12.8.2017

Karibian kauneimmat saaret - Neljä paratiisisaarta

Liidunvalkeita hiekkarantoja, turkoosinsininen meri, lämmin sää ja rento tunnelma. Karibian saarilla on paljon yhteistä, mutta jokaisella on myös omat erityispiirteensä. Tutustu neljään Karibian paratiisisaareen!

Aruba

Aruba on Karibian onnellisten saari ja erityisen suosittu häämatkakohde. Maailman kauneimpien rantojen kotisaarella aurinko paistaa ympäri vuoden ja merivesi on noin 25-asteista. Lähellä Etelä-Amerikan rannikkoa sijaitsevalla saarella on ollut asutusta jo noin 3000 vuoden ajan. Aruballa kannattaa vierailla saaren valloittavassa pääkaupungissa Oranjestadissa ja Arikokin kansallispuistossa.

Aruba - TUI
Aruba on suosittu häämatkakohde. Saarella on kuiva ja aurinkoinen sää ympäri vuoden.

Barbados

Barbados on rantalomailijan unelmakohde. Valkeita ja pehmeitä korallirantoja, turkoosia merta ja lämmintä merivettä. Upeat hiekkarannat on kutsuvat viettämään vesielämää - surffaamaan, katsomaan kilpikonnia ja nauttimaan meren antimista kuten kalakakuista ja liitokalasta. Barbados on rommin kotimaa, joten kannattaa maistella myös saaren ylpeyttä, maailman vanhinta rommia.

Barbados Beach - TUI
Barbados on kuvankaunis saari, jonka rannat ovat upeita.

Dominikaaninen tasavalta

Kuvankaunis Dominikaaninen tasavalta on kuin Karibia pienoiskoossa. Rentoudu vitivalkoisilla rannoilla palmunlehvien katveessa, herkuttele tuoreilla hedelmillä ja tee retkiä saaren sisäosien vuoristoon ja vesiputouksille. Lue kokemuksia Dominikaanisesta tasavallasta.

Dominikaaninen tasavalta on monipuolinen rantalomakohde, jossa kannattaa myös retkeillä sisämaahan.

Jamaika

Jamaika on Karibianmeren helmi, jossa on unelmarantojen lisäksi paljon nähtävää ja tehtävää. Saaren erikoisuutena on runsas eläimistö, ja mahtavia retkikohteita ovat esimerkiksi Dunn´s River Falls -vesiputous, Bob Marleyn synnyinpaikka Nine Mile ja sademetsään rakennettu kelkkarata.

Jamaika on reggaen kotimaa ja vaihtelua rantalomailuun voi hakea vaikkapa kelkkaradalta.

Muita samankaltaisia