8.11.2017

Ammattilaisen vinkit aktiivilomalle

"Normaalisti matkustan samaan kohteeseen vain kerran, sillä haluan elämäni aikana nähdä mahdollisimman paljon maailmaa. Löydän kuitenkin itseni jostakin syystä aina uudelleen ja uudelleen Thaimaan Koh Lantan saarelta, jota kutsun nykyisin Thaimaan-kodikseni. " Lue TUIlla työskentelevän ja aktiivilomailua harrastavan Saran haastattelu.

Saran lomasuosikit

- Valitsen ensisijaisesti lomakohteen sen perusteella, että siellä voi joko sukeltaa tai ratsastaa tai parhaimmassa tapauksessa molempia. Pidän enemmän aktiivisista lomista, mutta toki lomalla kuuluu ilman muuta löhöilläkin. Kaupunkilomat ovat myös varsin virkistäviä, ja niissä kohteen valinnan pääpaino on aina edullisella hintatasolla sekä hyvällä ruoalla ja viinillä.

- Kaupunkikohteista suosikkejani ovat Ljubljana, Bratislava, Praha ja Dublin, sekä tietenkin New York. Upeimmat ratsastukset olen kokenut Meksikossa, Kyproksella sekä Madeiralla, ja parhaimmat sukellukset taasen ovat olleet Punaisessameressä, Thaimaassa, Barbadoksella ja Meksikossa.

- Normaalisti matkustan samaan kohteeseen vain kerran, sillä haluan elämäni aikana nähdä mahdollisimman paljon maailmaa. Löydän kuitenkin itseni jostakin syystä aina uudelleen ja uudelleen Thaimaan Koh Lantan saarelta, jota kutsun nykyisin Thaimaan-kodikseni. Koh Lantan leppoisa meno, kirkkaat sukellusvedet, edullinen hintataso, uskomattoman kauniit auringonlaskut ja taivaallinen ruoka vain vetävät minut sinne kerta toisensa jälkeen.

Tutustu TUIlaiseen

KUKA Sara
MITÄ Sales & Customer Service Consultant
MISSÄ TUIn Customer Centre Helsingissä
MOTTO We travel not to escape life, but for life not to escape us.
TYÖSTÄ Olen tullut TUIlle lähes 12 vuotta sitten opiskeluaikoinani. Näiden vuosien aikana olen työskennellyt niin pääkonttorilla puhelinpalvelussa kuin kasvotusten Helsingin lomamyymälässä. Vuosien varrella olen ollut myös useita kertoja mukana vuosittaisilla Matkamessuilla. Lisäksi olen ollut mukana opasrekrytointitiimissä, sosiaalisen median parissa, hoitanut backoffice-töitä sekä ollut hää- ja sukellusmatkavastaavana! Tänä päivänä Customer Centressä työpäiväni koostuu erilaisista asiakaskontakteista, joita tulee niin puhelimitse, sähköpostilla, chatilla kuin sosiaalisen median kautta.

Muita samankaltaisia

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019

Mauritius vai Malediivit?

Kun mainitaan Malediivit tai Mauritius, tulee monelle heti mieleen palmujen varjostamat rannat sekä taivaansininen vesi. Tämä myös pitää paikkaansa molempien kohteiden osalta. Mikä siis erottaa näitä kahta eksoottista saarivaltiota ja kumpaan niistä sinun kannattaisi matkustaa?
Johanna Johanna 17.10.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019

Kap Verde – koe useampi saari yhden loman aikana

Vaeltele trooppisen vehreällä Santo Antãolla, maistele viiniä vulkaanisaari-Fogolla tai hyppää kapverdeläisen elämänrytmin vietäväksi trendikkäässä Mindelon kaupungissa São Vincentellä. Olitpa lomalla sitten Salin tai Boavistan saarella, kannattaa naapurisaarille tehdä pieniä tutkimusretkiä ja lähteä tutustumaan syvemmälle Kap Verden olemukseen. Tutustu parhaisiin saarivinkkeihimme Kap Verdellä!
Noora Noora 11.6.2019