Ammattilaisen vinkit aktiivilomalle

8.11.2017
Maria
"Normaalisti matkustan samaan kohteeseen vain kerran, sillä haluan elämäni aikana nähdä mahdollisimman paljon maailmaa. Löydän kuitenkin itseni jostakin syystä aina uudelleen ja uudelleen Thaimaan Koh Lantan saarelta, jota kutsun nykyisin Thaimaan-kodikseni. " Lue TUIlla työskentelevän ja aktiivilomailua harrastavan Saran haastattelu.

Saran lomasuosikit

- Valitsen ensisijaisesti lomakohteen sen perusteella, että siellä voi joko sukeltaa tai ratsastaa tai parhaimmassa tapauksessa molempia. Pidän enemmän aktiivisista lomista, mutta toki lomalla kuuluu ilman muuta löhöilläkin. Kaupunkilomat ovat myös varsin virkistäviä, ja niissä kohteen valinnan pääpaino on aina edullisella hintatasolla sekä hyvällä ruoalla ja viinillä.

- Kaupunkikohteista suosikkejani ovat Ljubljana, Bratislava, Praha ja Dublin, sekä tietenkin New York. Upeimmat ratsastukset olen kokenut Meksikossa, Kyproksella sekä Madeiralla, ja parhaimmat sukellukset taasen ovat olleet Punaisessameressä, Thaimaassa, Barbadoksella ja Meksikossa.

- Normaalisti matkustan samaan kohteeseen vain kerran, sillä haluan elämäni aikana nähdä mahdollisimman paljon maailmaa. Löydän kuitenkin itseni jostakin syystä aina uudelleen ja uudelleen Thaimaan Koh Lantan saarelta, jota kutsun nykyisin Thaimaan-kodikseni. Koh Lantan leppoisa meno, kirkkaat sukellusvedet, edullinen hintataso, uskomattoman kauniit auringonlaskut ja taivaallinen ruoka vain vetävät minut sinne kerta toisensa jälkeen.

Tutustu TUIlaiseen

KUKA Sara
MITÄ Sales & Customer Service Consultant
MISSÄ TUIn Customer Centre Helsingissä
MOTTO We travel not to escape life, but for life not to escape us.
TYÖSTÄ Olen tullut TUIlle lähes 12 vuotta sitten opiskeluaikoinani. Näiden vuosien aikana olen työskennellyt niin pääkonttorilla puhelinpalvelussa kuin kasvotusten Helsingin lomamyymälässä. Vuosien varrella olen ollut myös useita kertoja mukana vuosittaisilla Matkamessuilla. Lisäksi olen ollut mukana opasrekrytointitiimissä, sosiaalisen median parissa, hoitanut backoffice-töitä sekä ollut hää- ja sukellusmatkavastaavana! Tänä päivänä Customer Centressä työpäiväni koostuu erilaisista asiakaskontakteista, joita tulee niin puhelimitse, sähköpostilla, chatilla kuin sosiaalisen median kautta.

Muita samankaltaisia

Kreetan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Kreikan suurimmalla saarella, Kreetalla, on paljon nähtävää unelmarannoista viinitarhoihin. Jaammekin nyt kanssasi vinkit Kreetan parhaista nähtävyyksistä. Listalta löytyy ihania kyliä, kaupunkeja ja rantoja. Tutustu vinkkeihin ja täydennä lomasuunnitelmiasi näillä nähtävyyksillä.
Noora Noora 10.5.2019

Treeniloma Rodoksella - hiihtäjä Kerttu Niskasen vinkit

Hiihtäjä Kerttu Niskaselle kertyy talvisin paljon reissupäiviä, kun hän kiertää hiihtokisoja ympäri maailmaa. Pari kertaa vuodessa Kerttu kuitenkin jättää sukset kotiin ja lähtee lomamatkalle – mutta ei ammattiurheilija silloinkaan pelkästään rantatuolissa makoile. Lue Kertun treenilomasta Rodokselle ja nappaa kuntoiluvinkit omallekin lomalle.
SallaS SallaS 26.3.2019

Mitä mukaan matkalle? Pakkauslista rantalomalle

Millainen pakkaaja olet? Järjestelmällinen, joka jo hyvissä ajoin ennen matkaa pyykkää ja silittää vaatteet ja täydentää pienen matka-apteekin? Vai avaatko matkalaukun lähtöä edeltävänä päivänä ja kahmit sinne päällimmäiset vaatteet kaapista? Kokosimme näppäriä vinkkejä, joiden avulla voit pakata nopeasti ja fiksusti – ja näin rantalomasi saa hyvän lähdön.
SallaS SallaS 15.2.2019

Road trip Gran Canarialla – vuokraa auto ja tutustu saareen

Henkeäsalpaavat serpentiinitiet ja mahtavat näkymät – check. Pittoreskit kylät ja aito paikallinen kulttuuri – check. Charmantit markkinat – check. Kyllä, näet jo itsesi täällä! Gran Canaria on kuin tehty autoretkiin ja täällä et voi ajaa harhaan – minne tahansa menetkin, löydät jotain hienoa. Tässä kuitenkin muutama vinkki parhaista teistä, pysähdyspaikoista ja nähtävyyksistä.
SallaS SallaS 3.10.2018