Matkat
Ahungalla

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hintaesimerkki: Ahungalla
  • Päivällinen ravintolassan. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaSri Lankan rupia (LKR)
  • Aikaero+3,5 tuntia
  • PääkaupunkiColombo
  • KieliSinhali, tamili, englanti
  • Väkiluku21 200 000

Matkat Ahungalla

Ahungalla

Ahungallan hienon rannan äärellä sijaitsee upea hotellimme Riu Sri Lanka, jossa on suuret altaat, useita ravintoloita, treenausmahdollisuuksia, spa ja viihdeohjelmaa. Täältä pääset myös kätevästi tutustumaan markkinoihin, temppeleihin ja Sri Lankan kansallispuistoihin.

Ahungalla sopii asiakkaille, jotka janoavat uusia kokemuksia kuitenkin mukavaan hotelliin majoittuen. Kesällä 2016 avattu hotellimme Riu Sri Lanka tarjoaa runsaasti palveluita ja sijaitsee unelmapaikalla rannalla. All Inclusive on voimassa ympäri vuorokauden ja buffetaterioiden lisäksi voit nauttia mm. italialaisista, aasialaisista ja grilliruuista.

Paljon valinnanvaraa
Pitkä, palmujen reunustama ranta on Ahungallan päänähtävyys ja unelmien täyttymys kaikille, jotka haluavat viettää rentoa lomaa päivän kerrallaan. Hotellilla on myös paljon valinnanvaraa; täällä voit harrastaa vesiaerobicia, käydä kuntosalilla tai virkistäytyä hotellin hienossa spassa. Lapset viihtyvät RiuLandissa ja iltaisin on usein tarjolla livemusiikkia tai muuta ohjelmaa.

Ahungallan keskusta
Rannan varrella on useita hotelleja ja Ahungallan pieni keskusta muutamine kauppoineen ja ravintoloineen sijaitsee 1,5 kilometrin päässä Riu Sri Lankasta. Jos hyppäät tuk-tukiin ja suuntaat etelään päin, saavut pian kyliin, joiden tarjonta on hieman runsaampi. Bentotan lomakohde sijaitsee 14 kilometrin päässä Ahungallasta. Noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsee kulttuurikaupunki Galle, joka on tunnettu hollantilaisesta linnoituksestaan ja vilkkaasta kalasatamastaan.

Tutustu Sri Lankaan
Oletko kiinnostunut näkemään enemmän? Voit vuokrata auton omalla kuljettajalla tai osallistua opastetuille retkillemme. Suuntaa vihreänä hohtaville vuorille, joilla tunnettua Ceylonin teetä viljellään. Tai tutustu pääkaupunkiin Colomboon, joka on mukava sekoitus siirtomaatyylisiä taloja, ostoskeskuksia, basaarikortteleita ja gallerioita. Pyhän hampaan temppeli Kandyssa on tunnettu nähtävyys. Täällä säilytetään yhtä buddhismin tärkeimmistä pyhäinjäännöksistä, Buddhan kultaan upotettua poskihammasta.

Paikalliselämää ja kuhisevia markkinoita
Sri Lankan värikäs kulttuuri on jo sinällään elämys. Katumarkkinoiden polkupyörien vilinä, vihanneskojut ja ruuan tuoksut. Ystävällisesti hymyilevät ihmiset pukeutuneina batiikkikuvioisiin vaatteisiin. Kalastajat, jotka pyydystävät sardiineja matalasta vedestä korkeiden paalujen päältä. Missä sitten oletkin, olet aina lähellä saarelaisten arkipäivää – ja ehkä juuri se onkin paras lomamuistosi Sri Lankalta.

Reittilennolla Sri Lankaan Tarjoamme lomakohteeseen reittilentoja ympäri vuoden. Tällöin kohteessa ei ole suomalaisia oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUIn online-keskukseen tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Sri Lankan ilmasto Sri Lankan ilmasto on trooppinen. Päivälämpötila on noin 30 astetta ympäri vuoden ja veden lämpötila noin 27–28 astetta. Voimakkaita, mutta nopeasti ohimeneviä sadekuuroja esiintyy läpi vuoden, mutta yleisempiä sateet ovat kesäkuukausina. Lue lisätietoja Ahungallan säästä »

Matkavaihtoehtoja Ahungalla