Hotellit Mauritius

Täältä löydät kaikki TUIn hotellit Mauritiuksella. TUIlta löydät parhaat hotellit Mauritiuksella jokaiseen makuun. Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana, perheen kanssa tai kaveriporukalla, meiltä löydät hotellin, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Vietä hetki hotellivalikoimamme parissa ja löydä oma unelmahotellisi.

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Mauritiuksella

Joskus voi olla vaikea löytää juuri itselleen parhaiten sopivaa hotellia Mauritiuksella. Siksi olemme keränneet kaikki hotellimme Mauritiuksella tälle sivulle. Voit selata ja suodattaa listaa omien tarpeidesi mukaan, kunnes löydät sen parhaan hotellin juuri sinulle. Meillä on hotelleja joka makuun, etsitpä sitten lapsiystävällistä perhehotellia, ylellistä spahotellia tai täyden palvelun All Inclusive -hotellia Mauritiuksella.

Parhaat hotellit lapsiperheille Mauritiuksella

Oletko matkustamassa lasten kanssa Mauritiukselle? Siinä tapauksessa meillä on sinulle pari hyvää vinkkiä! Valikoimassamme on useita lapsiystävällisiä perhehotelleja Mauritiuksella. Parhaita hotellejamme lapsiperheille Mauritiuksella ovat: Maritim Crystals Beach, Lux Grand Gaube ja Long Beach. Kaikki kolme hotellia tarjoavat paljon hauskaa tekemistä lapsille ja rentouttavaa lomaa aikuisille!

Parhaat hotellit aikuisille Mauritiuksella

Yksi parhaista hotelleistamme aikuisille Mauritiuksella on Sunrise Attitude. Hotelli on suunnattu pariskunnille ja sijaitsee yhdellä Mauritiuksen hienoimmista rannoista Belle Maressa. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat hotellivieraat.

Edulliset hotellit Mauritiuksella

Jos etsit edullista hotellia Mauritiuksella, voit valita pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Katso kaikki TUIn hotellit »