Valmismatka reittilennoilla

Jos olet varannut valmismatkan reittilennoilla ja haluat varata lisäpalveluja kuten tietyt istumapaikat tai lisämatkatavaraa, voit useimmissa tapauksissa kääntyä suoraan kyseessä olevan lentoyhtiön puoleen. Tax free -tuotteita on toisinaan myytävänä lennon aikana, mutta tuotteiden ennakkotilaaminen ei ole mahdollista. Lentoyhtiöiden lisäpalvelutarjonnassa on eroja, ja oman lentomatkasi tarjonnan löydät lentoyhtiön kotisivuilta varauksellesi kirjautumalla*.

Autamme sinua toki lisäpalveluvarauksen tekemisessä myös asiakaspalvelussamme palvelumaksua vastaan. Palveluhinnastomme löydät täältä: https://www.tui.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta/palveluhinnasto/. Minun lomani -sivulta voit tarkistaa, minkä lentoyhtiön lennot olet varannut. Jos olet varannut valmismatkan reittilennoilla, pätevät alla olevat tiedot.

Tärkeää! Huomioithan, että nimi tulee kirjoittaa varaukselle aivan kuten passissa – oikein kirjoitettuna ja sisältäen sukunimen lisäksi kaikki etunimet.

Istumapaikka lennolle

Osaan lennoista voit varata istumapaikat etukäteen lisämaksua vastaan. Usein voit myös varata istumapaikat maksutta lähtöselvityksen yhteydessä. Oman lentomatkasi tiedot saat, kun kirjaudut varauksellesi lentoyhtiön sivuilla.

Lentoateriat

Useimmilla Euroopan sisäisillä lennoilla on mahdollisuus ostaa välipaloja tai pienempiä aterioita ilman ennakkotilausta. Pidemmillä lennoilla ateria sisältyy usein hintaan, mutta osaan lennoista, voit varata lentoaterian lisämaksusta. Oman lentomatkasi tiedot saat, kun kirjaudut varauksellesi lentoyhtiön sivuilla.

Matkatavarasäännöt

Lentoyhtiö Matkatavarat Lentoyhtiön kotisivu
Aegean Airlines Matkatavarasäännöt Aegean Airlines Aegean Airlines
Air Arabia Matkatavarasäännöt Air Arabia Air Arabia
Air Baltic Matkatavarasäännöt Air Baltic Air Baltic
Air France Matkatavarasäännöt Air France Air France
Austrian Airlines Matkatavarasäännöt Austrian Airlines Austrian Airlines
British Airways Matkatavarasäännöt British Airways British Airways
Condor Matkatavarasäännöt Condor Condor
Emirates Matkatavarasäännöt Emirates Emirates
Finnair Matkatavarasäännöt Finnair Finnair
KLM Matkatavarasäännöt KLM KLM
Lufthansa Matkatavarasäännöt Lufthansa Lufthansa
Norwegian TUIn kautta varatuilla Norwegianin reittilennoilla lippuun sisältyy aina kaksi (2) ruumaan menevää matkatavaraa (max. 20 kg/kpl) ja yksi käsimatkatavara (max. 10 kg, 55 x 40 x 23 cm.) Huom! Dubain lennoilla käsimatkatavara saa painaa max 8 kg. Huomaa, että mahdolliset lisäpalveluvaraukset Norwegianin reittilennoille on tehtävä TUIn asiakaspalvelun kautta. Norwegian
Qatar Airways Matkatavarasäännöt Qatar Airways Qatar Airways
SAS Matkatavarasäännöt SAS SAS
Singapore Airlines Matkatavarasäännöt Singapore Airlines Singapore Airlines
TAP Airlines Matkatavarasäännöt TAP Airlines TAP Airlines
Turkish Airlines Matkatavarasäännöt Turkish Airlines Turkish Airlines