8.5.2019

6 Instagram-ystävällistä hotellia kesälomalle

Liikaa ihmisiä kuvassa, varjoisat uima-altaat, puut peittävät merinäköalan... Ei näin. Nyt listaamme perhehotellit, joista saat täydelliset instakuvat. Jatka lukemista ja nappaa kesän hienoimmat kuvat.

1. TUI Family Life Tropical Resort

TUI Family Life Tropical Resortista löydät helposti täydellisen kuvan. Voit kävellä alas rantaan ja pyytää vaikkapa lapsiasi menemään pastellinvärisissä vaatteissaan aurinovarjojen keskelle – ja siinä se on! Kuva otetaan varhain aamulla tai auringonlaskun aikaan, kun ranta on vielä tyhjä ja valo on hyvä. Aurinkovarjot, hieno merinäkymä ja vaalea hiekka ovat täydellistä instakamaa.

Tässä, aurinkovarjojen keskellä, saat täydellisen kuvan.
Tässä, aurinkovarjojen keskellä, saat täydellisen kuvan.

2. TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort

Kolymbian kylästä Rodokselta löytyy suuri perhesuosikkimme TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort. Täällä voit ottaa täydellisen infinity-allaskuvan, jossa allas kohtaa meren. Ui altaan perälle asti ja asettele kyynärvarret hienosti altaan reunalle. Pyydä kuvaajaa rajaamaan palmut kauniisti kuvaan ja varomaan, ettei muita päitä kuin omasi tule mukaan kuvaan.

Infinity-altaat ovat suosittuja Instagramissa.
Infinity-altaat ovat suosittuja Instagramissa.

3. TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort

Kyproksella on Välimeren kirkkaimmat vedet ja useita mahtavia perhehotelleja. Yksi niistä on TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort, jossa on Kyproksen suurin uima-allas. Altaan kuvaamisen lisäksi sinun kannattaa kävellä hotellin kahvi- ja mehubaari Thea’s Coffee Shop & Juice Bariin. Tilaa smoothie ja valokuvaa se muotokuvatilassa.

Värikkäät smoothiet saavat paljon tykkäyksiä kesällä.
Värikkäät smoothiet saavat paljon tykkäyksiä kesällä.

4. TUI Family Life Atlantica Marmari Beach

Kreikassa, Kosin hienoimman rannan äärellä sijaitsee TUI Family Life Atlantica Marmari Beach. Tämän hotellin Instagram-helmi on rannan lisäksi ehdottomasti ruokasali. Kata ylellinen aamupalasi tänne ja ota kuvasi – nam!

Valoisaa, raikasta ja mosaiikkia – kaikki mitä tarvitset täydelliseen ravintolakuvaan.
Valoisaa, raikasta ja mosaiikkia – kaikki mitä tarvitset täydelliseen ravintolakuvaan.

5. TUI Family Life Alcudia Pins

Mallorcalla Alcudian rantaparatiisissa voit majoittua TUI Family Life Alcudia Pins -hotelliin. Täältä saat todella ihanan kuvan uima-altaasta ripauksella vehreyttä ja turkoosia merta.

Kolme tärkeää yksityiskohtaa tässä kuvassa: allas, kasvillisuus ja meri!
Kolme tärkeää yksityiskohtaa tässä kuvassa: allas, kasvillisuus ja meri!

6. TUI Family Life Atlantica Creta Paradise

Kreeta on kuin luotu Instagram-kuviin eikä TUI Family Life Atlantica Creta Paradise tee poikkeusta. Parhaan kuvan saat, jos menet tien yli rauhallisempaan Olympus-osaan. Siellä kulkee ruusuin reunustettu kivipolku suihkulähteelle. Pyydä jotain kävelemään polkua pitkin pitkässä mekossaan tai vaihtoehtoisesti kanna vaikka suuri, pinkki uimaflamingo kuvaan.

Ja jos kaipaat lisää instakuvavinkkejä Kreetalta, katso vinkit täältä.

Täydellinen kivipolku instakuvaan.
Täydellinen kivipolku instakuvaan.

Muita samankaltaisia

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019

Kap Verden parhaat rannat

Kap Verden parhaat rannat löytyvät ihanilta lomasaarilta Salilta ja Boavistalta. Unohda uima-altaat ja rannat, joissa hikoillaan kuin sillit suolassa naapurin kanssa kylki-kyljessä. Kap Verden rannat ovat rauhaisia ja voit tehdä pitkiä kävelymatkoja ennen kuin törmäät muihin ihmisiin. Nauti rantalomasta ilman tungosta!
Noora Noora 26.6.2019

Pakkauslista vaellukselle

Pakkauslista vaellukselle vaihtelee sen mukaan oletko menossa vaeltamaan Alpeille, kotimaan metsiin tai vaikkapa Cinque Terren rannikolle. Myös matkaseura ja matka-aika vaikuttavat tietysti: oletko lähdössä lasten kanssa vai ilman, päivän, kahden vai koko viikon vaellukselle? Tässä muutamia pakkausvinkkejä sujuvalle vaellusmatkalle.
SallaS SallaS 29.5.2019