Matkat
Sveti Stefan

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1 l)n. 0,80 e
  • Päivällinenn. 14 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiPodgorica
  • KieliMontenegro
  • Väkiluku622 875

Matkat Sveti Stefan

Sveti Stefan

Sveti Stefan on rauhallinen pieni lomakohde, joka on rakennettu vihreille rinteille Adrianmeren kristallinkirkkaan veden ääreen. Kylä on parhaiten tunnettu usein kuvatusta eksklusiivisesta ja kauniista pienestä saaresta, joka lähestulkoon symbolisoi koko Montenegroa.

Torneine, sakareineen ja pystyssä kasvavine sypresseineen saari on kuin suoraan sadusta, ja tämän vuoksi myös maan valokuvatuin nähtävyys. Kaikki alkoi 1400-luvulta, kun tänne rakennettiin puolustuslinnoitus. Tämän jälkeen saari on toiminut niin kalasatamana kuin merirosvoluolana, ja oli 1900-luvulla hetken myös serbialaisen kuningattaren Marijan kesäasuntona.

Saari yhtä jet set -hotellia
Tänä päivänä saari on luksuslomakohde, joka on avoinna vain omille vierailleen. Pääasiassa täällä vierailee kuuluisuuksia ja elinkeinoelämän huippuja ympäri maailmaa majoittuen yli sadan neliömetrin sviitteihin. Muut saavat tyytyä katselemaan tätä ihanuutta vain sillalta käsin.

Kolme hienoa rantaa
Saari näkökentässäsi voit valita kahdesta hiekka- ja pikkukivirannasta, jotka sijaitsevat sillan molemmin puolin. Vuokrattavissa on aurinkotuoleja ja polkuveneitä, ja pienistä rantaravintoloista voit ostaa juomaa ja pikkupurtavaa. Poukamassa, kylästä pohjoiseen, sijaitsee yksityinen Kraljicina Plaza -ranta, jossa voit uida sisäänpääsymaksua vastaan.

Ihana rauha
Muualla kylässä vallitsee verkkainen tunnelma. Kävelyteitä ja portaita pitkin pääset korkeammalle, josta löytyy pari TUIn valitsemaa viehättävää huoneistohotellia Pientä ja kodikasta -luokasta. Valittavanasi on kourallisen verran ravintoloita, joiden listoilla on kaikkea paikallisista erikoisuuksista ”fine diningiin” ravintola Olivessa pohjoisrannan äärellä.

Tutustu Montenegroon
Yhä useammat ovat löytäneet Montenegron luonnon, kulttuurin ja uimarannat. Lomakohteiden lähettyvillä ovat esimerkiksi Cijevnan vesiputous ja Unescon maailmanperintölistaltakin löytyvä Kotorin keskiaikainen kaupunki. Voit tehdä retken myös Kroatian Dubrovnikiin noin 100 kilometrin päähän.

Herkullista ja paikallista ruokaa
Ruokakulttuuri on saanut vaikutteita niin Kroatiasta kuin Italiasta. Lähialueilla viljeltyjen, ja usein myös täysin luonnonmukaisten, kasvisten kera tarjoillaan usein tuoretta kalaa, äyriäisiä, lihaa, juustoa ja ilmakuivattua prosciutto-kinkkua.

Matkavaihtoehtoja Sveti Stefan

Suosikkihotellit Sveti Stefan

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Sveti Stefan hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Montenegro hotellit