Karibian kauneimmat saaret - Neljä paratiisisaarta

12.8.2017
Johanna
Liidunvalkeita hiekkarantoja, turkoosinsininen meri, lämmin sää ja rento tunnelma. Karibian saarilla on paljon yhteistä, mutta jokaisella on myös omat erityispiirteensä. Tutustu neljään Karibian paratiisisaareen!

Aruba

Aruba on Karibian onnellisten saari ja erityisen suosittu häämatkakohde. Maailman kauneimpien rantojen kotisaarella aurinko paistaa ympäri vuoden ja merivesi on noin 25-asteista. Lähellä Etelä-Amerikan rannikkoa sijaitsevalla saarella on ollut asutusta jo noin 3000 vuoden ajan. Aruballa kannattaa vierailla saaren valloittavassa pääkaupungissa Oranjestadissa ja Arikokin kansallispuistossa.

Aruba - TUI
Aruba on suosittu häämatkakohde. Saarella on kuiva ja aurinkoinen sää ympäri vuoden.

Barbados

Barbados on rantalomailijan unelmakohde. Valkeita ja pehmeitä korallirantoja, turkoosia merta ja lämmintä merivettä. Upeat hiekkarannat on kutsuvat viettämään vesielämää - surffaamaan, katsomaan kilpikonnia ja nauttimaan meren antimista kuten kalakakuista ja liitokalasta. Barbados on rommin kotimaa, joten kannattaa maistella myös saaren ylpeyttä, maailman vanhinta rommia.

Barbados Beach - TUI
Barbados on kuvankaunis saari, jonka rannat ovat upeita.

Dominikaaninen tasavalta

Kuvankaunis Dominikaaninen tasavalta on kuin Karibia pienoiskoossa. Rentoudu vitivalkoisilla rannoilla palmunlehvien katveessa, herkuttele tuoreilla hedelmillä ja tee retkiä saaren sisäosien vuoristoon ja vesiputouksille. Lue kokemuksia Dominikaanisesta tasavallasta.

Dominikaaninen tasavalta on monipuolinen rantalomakohde, jossa kannattaa myös retkeillä sisämaahan.

Jamaika

Jamaika on Karibianmeren helmi, jossa on unelmarantojen lisäksi paljon nähtävää ja tehtävää. Saaren erikoisuutena on runsas eläimistö, ja mahtavia retkikohteita ovat esimerkiksi Dunn´s River Falls -vesiputous, Bob Marleyn synnyinpaikka Nine Mile ja sademetsään rakennettu kelkkarata.

Jamaika on reggaen kotimaa ja vaihtelua rantalomailuun voi hakea vaikkapa kelkkaradalta.

Muita samankaltaisia

6 upeaa infinity-allasta Välimerellä

Se tunne, kun astut uima-altaalle, joka näyttää jatkuvan äärettömiin, sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin... Infinity-allas on suunniteltu niin, että ainakin yksi sen sivuista näyttäisi olevan reunaton. Tästä syntyy kaunis visuaalinen vaikutelma rajattomasta vedestä. Esittelemme nyt 6 henkeäsalpaavan upeaa infinity-allasta Välimeren alueen hotelleissamme.
SallaS SallaS 20.3.2019

Fuerteventura on aktiivisen lomailijan paratiisi: 5+2 vinkkiä (h)ikiliikkujille

Fuerteventuran saari soveltuu täydellisesti aktiivilomailuun. Kanarian upeimmat rannat houkuttelevat pitkiin rantakävelyihin ja vesiurheiluun. Vaihtelevat maisemat ja hyvät tiet ovat tehneet saaresta myös merkittävän pyöräilykohteen. Hotellitarjonnassakin on entistä paremmin otettu huomioon nykymatkailijoiden halu pitää lomalla huolta kunnostaan ja terveydestään.
SallaS SallaS 15.11.2018

Road trip Gran Canarialla – vuokraa auto ja tutustu saareen

Henkeäsalpaavat serpentiinitiet ja mahtavat näkymät – check. Pittoreskit kylät ja aito paikallinen kulttuuri – check. Charmantit markkinat – check. Kyllä, näet jo itsesi täällä! Gran Canaria on kuin tehty autoretkiin ja täällä et voi ajaa harhaan – minne tahansa menetkin, löydät jotain hienoa. Tässä kuitenkin muutama vinkki parhaista teistä, pysähdyspaikoista ja nähtävyyksistä.
SallaS SallaS 3.10.2018

Uutuus! TUI Blue -hotellikonsepti individualisteille

Tervetuloa uudenlaiseen lomahotelliin! TUI Blue -hotellikonsepti sopii sinulle, joka haluat itse suunnitella lomasi ja sisällyttää siihen mm. ohjattua kuntoilua, alueen kulinaarisia erikoisuuksia ja aitoja, paikallisia elämyksiä. Kaikki tämä modernin designin ja laadukkaiden palveluiden kera.
SallaS SallaS 5.9.2018