Matkat
Lustica Bay

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hintaesimerkit Porto Montenegrosta
  • Päivällinenn. 14–20 e
  • Vesi (1 l)n. 1–1,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiPodgorica
  • KieliMontenegro
  • Väkiluku622 875

Matkat Lustica Bay

Lustica Bay

Lustica Bay on uusi lomakohde Trašten lahdella Lustican niemimaalla, Tivatin eteläpuolella. Kalastajakylää muistuttavassa pienessä kaupungissa rantakatu myötäilee vuorenjuurella taivaansinisenä kimaltavaa Adrianmerta. Arkkitehtuuri on yhtenäistä ja viiden tähden hotellimme sijaitsee keskellä satamaa.

Uusi pienvenesatama

Uuden lomakaupungin rakennusprojekti starttasi vuonna 2008 ja viiden vuoden jälkeen ensimmäisten huoneistojen rakentaminen aloitettiin. Kesäksi 2018 valmistunut pienvenesatama, joka on ensimmäinen uusi satama Montenegrossa pitkiin aikoihin, on koko kaupungin sydän. Rantakadulle avataan kauppoja ja ravintoloita. Lähivuosina alueelle valmistuu vielä kuusi uutta hotellia.

Moderni ja ylellinen hotelli

Viiden tähden hotellimme The Chedi Lustica Bay sijaitsee sataman ja rantakadun äärellä. Hotelli on Lustica Bayn ensimmäinen ja se avattiin heinäkuussa 2018. Hotellin huoneet ovat hienot ja modernit ja sen sisustus designiltaan ainutlaatuinen, välimerellisin sävyin. Kontrasti vehreään luontoon luo rauhoittavan tunnelman.

Tutustu Montenegroon

Yhä useammat matkailijat haluavat tutustua Montenegron luontoon, kulttuuriin ja uimarantoihin. Esimerkiksi Cijevnan vesiputouksille ja maalaukselliselle Sveti Stefanin pienelle saarelle ja sen ylellisille hotelleille ja ravintoloille ei rannoilta ole pitkä matka. Lisäksi Kroatiassa sijaitsevaan Dubrovnikin kaupunkiin on matkaa vain noin 50 km ja Montenegron Rivieralle Porto Montenegroon vain muutama kilometri. Porto Montenegrossa on purjeveneiden ja ravintoloiden lisäksi tyylikkäitä ostoskatuja. Kotorin keskiaikaiseen kaupunkiin, joka on mukana Unescon maailmanperintökohteiden listalla, on noin 10 km. Suosittelemme käymään Kotorissa jonain iltana.

Matkavaihtoehtoja Lustica Bay