8.11.2017

Ammattilaisen vinkit aktiivilomalle

"Normaalisti matkustan samaan kohteeseen vain kerran, sillä haluan elämäni aikana nähdä mahdollisimman paljon maailmaa. Löydän kuitenkin itseni jostakin syystä aina uudelleen ja uudelleen Thaimaan Koh Lantan saarelta, jota kutsun nykyisin Thaimaan-kodikseni. " Lue TUIlla työskentelevän ja aktiivilomailua harrastavan Saran haastattelu.

Saran lomasuosikit

- Valitsen ensisijaisesti lomakohteen sen perusteella, että siellä voi joko sukeltaa tai ratsastaa tai parhaimmassa tapauksessa molempia. Pidän enemmän aktiivisista lomista, mutta toki lomalla kuuluu ilman muuta löhöilläkin. Kaupunkilomat ovat myös varsin virkistäviä, ja niissä kohteen valinnan pääpaino on aina edullisella hintatasolla sekä hyvällä ruoalla ja viinillä.

- Kaupunkikohteista suosikkejani ovat Ljubljana, Bratislava, Praha ja Dublin, sekä tietenkin New York. Upeimmat ratsastukset olen kokenut Meksikossa, Kyproksella sekä Madeiralla, ja parhaimmat sukellukset taasen ovat olleet Punaisessameressä, Thaimaassa, Barbadoksella ja Meksikossa.

- Normaalisti matkustan samaan kohteeseen vain kerran, sillä haluan elämäni aikana nähdä mahdollisimman paljon maailmaa. Löydän kuitenkin itseni jostakin syystä aina uudelleen ja uudelleen Thaimaan Koh Lantan saarelta, jota kutsun nykyisin Thaimaan-kodikseni. Koh Lantan leppoisa meno, kirkkaat sukellusvedet, edullinen hintataso, uskomattoman kauniit auringonlaskut ja taivaallinen ruoka vain vetävät minut sinne kerta toisensa jälkeen.

Tutustu TUIlaiseen

KUKA Sara
MITÄ Sales & Customer Service Consultant
MISSÄ TUIn Customer Centre Helsingissä
MOTTO We travel not to escape life, but for life not to escape us.
TYÖSTÄ Olen tullut TUIlle lähes 12 vuotta sitten opiskeluaikoinani. Näiden vuosien aikana olen työskennellyt niin pääkonttorilla puhelinpalvelussa kuin kasvotusten Helsingin lomamyymälässä. Vuosien varrella olen ollut myös useita kertoja mukana vuosittaisilla Matkamessuilla. Lisäksi olen ollut mukana opasrekrytointitiimissä, sosiaalisen median parissa, hoitanut backoffice-töitä sekä ollut hää- ja sukellusmatkavastaavana! Tänä päivänä Customer Centressä työpäiväni koostuu erilaisista asiakaskontakteista, joita tulee niin puhelimitse, sähköpostilla, chatilla kuin sosiaalisen median kautta.

Muita samankaltaisia

Euroopan kuumimmat festarit

Miltä kuulostaisi festivaalimatka Euroopan kaupunkeihin mukavasti hotellissa yöpyen? Lue neljä vinkkiä Euroopan kuumimmille festareille kesä- ja heinäkuulle.
Johanna Johanna 17.12.2019

Dubain hotellisuosikit

Dubaista löytyy kaikki, mitä vain voit kuvitella. Kauniita rantoja, mahtavia hotelleja ja maailmanluokan ostosmahdollisuudet. Upeita hotelleja on itseasiassa niin paljon, että oikean hotellin löytäminen voi tuntua haastavalta. Siksi esittelemmekin viisi hotellisuosikkiamme, jotka sopivat kaikenikäisille lomanautiskelijoille.
Johanna Johanna 12.12.2019

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora 11.12.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019