Jet Time - JTG

Jet Time on tanskalainen lentoyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2006. Jet Timen lennot lennetään Boeing 737-300 ja 737-700 koneilla. Lennoilla on suomenkielistä matkustamohenkilökuntaa.

Lentoyhtiön päätoimipaikka

Jet Time
Amager Strandvej 390–392
DK-2770 Kastrup
Danmark

Lue lisää Jet Timen nettisivuilta »


Tärkeää tietoa Samsung Galaxy Note 7 -laitteen omistajille

Poikkeussääntöjä on asetettu koskien Samsung Galaxy Note 7 -laitteen kuljettamista lennolla. Lue ajankohtaiset tiedot lentoyhtiön kotisivulta »

Käsimatkatavarat

Jet Timen lennolle voi ottaa yhden käsimatkatavaran. Laukun koko saa olla enintään 55 x 40 x 20 ja paino enintään 5 kg. Käsimatkatavaran paino sisältyy kokonaismatkatavaran määrään, joka on enintään 20 kg.

Lue lisää matkatavarasäännöistä »

Lähtöselvitettävä matkatavara

Matkatavarat saavat painaa yhteensä 20 kg sisältäen 5 kg käsimatkatavaran. Kahden tai useamman matkustajan yhteinen matkalaukku saa painaa korkeintaan 32 kg.

Pelkät lennot tai äkkilähtö

Varatessasi TUIn kautta pelkät lennot tai äkkilähtömatkan määrittelemättömällä majoituksella, veloitetaan ruumaan menevästä matkatavarasta lisämaksu. Matkatavara tulee varata etukäteen, jolloin hinta on lentokohteesta riippuen 40–60 e/hlö. Lentokentällä ruumaan menevästä matkatavarasta veloitetaan 40–60 e/hlö +20 e/hlö lisämaksu.  

Alle 2-vuotiaat lapset

Ilman omaa istumapaikkaa matkustavat alle kaksivuotiaat voivat ottaa mukaan 5 kg käsimatkatavaraa.

Matkan pituus yli kolme viikkoa

Jos matkan pituus on kolme viikkoa, tai yli saat ottaa mukaan enintään 30 kg matkatavaraa, sisältäen käsimatkatavaran enintään 5 kg. Ei voimassa yhdensuuntaisella lennolla.

Lastenvaunut ja rattaat

Alle 12-vuotiaan lapsen yhdet lastenrattaat tai -vaunut kuljetetaan ilmaiseksi. Lentoa varten vaunut ja rattaat tulee pakata huolellisesti (mitat max. pituus 105 cm, leveys 65 cm ja korkeus 50 cm).

Jet Time suosittelee, että lastenrattaiden tai -vaunujen kuljetussuojaksi vuokrataan Airshells -laukku.

Lue lisää

Airshells »

Matkatavaran pakkaussäännöt »

Myöhästynyt, vahingoittunut tai kadonnut matkatavara »

Lisää matkatavarapainoa

Jos tarvitset enemmän matkatavaraa kuin sallitut 20 kg, voit tilata etukäteen lisää matkatavarapainoa. Jos et tee tilausta etukäteen, voit joutua lentokentällä maksamaan lisäpainosta paljon enemmän. Voit tehdä lisäpainon varauksesi sen jälkeen, kun olet varannut matkasi TUIlta. Varaa lisää matkatavarapainoa »

Voit ottaa mukaasi erikoismatkatavaroita, kuten urheiluvarusteita, tekemällä varauksen kätevästi ja edullisesti netissä. Voit varata erikoismatkatavaran kuljetuksen etukäteen tehtyäsi matkavarauksen TUIlta. Maksutapa Visa tai Mastercard.

Varaa erikoismatkatavara »

Jet Time lennoilla ei ole lentoluokkia.

Lentoateria

Lentäessäsi Jet Timen lennolla voit varata lentomatkalle aterian – maukas ja terveellinen ateria on lennon kohokohta. Jet Time tekee yhteistyötä useiden tunnettujen luomutuottajien kanssa. Lasten makuun sopiva ateria tarjoillaan 2–11-vuotiaille.

Lennoillamme tarjoillaan joko lämmin tai kylmä ateria (koskee niin meno- kuin paluulentoa).

VOIT VARATA LENTOATERIAN:

 • Matkavarauksen yhteydessä
 • Minun lomani -sivulla viimeistään 7 päivää ennen lähtöä
 • TUIn asiakaspalvelussa numerossa 0303 60 010 (viimeistään 2 arkipäivää ennen lähtöä)

Erikoisateriat

Jet Timen lennolle on mahdollista varata erikoisaterioita.

Erikoisruokien sisältö vaihtelee vuodenaikojen ja keittiön raaka-aineiden mukaan ja siihen vaikuttaa myös, missä ruoka lastataan koneeseen (kotimaassa / matkakohteessa). Sen vuoksi emme voi antaa tarkkaa luetteloa aterian sisältämistä ruoka-aineista. Takaamme kuitenkin, että kunkin erikoisruokavalion rajoitteet on huomioitu.

Erikoisruoat varataan ja maksetaan matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 2 arkipäivää ennen lähtöä. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

 • Kasvisateria (sis. maitotuotteita)
 • Vegaani kasvisateria 
 • Gluteeniton ateria
 • Laktoositon & maidoton ateria
 • Diabetes-ateria
 • Ateria joka ei sisällä sianlihaa

Allergiat

Jos olet allerginen, voit tilata Jet Timen lennoilla erikoisruokia yllä lueteltujen vaihtoehtojen mukaan. Jos allergiasi on erittäin vaikea (esim. pähkinä), tai kärsit useista eri allergioista suosittelemme tuomaan lennolle omat eväät. Jos tarvitset lennolle allergioiden vuoksi omat eväät, ilmoita siitä Jet Timen asiakaspalveluun ennen matkaa, jotta lennon miehistö on tietoinen asiasta.

Yhteystiedot:

 • Puhelin: +45 32 46 73 17 Suomenkielinen asiakaspalvelu avoinna  Ma-Pe klo 10 - 15 Suomen aikaa.
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@jet-time.dk (Muista ilmoittaa varausnumerosi)

Jos kärsit pähkinäallergiasta, siitä on suositeltavaa kertoa Jet Timen matkustamohenkilöstölle lentokoneeseen noustessasi. Matkustamohenkilöstö ilmoittaa tällöin muille matkustajille, että lennolla on mukana allergiasta kärsivä henkilö. On kuitenkin tärkeää huomioida, että Jet Time ei voi taata, ettei altistumista tapahdu, vaikka asiasta tiedotetaankin muille matkustajille.

Allergialääkkeet

Allergialääkkeitä käyttävillä henkilöillä on oltava mukanaan omat lääkkeet. Jet Timellä ei ole allergialääkkeitä koneessa, eikä heidän matkustamohenkilöstönsä pysty huolehtimaan niistä.

Shampanja- tai kuohuviinitervehdys

Juhlista loman alkua ja tilataa itsellesi tai matkatoverillesi juhlava shampanja-tervehdys suklaan kera.

Shampanjaa tai kuohuviiniä ja suklaata

Tervehdys toimitetaan menomatkalla, ja se sisältää valintasi mukaan pullon aitoa shampanjaa tai kuohuviiniä (75 cl) sekä suklaarasian. Shampanjan mukana tuodaan kaksi aitoa lasia, jotka saaja saa pitää.

Varaa shampanja-/kuohuviini tervehdys »

Voit varmistaa oman mielipaikkasi lentokoneessa varaamalla sen lisämaksusta ennakkoon. Maksutapa Visa tai Mastercard.

Istumapaikan varaaminen

Istumapaikat ovat varattavissa Jet Timen lennoille jo heti matkan varauksen yhteydessä edellyttäen, että matkan alkuun on enintään 364 päivää. Istumapaikat tulee varata viimeistään 4 vuorokautta ennen lähtöä. Varaa istumapaikka lennolle »

Jos olet tilannut taxfree tuotteita etukäteen, etkä ole ostanut istumapaikkaa, sinulle varataan istumapaikka automaattisesti seitsemän päivää ennen lähtöä.

Edullisia tax free -ostoksia

Lentäessäsi Jet Timellä voit tehdä edullisia tax free -ostoksia helposti netissä.

Jet Timen EU:n sisäisille lennoille (paitsi Kroatia, Bulgaria ja Italia) sekä Turkin lennoille voi tilata viiniä ja alkoholituotteita netistä. Väkeviä alkoholijuomia sekä savukkeita voi tilata soittamalla Inflight servicen asiakaspalveluun.

Tilauksen tekeminen

Tax free -ennakkotilauksen voit tehdä aikaisintaan 30 ja viimeistään 5 päivää ennen meno- tai paluumatkaa. Menolennolla voit myös tehdä tilauksen paluulennolle.

Tee tax free -tilaus »

Lähtöselvitys alkaa 2 tuntia ennen lennon lähtöä ja suljetaan tuntia ennen lähtöaikaa.

Lähtöselvitys automaatilla

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on useita lähtöselvitysautomaatteja, joilla voi tehdä lähtöselvityksen Jet Timen lennolle aikaisintaan 2 tuntia ennen lennon lähtöaikaa.

Lähtöselvitys internetissä

Jos olet varannut istumapaikkasi ennakkoon ja matkustat Helsingistä, voit tehdä ennakkolähtöselvityksen.

Ennakkolähtöselvityksen voi tehdä aikaisintaan 14 päivää ja vähintään kolme päivää ennen lähtöä (lähtöpäivä poislaskettuna).

Varaa istumapaikka ja tee lähtöselvitys »

Ruoka ja juoma

Ateriat

Lue lisää lentoaterioista »

Juomat

Lennon aikana voit ostaa virvokkeita ja pikkupurtavaa erikoishintaan matkustamossa kiertävistä juomavaunuista.

Maksutavat lennolla

Jet Timen lennoilla voi maksaa Visa, Diners Club, Amex ja Mastercard luottokorteilla.
Internetpalvelun kautta varatut istumapaikat sekä lisä- ja erikoismatkatavarat voi maksaa Visa tai Mastercard -luottokorteilla. Jos maksat käteisellä, on sinulla oltava tasaraha, sillä lennoilla ei ole vaihtokassaa.

Mikäli olet liikuntaesteinen (liikuntakyvytön tai huonosti liikkuva), pyydämme sinua ilmoittamaan asiasta jo matkaa varatessasi. Ilmoita myös, jos tarvitset avustamispalvelua lentokentällä.

Jos olet raskaana, voi lentää Jet Timellä seuraavasti:

Mikäli sinulla on ollut komplikaatioita raskautesi aikana, MEDIF-todistus on täytettävä riippumatta siitä, kuinka pitkälle raskaus on edennyt. MEDIF-todistuksen löydät JetTimen verkkosivuilta »

 • Viikot 0 - 35
  Voit lentää ilman rajoituksia
 • Viikot 36 - 37
  Voit lentää enintään 4 tuntia kestäviä lentoja. Sinulla tulee olla mukana lääkärintodistus.
 • Viikko 38 - 40 
  Et voi lentää Jet Timellä turvallisuussyistä.
 • Kaksos- tai monikkoraskaus
   
  Lääkärintodistus vaaditaan viikolta 29 viikkoon 31. Turvallisuusyistä et voi lentää JetTimella viikosta 32 eteenpäin.

Huomaathan, että raskautta koskeva lääkärintodistuksen on oltava päivätty mahdollisimman lähellä suunniteltua lähtöpäivää. Mikäli sinulla on ollut komplikaatioita raskautesi aikana, lääkärintodistus on esitettävä riippumatta siitä, kuinka pitkälle raskaus on edennyt.

Tärkeää: Lennoille Turkkiin/Turkista tarvitset aina lääkärintodistuksen. Paikalliset säännökset vaativat, että lääkärintodistus on esitettävä jo raskauden alkuvaiheessa.