Karibian kauneimmat saaret - Neljä paratiisisaarta

Liidunvalkeita hiekkarantoja, turkoosinsininen meri, lämmin sää ja rento tunnelma. Karibian saarilla on paljon yhteistä, mutta jokaisella on myös omat erityispiirteensä. Tutustu neljään Karibian paratiisisaareen!

Aruba

Aruba on Karibian onnellisten saari ja erityisen suosittu häämatkakohde. Maailman kauneimpien rantojen kotisaarella aurinko paistaa ympäri vuoden ja merivesi on noin 25-asteista. Lähellä Etelä-Amerikan rannikkoa sijaitsevalla saarella on ollut asutusta jo noin 3000 vuoden ajan. Aruballa kannattaa vierailla saaren valloittavassa pääkaupungissa Oranjestadissa ja Arikokin kansallispuistossa.

Aruba - TUI
Aruba on suosittu häämatkakohde. Saarella on kuiva ja aurinkoinen sää ympäri vuoden.

Barbados

Barbados on rantalomailijan unelmakohde. Valkeita ja pehmeitä korallirantoja, turkoosia merta ja lämmintä merivettä. Upeat hiekkarannat on kutsuvat viettämään vesielämää - surffaamaan, katsomaan kilpikonnia ja nauttimaan meren antimista kuten kalakakuista ja liitokalasta. Barbados on rommin kotimaa, joten kannattaa maistella myös saaren ylpeyttä, maailman vanhinta rommia.

Barbados Beach - TUI
Barbados on kuvankaunis saari, jonka rannat ovat upeita.

Dominikaaninen tasavalta

Kuvankaunis Dominikaaninen tasavalta on kuin Karibia pienoiskoossa. Rentoudu vitivalkoisilla rannoilla palmunlehvien katveessa, herkuttele tuoreilla hedelmillä ja tee retkiä saaren sisäosien vuoristoon ja vesiputouksille. Lue kokemuksia Dominikaanisesta tasavallasta.

Dominikaaninen tasavalta on monipuolinen rantalomakohde, jossa kannattaa myös retkeillä sisämaahan.

Jamaika

Jamaika on Karibianmeren helmi, jossa on unelmarantojen lisäksi paljon nähtävää ja tehtävää. Saaren erikoisuutena on runsas eläimistö, ja mahtavia retkikohteita ovat esimerkiksi Dunn´s River Falls -vesiputous, Bob Marleyn synnyinpaikka Nine Mile ja sademetsään rakennettu kelkkarata.

Jamaika on reggaen kotimaa ja vaihtelua rantalomailuun voi hakea vaikkapa kelkkaradalta.

Muita samankaltaisia

Kanariansaarten parhaat rannat – 13 vinkkiä

Kanariansaarilla on rantoja joka makuun. Fuerteventuran pitkistä kultaisista rannoista, Teneriffan ainutlaatuisiin laavahiekkaisiin rantoihin. Tässä 13 vinkkiä rakastettujen Kanariansaarten tunnetuille ja tuntemattomammille rannoille.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna

Curacaon tulevaisuuden esikuvat

Trooppisella helmellä, Curacaolla, on monipuolinen kulttuuri, kristallinkirkkaat vedet ja kesä ympäri vuoden. Saaren rikas luonto ja historia ovat jättäneet jälkeensä arvokkaan perinnön. Säilyttääkseen kaiken mitä tällä kauniilla saarella on tarjota, haluaa TUI Care Foundation edistää tulevaisuuden opettajien ympäristötietoisuutta.
Johanna Johanna

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora