8.5.2019

6 Instagram-ystävällistä hotellia kesälomalle

Liikaa ihmisiä kuvassa, varjoisat uima-altaat, puut peittävät merinäköalan... Ei näin. Nyt listaamme perhehotellit, joista saat täydelliset instakuvat. Jatka lukemista ja nappaa kesän hienoimmat kuvat.

1. TUI Blue Tropical

TUI Blue Tropical löydät helposti täydellisen kuvan. Voit kävellä alas rantaan ja pyytää vaikkapa lapsiasi menemään pastellinvärisissä vaatteissaan aurinovarjojen keskelle – ja siinä se on! Kuva otetaan varhain aamulla tai auringonlaskun aikaan, kun ranta on vielä tyhjä ja valo on hyvä. Aurinkovarjot, hieno merinäkymä ja vaalea hiekka ovat täydellistä instakamaa.

Tässä, aurinkovarjojen keskellä, saat täydellisen kuvan.
Tässä, aurinkovarjojen keskellä, saat täydellisen kuvan.

2. TUI Blue Atlantica Aegean Blue Resort

Kolymbian kylästä Rodokselta löytyy suuri perhesuosikkimme TUI Blue Atlantica Aegean Blue Resort. Täällä voit ottaa täydellisen infinity-allaskuvan, jossa allas kohtaa meren. Ui altaan perälle asti ja asettele kyynärvarret hienosti altaan reunalle. Pyydä kuvaajaa rajaamaan palmut kauniisti kuvaan ja varomaan, ettei muita päitä kuin omasi tule mukaan kuvaan.

Infinity-altaat ovat suosittuja Instagramissa.
Infinity-altaat ovat suosittuja Instagramissa.

3. TUI Blue Atlantica Aeneas Resort

Kyproksella on Välimeren kirkkaimmat vedet ja useita mahtavia perhehotelleja. Yksi niistä on TUI Blue Atlantica Aeneas Resort, jossa on Kyproksen suurin uima-allas. Altaan kuvaamisen lisäksi sinun kannattaa kävellä hotellin kahvi- ja mehubaari Thea’s Coffee Shop & Juice Bariin. Tilaa smoothie ja valokuvaa se muotokuvatilassa.

Värikkäät smoothiet saavat paljon tykkäyksiä kesällä.
Värikkäät smoothiet saavat paljon tykkäyksiä kesällä.

4. TUI Blue Atlantica Marmari Beach

Kreikassa, Kosin hienoimman rannan äärellä sijaitsee TUI Blue Atlantica Marmari Beach. Tämän hotellin Instagram-helmi on rannan lisäksi ehdottomasti ruokasali. Kata ylellinen aamupalasi tänne ja ota kuvasi – nam!

Valoisaa, raikasta ja mosaiikkia – kaikki mitä tarvitset täydelliseen ravintolakuvaan.
Valoisaa, raikasta ja mosaiikkia – kaikki mitä tarvitset täydelliseen ravintolakuvaan.

5. TUI Blue Alcudia Pins

Mallorcalla Alcudian rantaparatiisissa voit majoittua TUI Blue Alcudia Pins -hotelliin. Täältä saat todella ihanan kuvan uima-altaasta ripauksella vehreyttä ja turkoosia merta.

Kolme tärkeää yksityiskohtaa tässä kuvassa: allas, kasvillisuus ja meri!
Kolme tärkeää yksityiskohtaa tässä kuvassa: allas, kasvillisuus ja meri!

6. TUI Blue Atlantica Caldera Paradise

Kreeta on kuin luotu Instagram-kuviin eikä TUI Blue Atlantica Caldera Paradise tee poikkeusta. Parhaan kuvan saat, jos menet tien yli rauhallisempaan Olympus-osaan. Siellä kulkee ruusuin reunustettu kivipolku suihkulähteelle. Pyydä jotain kävelemään polkua pitkin pitkässä mekossaan tai vaihtoehtoisesti kanna vaikka suuri, pinkki uimaflamingo kuvaan.

Ja jos kaipaat lisää instakuvavinkkejä Kreetalta, katso vinkit täältä.

Täydellinen kivipolku instakuvaan.
Täydellinen kivipolku instakuvaan.

Muita samankaltaisia

Dubain hotellisuosikit

Dubaista löytyy kaikki, mitä vain voit kuvitella. Kauniita rantoja, mahtavia hotelleja ja maailmanluokan ostosmahdollisuudet. Upeita hotelleja on itseasiassa niin paljon, että oikean hotellin löytäminen voi tuntua haastavalta. Siksi esittelemmekin viisi hotellisuosikkiamme, jotka sopivat kaikenikäisille lomanautiskelijoille.
Johanna Johanna 12.12.2019

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora 11.12.2019

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora 7.11.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019