Minne lomalle? Vinkkejä kesälomakohteen valintaan

15.5.2017
Johanna
Ahdistaako vaihtoehtojen runsaus kesälomakohteen valinnassa? Ei hätää, sillä me autamme! Tutustu vinkkeihimme ja kenties löydät jopa uuden suunnan kesälomallesi!

Jos haluat käydä Euroopan parhaalla rannalla, silloin kohteesi on...
Zakynthos ja siellä Shipwreck Beach. Ranta sijoittui Euroopan parhaiden rantojen listalla ykkössijalle.

Jos haluat nauttia kauniista arkkitehtuurista, silloin kohteesi on...
Lissabon on rankattu toistuvasti Euroopan kauneimmaksi pääkaupungiksi. Arkkitehtuurista nauttimisen ohella voit pitää rantapäivän ja pulahtaa välillä Atlantin aaltoihin.

Jos haluat yhdistää ranta- ja kaupunkilomat, silloin kohteesi on...
Palma, Mallorcan pääkaupunki, jonka sanotaan olevan kuin Barcelona pienoiskoossa. Juuri kaupungin koko tekeekin siitä hyvän yhdistelmän rantaa ja kaupunkia.

Jos haluat uida Välimeren puhtaimmassa vedessä, silloin kohteesi on...
Kypros, jossa vesi on niin kirkasta, että voi nähdä jopa 20-30 metriä alaspäin. EU:n ympäristövirasto on tutkinut, että Kyproksen uimavedet ovat Välimeren alueen puhtaimmat. Saari on myös yksi Euroopan aurinkovarmimmista lomakohteista.

Jos haluat nähdä kaunista luontoa, silloin kohteesi on...
Montenegro – jossa syvänvihreät vuoret kurottavat kohti taivasta yli kilometrin korkeuteen ja rannikko kimaltelee kirkkaansinisen meriveden välkkeessä.

Jos pidät vesiurheilusta, silloin kohteesi on...
Fuerteventura. Toiseksi suurin Kanariansaari on surffareiden paratiisi, jonne vaeltaa ihmisiä ympäri maailmaa. Fuerteventura sopii surffaukseen sen jokaisessa muodossa - laine-, leija- ja purjelautailusta bodyboardingiin.

Jos olet kiinnostunut antiikin historiasta, silloin kohteesi on...
Kreikka ja tarkemmin sanottuna Kreeta, jossa voit esimerkiksi vierailla 3 700 vuotta vanhassa Knossoksen palatsissa.

Jos pidät eksoottisesta lomasta, silloin kohteesi on...
Thaimaa kesällä on eksoottinen ja erilainen kuin talvella. Ennen kaikkea Thaimaassa on halvempaa ja rannoilla on väljempää, mutta kesällä luonto on vehreää ja koettavaa on yhtä lailla paljon.

Jos haluat tanssia koko yön, silloin kohteesi on...
Ibiza! Ibiza on jo pitkään ollut Välimeren yöelämän ykköskohde - täynnä baareja, yökerhoja ja kesäisin maailmankuulujen DJ:iden keikkoja!

Lisäapuja matkakohteen valintaan

Jos kaipaat vielä lisäapua kesälomakohteen valintaan, lue lisää artikkeleita:

Muita samankaltaisia

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora 24.6.2019