Matkat
Mount Lavinia

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hintaesimerkki: Ahungalla
  • Päivällinen ravintolassan. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaSri Lankan rupia (LKR)
  • Aikaero+3,5 tuntia
  • PääkaupunkiColombo
  • KieliSinhali, tamili, englanti
  • Väkiluku21 200 000

Matkat Mount Lavinia

Mount Lavinia

Mount Lavinia on suuri kaupunki noin 10 km Sri Lankan pääkaupungista Colombosta etelään. Täällä asut Mount Lavinia -hotellissa, joka on historiallinen brittiläistä siirtomaatyyliä edustava hotelli. Palveluihin kuuluu mm. spa, kuntosali ja allasalue merinäkymin.

Mount Lavinia on yksi saaren tunnetuimmista hotelleista. Hotellissa on valkeat julkisivut, pylväskäytäviä ja upeita portaikkoja. Tässä ympäristössä on helppo siirtää itsensä ajatuksissa ajassa taaksepäin aina 1800-luvulle, jolloin paikka toimi salaisen rakkaustarinan näyttämönä. Rakkaustarinan osapuolia olivat brittiläinen kenraalikuvernööri Sir Thomas Maitland ja kaunis tanssijatar Lovina.

Aivan rannalla
Hotellilla on useita ravintoloita, ja täällä voit päivällisen yhteydessä nauttia auringonlaskusta Intian valtameren ylle. Ravintoloita löytyy myös rannalta ja keskustasta, lyhyen kävelymatkan päästä. Kaupunki on tunnettu yöelämästään, joten valinnanvaraa riittää.

Vilkas Colombo
Mount Laviniasta on vain noin runsas 10 km saaren pääkaupunkiin Colomboon, jossa on noin miljoona asukasta. Kaupungissa on hollantilaisten, portugalilaisten ja englantilaisten siirtomaavallasta muistuttavia palatseja ja linnoituksia, mutta voit myös tehdä monenlaisia ostoksia muotivaatteista ja elektroniikasta aasialaisiin mausteisiin Pettahin värikkäissä basaarikortteleissa.

Tutustu Sri Lankaan
Oletko kiinnostunut näkemään enemmän? Voit vuokrata auton omalla kuljettajalla tai osallistua opastetuille retkillemme. Suuntaa vihreänä hohtaville vuorille, joilla tunnettua Ceylonin teetä viljellään. Pyhän hampaan temppeli Kandyssa on tunnettu nähtävyys. Täällä säilytetään yhtä buddhismin tärkeimmistä pyhäinjäännöksistä, Buddhan kultaan upotettua poskihammasta.

Paikalliselämää ja markkinoita
Sri Lankan värikäs kulttuuri on jo sinällään elämys. Katumarkkinoiden polkupyörien vilinä, vihanneskojut ja ruuan tuoksut. Ystävällisesti hymyilevät ihmiset pukeutuneina batiikkikuvioisiin vaatteisiin. Kalastajat, jotka pyydystävät sardiineja matalasta vedestä korkeiden paalujen päältä. Missä sitten oletkin, olet aina lähellä saarelaisten arkipäivää – ja ehkä juuri se onkin paras lomamuistosi Sri Lankalta.

Reittilennolla Sri Lankaan Tarjoamme lomakohteeseen reittilentoja ympäri vuoden. Tällöin kohteessa ei ole suomalaisia oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUIn online-keskukseen tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Sri Lankan ilmasto Sri Lankan ilmasto on trooppinen. Päivälämpötila on noin 30 astetta ympäri vuoden ja veden lämpötila noin 27–28 astetta. Voimakkaita, mutta nopeasti ohimeneviä sadekuuroja esiintyy läpi vuoden, mutta yleisempiä sateet ovat kesäkuukausina. Lue lisätietoja Mount Lavinian säästä »

Matkavaihtoehtoja Mount Lavinia