohteiden paikallista hintatasoa. Arvioi esimerkiksi, mitä lomaviikon ravintolaruokailut tulevat maksamaan. Kuulostaako 2 euron oluttuoppi tai alle 10 euron laatuillallinen houkuttelevalta? Seuraavissa TUIn Euroopan kaupunkilomakohteissa saat erinomaista vastinetta rahoillesi.
SallaS SallaS 19.3.2019

Romanttiset kaupunkilomakohteet - 7 suosikkia

Romanttiset kaupunkilomakohteet Euroopassa tarjoavat tunnelmallisia veneretkiä, piknikkejä puistoissa, museoita, kulttuuria ja unohtumattomia illallisia. Ota irtiotto harmaasta arjesta ja varaa hetki aikaa romantiikalle - tutustu seitsemään suosikkikohteeseen!
Johanna Johanna 12.2.2018

Alennusmyynnit eri kaupungeissa - näillä vinkeillä pääset alkuun

Alennusmyynnit ovat mitä parhain aika vierailla suosikkikaupungissasi - joko nykyisessä tai tulevassa. Edullisten ostosten ystäviä hemmotellaan yleensä kaksi kertaa vuodessa. Lue shoppailuvinkkejä viiteen kaupunkiin.
Johanna Johanna 20.6.2017

Urheilu on parasta paikan päällä – penkkiurheiluvinkit Lontooseen

Moni urheilun ystävä tuntee varmasti brittiläisen fanikulttuurin. Rakkaus omaan seuraan periytyy sukupolvelta toiselle ja joukkueen mukana eletään niin ilon kuin surunkin hetket. Pelipäivä on viikon kohokohta ja stadionit pakkautuvat täyteen ympäri maata. Lontooseen kaupunkilomalle suuntaavan penkkiurheilijan kannattaa hyödyntää tilaisuus aistia fanikulttuuria paikan päällä.
Johanna Johanna 23.4.2017